Nee, ik bedank voor het “nieuwe normaal”!

(Door: “Elise Nijmegen”)

De vaccinaties die volgens de globalisten zo goed zijn voor u zijn dat niet. Ook niet volgens de Texaanse kinderarts Angelina Farella, die de afgelopen 25 jaar tienduizenden vaccinaties heeft toegediend. Zij is sterk gekant tegen het coronavaccin. Ze wijst op het feit dat kinderen een 99,997% kans hebben om Covid-19 te overleven en bovendien verspreiden ze de “ziekte” niet.  Wat we onze kinderen aandoen; ze in isolatie zetten, het dragen van mondkapjes, het testen en het vaccineren is misdadig, zo zegt deze kinderarts. Persoonlijk ben ik het daar volkomen mee eens. Het is krankzinnig wat we doen voor een “nieuwe” griepvariant waarvan het virus nooit is geïsoleerd volgens de gouden standaard in de wetenschap…
(dissident.one)

Onderstaand artikel laat ons weten dat de overheid in Conneticut de gezondheidsmedewerkers heeft verteld dat de Covid-vaccinaties dodelijk zijn, maar houdt het voor het publiek verborgen.
(worldunity.me)

U heeft er vast wel van gehoord, van Bodegraven (https://youtu.be) Kinderdorp Neerbosch (https://youtu.be), het verhaal van Johan (https://youtu.be), de aantijgingen tegen Demmink, Van Dissel en anderen die zich schijnen te vergrijpen aan kinderen en ze laten meedoen aan satanistische rituelen.

Al jarenlang worden er in ons land, waar rook is, is vuur en daarbij zijn er overlevenden die zich uitspreken, kinderen uit een veilige omgeving gehaald, misbruikt en in MK-ultra programma’s gezet. Het is ongelofelijk, maar wel waar. Gelukkig is het overgrote deel van de Nederlandse bevolking, diegenen met gezond verstand en realiteitszin, tegen pedofilie en satanistisch misbruik van kinderen, maar er ligt nu een voorstel in de Eerste Kamer dat “seksuele gerichtheid” heet.

Dit voorstel betekent, zo laat onderstaand artikel weten, dat als het wordt aangenomen, het penetreren van een kind dan niet langer strafbaar is. De prioriteiten van de Nederlandse staat liggen al jaren verkeerd! De onbelangrijke en gefikste cijfers over deze corona-hoax gooien ze je dood mee, maar het aantal vermiste kinderen of informatie over pedofiele netwerken, daar hoor je ze niet over. De extreem dictatoriale globalistische ideologie neemt het niet zo nauw met de onschuld van kinderen, aangezien wereldwijd de kinderen nu op school via de door de VN aangegeven curricula seksueel geïndoctrineerd worden, dus als u uw kinderen nog naar school laat gaan, let goed op wat ze aangeleerd wordt.
(sociaalnieuws.nl)

Unicef, een van de lange armen van de Verenigde Naties, zegt zelfs dat porno kinderen niet schaadt, maar dat het hun recht is…
(m.thebl.tv)

Laten we afsluiten met een beetje goed nieuws, namelijk dat advocaten en medische experts zeggen dat ze al het bewijs hebben om de Wereld Gezondheidsorganisatie, de WHO, het CDC, de Bill en Melinda Gates Foundation en alle wereldleiders, dus ook Rutte en kornuiten, te veroordelen voor misdaden tegen de mensheid, Covid-fraude en genocide.
(dailyexpose.co.uk)

 Waar willen wij als bevolking heen met ons mooie Nederland? Willen wij het globalistische “nieuwe normaal”? Willen wij het  “nieuwe” normaal van Rutte, Kaag, De Jonge, Grapperhaus  en anderen met normen en waarden die onze kinderen geen veiligheid bieden?

Het “nieuwe normaal”, waarbij de politie de opdracht krijgt om op Wappies (ondertussen een Geuzennaam geworden, dat zijn namelijk de wakkere, moedige, realistisch denkende Nederlanders) in te slaan, ze met honden aan te vallen, met paarden op ze in te rijden, ze te onderzoeken, te demoniseren en te intimideren, omdat ze kritisch zijn en ze de bevolking ondertussen hun grondrechten niet laat uitoefenen? Dat “nieuwe normaal”? Nee, ik bedank voor dat “nieuwe normaal”!!!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Nee, ik bedank voor het “nieuwe normaal”!

 1. Sinyo zegt:

  Zien jullie die lijn, die velen domweg niet zien.
  Dat is deze lijn van Elise waar ik ook op zit.
  Vele jaren terug zag ik – in Deutschland wohnhaft – een bezorgde journaliste (ongekleurd) waarschuwen tegen kindermisbruik. Gebruikt bij pedofilie en – toen nieuw voor mij – satanische rituelen. Ik werd er misselijk van.

  Like

 2. Voight-Kampff zegt:

  Elise, dank voor het artikel.

  Ik denk even mee.

  U schrijft: Nee, ik bedank voor dat “nieuwe normaal”!!!

  Mijn reactie: om hieraan te ontsnappen volstaat deze intentie niet, maar zult u toch echt:
  # Een conclusie dienen te verbinden aan uw analyse;
  # Hieraan een strategie te koppelen met tactische uitwerking;
  # Dit uit te werken in een actieplan;
  # Een exit moment te bepalen;
  # En er een risicoanalyse op los te laten.

  Hierbij nog even enkele tactische overwegingen.

  Voorts dient u de individuele vrijheidslievende geesten in Nederland te verzamelen en te laten samenwerken, een charismatische persoon de boodschap uit laten dragen en de backoffice doelmatig en strak te laten beheren door een top-of-the-market kracht.

  Het budget dient minimaal even groot te zijn als het budget van de grootste politiek partij (de VVD werkt met een jaarbudget van 6 mio. euro). U dient bedacht te zijn op vijandelijke infiltratie en dient ermee rekening te houden dat u op de een of andere wijze Kaltgestellt gaat worden middels demonisering, gerechtelijke vervolging en een aanslag op uw leven. Uw familie zal ook niet veilig zijn, gezien wat de echtgenote van Hans Janmaat is overkomen bij de aanslag op hem en zijn familie.

  Het is goed om de dualiteit van de onderneming te beseffen, namelijk hervormingen vanuit het bestaande systeem en dictatoriale top-down aansturing totdat de finishlijn is overschreden.

  Het spreekt voor zich dat de organisatie lokaal opgezet dient te worden i.v.m. met een brede en hechte basis. Daarbij is het vanwege doelmatigheid aan te raden om geen enkel beslissing democratisch te laten plaatsvinden totdat u uw actieplan heeft gerealiseerd.

  O ja, om de kiezers op uw beweging te laten stemmen dient u zo ongeveer 80% van het onwetende volk te onderrichten in soevereine staatsinrichting (staatsvorm, bestuursvorm, bestuursrol, taken, controle, advisering en gelaagdheid zoals nationale, regionale en lokale indeling). Het lijkt me evident dat u ervan op de hoogte bent dat de huidige staatsinrichting bezet is met benoemde actoren die het niet eens zijn met uw onderneming.

  Het spreekt voor zich dat u de gehele materie beter beheerst dan wie ook in de eventueel nieuwe organisatie en gedurende een aantal jaren gefocust blijft.

  Dit was het; de grote lijnen, even uit de losse pols.

  Ik kan me goed voorstellen dat u de beslissing om in actie te komen even over het weekend heen tilt.

  Like

  • htskday zegt:

   @Voight-Kampff,

   Nou, even uit de losse pols…
   Elise mag ons toch wel even wat informatie verschaffen en haar mening geven, zonder gelijk met plannen te komen om alle wereldproblemen op te lossen?
   Drain the swamp Elise, of anders je kop houden?

   En zij bedankt voor dat “nieuwe normaal”, is dat zo gek?
   Ik bedank daar ook voor, wie niet?
   Alleen eikels die niet weten waar het over gaat vinden dat “nieuwe normaal” misschien geweldig.

   Prettige dag verder.

   Geliked door 1 persoon

   • Voight-Kampff zegt:

    htskday.

    Ja, dat mag Elise doen. En ik mag daarop reageren. Ik begrijp niet waar u heen wilt!

    Ik weet overigens niet of Elise zo blij moet zijn met uw steun. Veel verder dan het plempen van wat overgenomen meningen komt u niet. Als groupie voor Elise bent u in ieder geval niet geschikt, gezien uw geobsedeerdheid met mij.

    Ook begrijp ik niet waarom u mij een prettige dag wenst. Dit is irrelevant.

    Niveau: kleuterschool. Next!

    Like

   • htskday zegt:

    @Voight-Kampff,

    U begrijpt niet waar ik heen wil?
    Ik wil helemaal nergens heen, ik vind het alleen nogal raar dat, als Elise wat publiceerd zij volgens u direct met plannen en oplossingen moet komen.
    Is dat niet een beetje raar,.. of is het alleen maar sarcastisch bedoeld..
    In dat geval had u mij b.v. ook kunnen antwoorden met: het was alleen maar sarcastisch bedoeld..
    Dan was het duidelijk, en was het klaar.
    Zoniet, blijf ik het raar vinden.

    Ik ben hier niet om Elise te steunen, en ben zeker geen groupie.
    Zij heeft wel eens aardige stukjes, maar daar is alles mee gezegt, niets bijzonders dus.
    Neemt niet weg dat ik bovenstaande reactie een beetje raar vind.
    Mag ik dat zeggen?

    En wat bedoeld u met het plempen van wat overgenomen meningen, moet u mij maar eens uitleggen.
    Geen idee waar u het over heeft, misschien kan ik nog wat van u leren..

    En dan geobsedeerdheid???
    Waar hééft u het over, als u dat zo voelt, moet u maar eens bij uzelf te raden gaan.
    Dat slaat helemaal nergens op.

    Zelf heeft u overal commentaar op, en dat is prima, maar kritiek daarop kan u zelf blijkbaar moeilijk verdragen.
    Uw schrijfsels worden ook vaak beëindigd met: einde discussie , next, en meer van dat soort termen.
    Dat zegt genoeg.

    Ei̶n̶d̶e̶ ̶d̶i̶s̶c̶u̶s̶s̶i̶e̶, ik zie uw reactie graag tegemoet.
    (Wel graag op kleuterschool niveau, anders snap ik het misschien niet.)

    Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   HOE LAAT BEGINT HET BRAKEN ??

   WAT EEN VRESELIJKE LUL BEN JIJ JOHHHHHHH

   MENER DE GEBRADEN HAAN ,

   OOM OETLUL

   Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Is dit raaskallen in zogenaamd nette taal ?

   Wat een onzin.

   Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   U weet het allemaal zo goed dus waarom gaat u zelf niet wat ondernemen in plaats van in uw ogen een amateur aan te zetten tot het ondernemen van een georganiseerd actieplan ?
   Dat is toch gedoemd te mislukken, dan kan u dat toch beter zelf met uw Haagse vrijheidsonvriendelijke en waarheidsschuwe vrienden?

   Vrijheidslievende geesten verzamelen met een charismatische persoon om de boodschap uit te dragen?
   Ook dat kan u toch veel beter ….als ik die gewichtige taal van u lees dan kan het niet anders zijn dan dat u de aangewezen charismatische persoon bent om de boodschap zelf uit te dragen.

   Succes met uw actieplan.

   Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   En ? Al een actie groep begonnen?
   Of zet u als wijsneus alleen mensen aan tot actie ?

   Like

   • M. zegt:

    U bent wel stil ineens …..druk met oprichten van uw actie groep ?
    Er komt zo….. uit de losse pols ……even geen antwoord meer.

    Like

 3. A. de Koning zegt:

  Elise Nijmegen, daar bent u alweer, elke keer met hetzelfde verhaal “het is gewoon een nieuwe griepvariant” en als je dan argumenten aanvoert met een andere mening en de reden daarvoor dan reageert u nooit. U wilt alleen uw eigen verhaal aan de mensen opdringen en de mening, al is hij goed onderbouwt van een ander wilt u helemaal niet horen, nu ik heb het nu wel gehad met telkens hetzelfde verhaal. Ik zei al een keer dat ik uw verhaal nu met een korrel zout neem en toen reageerde iemand anders daarop met “ik zou het maar met kilo.s zout nemen”.

  Like

  • htskday zegt:

   @A.de Koning,

   Nog zo eentje…
   adje de koning, daar bent u alweer, elke keer met hetzelfde gezeik.
   Dat je helemaal nergens wat van snapt weten we nu onderhand wel, en dat geeft niet, maar zeg dan gewoon niks, je zet jezelf gewoon voor lul..
   En er zal best het een en ander niet helemaal kloppen van wat Elise zegt of publiceert, dat zie ik ook nog wel.

   Het is maar beter dat jij maar lekker verder tv gaat kijken en de krant lezen, want dat is altijd 100% waar, en alles klopt als een bus..

   En zij dringt trouwens helemaal niks op,.. als je haar artikelen niet bevalt, sla je dat toch gewoon over, of heb je dan niks meer om over te zeiken.

   Oh, en vergeet het songfestival niet, leuk jôh

   Geliked door 1 persoon

   • A. de Koning zegt:

    Nou ten eerste kijk ik helemaal niet naar het Songfestival en u komt ook elke keer met hetzelfde gezeik en ik snap het echt helemaal alleen u wilt ook alleen horen hoe u erover denkt, een andere mening kan niet maar dat weten we nou onderhand ook wel,
    en over domme figuren gesproken ik zou eens in de spiegel kijken als ik u was en dan zie je een domme lul. Zulke termen gebruik ik normaal nooit maar u schijnt niets anders gewend te zijn.

    Like

   • htskday zegt:

    @A. de Koning,

    Zeiken doen we allemaal op z’n tijd..

    Maar wat ik al zei, als je haar artikelen niet bevalt, sla je dat toch gewoon over.. is dat nou zo moeilijk?
    Ik sla zoveel artikelen over..

    Het is trouwens heel normaal, dat men bepaalde dingen niet snapt of weet,.. niemand snapt, of weet alles..
    En iets weten is ook altijd discutabel..
    Wat is waar?
    Wel kan je je ergens in verdiepen, of langdurig bestuderen, zodat je meer te weten komt.
    En dan nog….

    Er zijn hier zat artikelen, onderwerpen of reacties waar ik bewust niet op reageer, omdat b.v. het onderwerp mij niet interesseert of bevalt, of omdat ik daar niet, of niet genoeg van af weet, of mij daar gewoon niet mee wil bemoeien.
    Het heeft in die gevallen ook helemaal geen zin om te reageren, want dan maak je fouten, of erger, slaat de plank zelfs helemaal mis.
    En dan sta je voor lul…

    Dus ik reageer alleen op onderwerpen waar ik wat vanaf denk te weten, en/of waar ik mij in verdiept heb, en anders hou ik me op de op de vlakte.
    Zou jij ook moeten doen.
    Ben je gelijk van al dat gezeik af..

    Ik ben in een goede bui vandaag, heb je het gemerkt?

    Kijk eens in de spiegel..
    Hahahaa..
    Sorry, kon het niet laten..

    Einde discussie.. (grapje)
    (heb ik van de Heer Voight-Kampff geleerd.)

    Volgende keer meer gezeik..

    Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Fauci noemt het ook seizoen griep dus u kunt Elise wel afzeiken maar ze heeft wel gelijk.
   Dus wie moet er met een paar kilo’s zout genomen worden ?

   Men mag hier graag de zeikerds uithangen met nutteloze praat die kant noch wal raakt.
   Er word niemand gedwongen om te lezen.

   Geliked door 1 persoon

 4. Maureen zegt:

  Nog even, dan zijn onze kinderen allemaal vogelvrij, en kunnen de misbruikers nergens meer voor gestraft worden…..wat wordt het volgende wetsontwerp: dat kinderen het fijn vinden om gemarteld te worden? Deze wereld is totaal van God los….

  Like

  • M. zegt:

   Absoluut, men geeft nergens om zelfs niet om de toekomst van hun kinderen.
   Men vind die waanzin allemaal maar normaal.
   Letterlijk van God los allemaal.
   Inderdaad straks zijn de kinderen vogelvrij voor elke willekeurige viespeuk als men niet gauw gaat nadenken en er naar handelen.

   Like

 5. vangie1206j zegt:

  Beste Elise uw laatste 2 regels, ik begrijp niet dat mensen die naar een ((vreedzame demonstratie)) gaan zich tegenwoordig niet bewapenen met bv. een hooivork.
  Daar kan je prachtig een politiehond mee opvangen.
  En ook een opgefokte ME ploert.
  Dat mag natuurlijk niet maar onschuldige mensen aanvallen met valse honden mag wel of door een paard naar het hiernamaals trappen.
  Mijn respect voor de overheid en justitie in het bijzonder is o.o nul punt nul.

  Like

 6. Julia zegt:

  https://www.ninefornews.nl/ex-pfizermedewerker-waarschuwt-er-is-iets-heel-ergs-gaande/
  Het is pure misdaad om jonge kinderen bloot te stellen aan dit gif. En waar gaat het om om het miljarden verdienmodel en lees wie hier o.a. bij betrokken zijn. Machtswellustelingen die miljoenen bijschrijven op hun banksaldo en hiervoor gewetenloos miljoenen mensen de dupe van laten zijn en gewetenloos doorgaan met hun ongekend misdadige propaganda. https://www.ninefornews.nl/explosieve-beschuldigingen-van-omkoping-eu-vaccinatiecommissaris-zwaar-onder-vuur/
  Kortom een ieder volwassen maakt haar eigen keuze door hieraan onderdanig aan mee te werken maar ondertussen zijn zij mede schuldig aan de samenleving waarin we nu leven en voorlopig de komende jaren mee zullen worden belast namelijk een algehele test- en vaccinatie samenleving en het meest trieste is dat mensen uit egoïsme hun eigen gezondheid in de waagschaal leggen al is het maar om een paar weekjes naar de zon te kunnen of een uitje willen waarvoor zij getest dienen te worden dat tot schande op de kosten van alle belastingbetalers drukt. Al die mensen die op vakantie willen of zo nodig onderdanig een test willen ondergaan dienen zelf de kosten voor testen te dragen en dient hiervoor niet uit de belastingpot te worden gegraaid. Het belastinggeld hebben we hard nodig om eens de gezondheidszorg te optimaliseren en het onderwijs op de rail te zetten. De Jonge weet niet eens waar de miljarden zijn gebleven die hij even over de balk heeft gesmeten maar we moeten beseffen dat die miljarden verspilling zwaar op rekening komt van alle burgers.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Ons arme arme land waar gekken en dwazen nog steeds in de meerderheid zijn die op de kartelpartijen en hun meelopers stemmen……………………………..Waar gaat het heen ???????
  We worden verkocht en verraden door “eigen” volk en hun import vriendjes !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s