Rijksoverheid erkent: iemand die is gevaccineerd kan het virus alsnog overbrengen

(Door: “9ForNews”)

Het bewijs is er nu: na vaccinatie kun je het coronavirus niet meer overdragen, kopte het AD afgelopen maand. “Goed nieuws: vaccinatie tegen corona beschermt niet enkel de ingeënte persoon zelf, maar voorkomt ook besmetting van anderen,” schreef de krant op basis van een nieuwe studie van het Amerikaanse RIVM.

Zorgminister Hugo de Jonge zei eerder deze maand echter dat gevaccineerden anderen wel degelijk kunnen besmetten. “Dan zou het kunnen zijn dat je de mensen met een negatieve testuitslag binnen hebt, achter die poort van de toegangstesten. De mensen die gevaccineerd zijn, dragen het virus bij zich in de keel en zijn weliswaar veel minder besmettelijk, maar niettemin kunnen ze het virus tijdens het festival overdragen aan, en vervolgens gaan de mensen die een negatieve testuitslag hadden – die op dat moment dus zelf niet besmettelijk waren – alsnog met dat virus mee terug naar huis. Dat kan. Het is niet onmogelijk.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Rijksoverheid erkent: iemand die is gevaccineerd kan het virus alsnog overbrengen

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wat hij ook gezegd heeft: Hugo de Jonge heeft het gezegd, dus dan moet het wel waar zijn. Of niet, natuurlijk.
  Gelukkig eindelijk een bewindspersoon die duidelijke taal spreekt.
  Je kan het virus overdragen of je kan het virus niet overdragen.
  Maar dat is natuurlijk logisch, zou Cruijff zeggen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. Julia zegt:

  We kunnen ons schrap zetten volgens directeur Pzifer Nederland heeft de EU miljoenen vaccins besteld zodat ook voor 2022 en 2023 genoeg voorraad is. Hoelang denken die misdadigers tegen de menselijkheid mensen jaarlijks te vaccineren en waarop baseren zij dat corona de komende jaren zo heftig zal zijn dat vaccinatie überhaupt nodig is. https://www.telegraaf.nl/video/1458153590/medisch-directeur-pfizer-we-ontkomen-niet-aan-hervaccinatie De nieuwe propaganda maker verschijnt nu dagelijks in elk programma zowel op Op1 als RTL om zijn verkooppraatje te houden maar op andere vragen als het om het miljardenverdienmodel gaat is hij in eens niet meer zo bijdehand en lult hij er mooi om heen.https://www.nu.nl/287143/video/pfizer-directeur-ontwijkt-de-vraag-of-de-farmaceut-een-brievenbusfirma-is.html Kortom het gaat ze om grote winsten en het miljardenverdienmodel en denken uitsluitend aan geld en macht. Hoe is het mogelijk dat ouders zelfs hun jonge gezonde kinderen blootstellen aan dergelijk gif waarvan de eventuele gevolg schade nog niet van bekend is. Puur kindermishandeling. Uiteindelijk kan een volwassen mens zelf beslissen wat zij of hij wil maar het een kind opdringen is puur misdadig.

  Like

 3. Julia zegt:

  https://www.frontnieuws.com/de-slachting-van-de-goedgelovigen-en-de-onwetenden/
  Volgens een FDA-rapport van 12 december 2020 over het Pfizer/BioNTech-vaccin waren de meest voorkomende gemelde bijwerkingen na vaccinatie: reacties op de injectieplaats (84,1%), vermoeidheid (62,9%), hoofdpijn (55,1%), spierpijn (38,3%), rillingen (31,9%), gewrichtspijn (23,6%) en koorts (14,2%) – 0,5% meldde ten minste één ernstig ongewenst voorval (d.w.z. levensbedreigend letsel, ziekenhuisopname, blijvende invaliditeit/arbeidsongeschiktheid of overlijden). Bij kinderen waren de ongewenste voorvallen hoger – 4,6% vergeleken met 2,8% bij de oudere deelnemers aan het onderzoek.

  Like

 4. droevige mof zegt:

  De vaccins kwamen ruim voor het einde van de testfase (2024) op de markt. De vorige dierproeven waren niet erg overtuigend. De proef bij millionen mensen die nu wordt uitgevoerd, toont aan dat het vaccin geen volledige bescherming biedt, noch actief noch passief, en dat het soms ernstige, ja soms zelfs dodelijke bijwerkingen heeft.
  Officieel is het argument dat er een onevenwicht bestaat tussen de voordelen en de nadelen van het vaccin. Het voordeel wordt verondersteld duidelijk grooter te zijn. Het wetenschappelijk bewijs voor deze bewering ontbreekt, aangezien niet-gevaccineerde bevolkingsgroepen, zoals in Haïti, geen hogere morbiditeit en mortaliteit vertonen.

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  De dodelijke corona vaccinazi,s is biologische oorlogsvoering.

  Geliked door 1 persoon

 6. Voight-Kampff zegt:

  Wat betreft de titel van het artikel.

  Dat is juist de bedoeling. Het genetisch vaccin is het virus. Een soort omgekeerd evenredige groepsimmuniteit. De gevaccineerden (8 miljoen inmiddels) gaan de niet- gevaccineerde besmetten, nu bijna de helft van de Nederlandse bevolking een gen-behandeling heeft ondergaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s