Chicago´s zwarte racistische burgemeester wil geen interview aan blanken geven

(Vertaling: E.J. Bron)

Puur racisme: omdat het zogenaamd ontbreekt aan “diversiteit” wil de zwarte burgemeester van Chicago, Lori Lightfoot (foto), naar aanleiding van haar tweejarige ambtsjubileum niet door blanken geïnterviewd worden.

Lori Lighfoot, de zwarte, Democratische burgemeester van de Amerikaanse metropool Chicago, heeft volgens “Der Spiegel” nu “cosequenties” getrokken. Omdat het perskorps in het stadhuis van Chicago “overwegend blank en mannelijk” zou zijn, beschouwt Lightfoot het als gerechtvaardigd om racisme van de meest kwade soort te praktiseren: de fijne Democrate deelde ter gelegenheid van haar tweede ambtsjubileum mee alleen maar individuele interviews te geven aan niet-blanke journalisten.

Lightfoot riep in haar schrijven bovendien media ertoe op om meer niet-blanke journalisten aan te nemen. Chicago´s openlijk racistische burgemeester werd in 2019 als eerste Afro-Amerikaanse en eerste bekennende homoseksuele vrouw in die functie van de van criminaliteit overstromende Amerikaanse metropool gekozen.

De organisatie van Afro-Amerikaanse journalisten deelde mee dat het weliswaar een “gedurfde stap zou zijn om te wijzen op een belangrijk thema”, maar dat men de tactiek niet zou ondersteunen om bepaalde journalisten van interviews uit te sluiten.

De oorspronkelijk uit Latijns-Amerika afkomstige journalist Gregory Pratt van de “Chicago Tribune” twitterde: “Politici mogen niet uitzoeken wie er over hen bericht.” Hijzelf zou weliswaar een toezegging voor een interview hebben gekregen; hij zou toen echter aan het stadhuis geappelleerd hebben om de beperkingen voor andere media op te heffen. Toen dit afgewezen zou zijn, zou hij het interview hebben afgezegd.

De presentator van “Fox News”. Tucker Carlson, vond duidelijke woorden voor Lightfoot. Hij beschuldigde haar van “racisme” tegen blanken en plaatste de burgemeester in de buurt van “Nazi´s”. In zijn uitzending op “Fox News” noemde hij Lori Lightfoot een “monster”.  

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Chicago´s zwarte racistische burgemeester wil geen interview aan blanken geven

 1. guusvelraeds zegt:

  Moet nog een opmerking maken over het IQ van negers?

  Geliked door 3 people

 2. Stefan zegt:

  Misschien word het zo bij de “white helpers” langzaam duidelijk dat niet de blanke mens , maar overwegend mensen met een niet blanke huidskleur de grootste racisten voortbrengen.
  Persoonlijk heb ik nooit echt op huidskleur gelet bij mijn beoordeling naar andere mensen toe. Ik keek altijd naar de persoon. Maar als positief racisme de standaard gaat worden ( iets waar niets positiefs aan is) dan is het helaas binnen een zeer korte tijd gedaan met de vrede op aarde.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rini Stegeman zegt:

  nou, dan wil ik niet meer door een donkere persoon geholpen worden in een ziekenhuis. Of discrimineer ik dan ?

  Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Wordt het dan niet tijd om het deel wat de blanken van haar gage opbrengen dan maar in te houden, Ik denk dat deze zeperd dan snel in zal binden.

  Geliked door 1 persoon

 5. R Thomasson zegt:

  Dat is typisch de richting waar Sylvana Simons en Bij1 willen ons heen brengen.

  Geliked door 1 persoon

 6. koosv8 zegt:

  Wordt het dan eindelijk geen hoogtijd om de helft van de zwarte criminelen om te leggen, en in te ruilen voor blanken. Wat een idioten aan die kant van de politiek.

  Like

 7. Julia zegt:

  Het blijkt dat de donkere kleurlingen die eeuwig lopen te zaniken over racisme en discriminatie de grootste racisten zijn en graag de boel discrimineren. Dat soort kleurlingen schroomt niet op blanke mensen uit te sluiten en kunnen maar beter vertrekken van waar ze vanaf stammen. Het schiet te ver door net als een zwarte crimineel die stijf staat van de coke en hard wordt aangepakt veroorzaakt niet te tolereren plunderingen en rellen. Ik heb geen hekel aan normaal denkende gekleurde mensen die zich wel thuis voelen binnen onze samenleving en niet lopen te zaniken over o.a. racisme maar al die zelf medelijdende donkere zieltjes die denken de macht in handen te hebben en blijven door zaniken over racisme komen mijn keel uit. De vraag is wat doen dit soort kleurlingen nog binnen de blanke samenleving. Ook blanke mensen kunnen eens massaal aangifte gaan doen vanwege racisme en zelfs uitsluiting Ook ons land is vergiftigd door racisme tegen blanken https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/groenlinks-wethouder-amsterdam-stelt-racistisch-diversiteitsquotum-in-bij-gelijke-geschiktheid-kiezen-we-migrant/ Dan de aanwinst van Sylvana Simons die nota bene een blauwe zetel heeft veroverd met haar eeuwig gezanik over racisme dan zie je dat tweedeling binnen onze samenleving bewust door bestuurders en politiek wordt veroorzaakt en niet te vergeten de blanke NSB-ers die eigen ras verraden en het hier allemaal zo mee eens zijn en meewerken aan het vermoorden van onze tradities, cultuur en geschiedenis. Een ieder is gelijk punt uit en vooral bestuurders en politiek dienen de democratie te handhaven en geen uitzonderingen te maken.

  Like

 8. Dick zegt:

  You now how to do it, do it richt.

  100% valse democratische bitch met een geweldskruis om haar nek, een schande voor de politiek en mensheid.

  Like

 9. Kees zegt:

  Dan zie je wie de ware racisten zijn!

  Like

 10. hannah zegt:

  Lori Blackfoot heeft een minderwaardigheidscomplex …. hoe kon zij ooit burgemeester worden ??

  Like

 11. Piet Zeur zegt:

  Getrouwd met een vrouw

  Blanke mannen mogen dus niet hun werk doen

  Like

 12. Dick Orwell zegt:

  Dit krijg je als je op huidskleur ipv kwaliteit selecteert. Incompetente kneuzen die om zich heen gaan slaan als ze de boel verkloten, omdat ze geen tegenspraak of kritiek gewend zijn.

  Like

 13. pepo Copyright zegt:

  Ze houd zich ook niet aan haar eigen regels…

  https://t.me/maddogholland/9429

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s