Moralistische zeurkous Jesse Klaver (GL) beschuldigt Geert Wilders (PVV) van “islamofobe haat” na hoofddoektweet

(Door: Wout Willemsen)

PVV-leider Geert Wilders reageerde op de maidenspeech van GroenLinks-Kamerlid Kauthar Bouchallikht en zei dat in het Nederlandse parlement geen islamitische hoofddoeken horen. Dat is al reden genoeg voor Jesse Klaver om het te bestempelen als “islamofobe haat.”

Bij GroenLinks staat het dragen van een hoofddoek gelijk aan iemands volledige identiteit. Dus als Geert Wilders zegt dat islamitische hoofddoeken niet thuishoren in het Nederlands parlement, dan hoort heel de persoon Bouchallikht niet thuis in het parlement:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Moralistische zeurkous Jesse Klaver (GL) beschuldigt Geert Wilders (PVV) van “islamofobe haat” na hoofddoektweet

 1. leefbarbaar zegt:

  Links heeft helemaal niets gemeen met de islam, maar men is te corrupt of te stom om dat tijdig in te zien.

  Geliked door 2 people

 2. Monalisa zegt:

  Dit hoort niet in onze tweede kamer

  Geliked door 2 people

 3. jack black zegt:

  Weg met die kopvodden !
  Terug naar de zandbak waaruit ze gekropen zijn !
  Dood en doodziek word ik, wanneer dit volk me
  voor de voeten loopt !

  Geliked door 3 people

 4. Marc zegt:

  Het islam dat haat zaait, niet Wilders!

  Geliked door 3 people

 5. Bas zegt:

  Misschien eens herinneren aan onder andere de agressie, haat en seksuele intimidatie tegen vrouwen die géén hoofddoek dragen?

  Geliked door 2 people

 6. Jackholland zegt:

  Een islamiet en democratie gaat niet samen. Ze onderschrijft met haar hoofddoek ik ben een vrome moslima die wenst te leven volgens wetten van allah. De wetten van allah erkennen democratie niet. De wetten van allah staan volgens mossels boven alle andere wetten. Geert heeft dus volkomen gelijk. Het meiske belazert de democratie of ze belazert allah . Ik vrees voor het eerste.

  Geliked door 2 people

 7. Dick Orwell zegt:

  Beschuldigd van Islam haat? Nou en? Je mag islam gewoon haten, net als je nazi’s mag haten. Andere huidskleur. Exact hetzelfde gedachtegoed.

  Geliked door 2 people

 8. Bas zegt:

  Groenslinks racisme
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/groenlinks-wethouder-amsterdam-stelt-racistisch-diversiteitsquotum-in-bij-gelijke-geschiktheid-kiezen-we-migrant/

  GroenLinks-wethouder Amsterdam stelt racistisch diversiteitsquotum in: ‘Bij gelijke geschiktheid kiezen we migrant’

  GroenLinks-wethouder Touria Meliani van gemeente Amsterdam komt met een ronduit racistisch plan om voornamelijk mensen met niet-westerse migratieachtergrond aan te nemen. Want door vrijwel uitsluitend op niet-blanken te selecteren bestrijdt je kennelijk racisme en discriminatie.

  Het idee dat selecteren op achtergrond door middel van een diversiteitsquotum ook gewoon racistische en discriminerend beleid is, wil er bij linkse types als de Amsterdamse wethouder Touria Meliani niet in, zo lezen we in De Telegraaf vandaag. Die zien het zelf graag als ‘positieve discriminatie’. Ze zijn er heilig van overtuigd dat een organisatie, bestaande uit overwegend blanke mensen, nauwelijks zal selecteren op basis van kwaliteit en het belangrijker vindt dat er iemand wordt aangenomen die op de meerderheid lijkt.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Bas op 21-5-2021 om 21.18 u.
   “Bij gelijke geschiktheid kiezen we migrant”, zegt deze dweil.
   Wie zijn “we” eigenlijk ?
   Ik weet dat de koning off ondertekent met : “Wij, Alex-Willem-Klaas van Oranje , Koning der Nederlanden bij de gratie God’s enz. enz.” Waarna de man twee kruisjes plaatst : één voor z’n voor- en één voor z’n achternaam.
   Hoe die A’damse islamiet er bij komt om “we” te gebruiken is mij een raadsel, maar getuigt wel van een ongebreidelde grootheidswaan. (de stomme zandhaas !)

   Geliked door 2 people

 9. koosv8 zegt:

  Wilders heeft hiermee volledig gelijk. Het is inderdaad nog niet zolang geleden dat wat u gelooft niet tot uiting kwam op de werkvloer. Dat doet u maar thuis, of in uw ,,vrije,, tijd. Maar ze zit er ook bij GL alleen maar om te provoceren, zodat lultje Klaver er weer bovenop kan springen met de grijs gedraaide retoriek van de linkse kerk. Goed bezig Klaver, jij kom er wel, met je BIO CENTRALES en de ISLAM, want je bent er zelf ook één!!!

  Geliked door 2 people

 10. Bas zegt:

  Maar joodse mensen kunnen tegenwoordig nauwelijks een keppeltje dragen op straat….

  Like

 11. Republikein zegt:

  En nu oprutten!

  Like

 12. karton zegt:

  Jesse Klaver , alias Yasser Feras , moet niet zo hoog van de toren blazen. Zélf belazerde hij de boel door te vertellen dat hij z’n jeugd had doorgebracht in een NL-achterstandswijk en zodoende op de hoogte zou zijn van de leefomstandigheden aldaar. Bleek totaal gelogen.
  De smeerlap woonde in een geheel normale wijk, nadat z’n biologische vader spoorslags was verdwenen toen deze man zag dat het door hem verwekte kind was weggegooid en de nageboorte aangekleed ; en DIE nageboorte zit nú in ónze Kamer, onder valse naam : Jesse Klaver !
  En uiteraard : de heer Wilders zegt helemaal niks verkeerds, hij heeft wéér eens gelijk !
  Oprotten uit ónze Kamer , dat buitenlandse tuig !

  Geliked door 2 people

 13. karton zegt:

  Is ’t niet vréselijk om een foto van die treurwilg te zien , “kompleet” met stofdoek en dát in ónze Kamer.
  En onze voorvaderen, waarvan vele zijn gesneuveld voor Volk , Vaderland én Koning, draaien zich om in hun graf , denkend : “Voor zo’n zootje heb ik mijn leven niet gegeven !!!”
  Schandelijk om een gedrocht als het gefotografeerde in ónze Kamer te zien zitten !
  D’ruit met die troep !!

  Geliked door 1 persoon

  • vangie1206j zegt:

   Ze vergeten bij groenlinks dat dit Nederland is en dat er in de regering alleen Nederlanders horen te zitten en geen placebo Nikslanders want dit figuur is ook niks.
   Alleen is die kopvod een ruzie zoeker in de tweede kamer.

   Geliked door 1 persoon

 14. Julia zegt:

  Fijn zooitje daar in die Tweede Kamer het is te ziek voor woorden om een zogenoemde Groen Linkse politica met een hoofddoek te moeten aanschouwen. Jesse Klaver is een enorme linkse nietszeggende domme idioot en helpt mee Nederland verder naar de afgrond te helpen. Dan nog te bedenken dat Kaag een sterke voorkeur heeft om zelfs Groen Links een linkse kleine partij en de slopers PvdA in de formatie mee te nemen. Nou dat wordt een clubje van ellende VVD, D66, CDA, Groen Links en PvdA. Dus de Nederlanders kunnen haar borst de komende vier jaar nat maken en zullen heel veel ziekelijk links moeten tolereren en de knip verder open trekken om de invasies van migranten te bekostigen en dan zullen we het nog niet hebben over de nu al mislukte klimaathysterie waardoor nog weinig van de natuur overblijft maar vol wordt gebouwd met beton en steen om de algehele invasie van woningen te voorzien. Maar dat is het resultaat van Klavertjes en nog meer Islam en kleurlingen in de Tweede Kamer. Onze politiek is er niet voor eigen volk wij zijn goed om de kosten voor dit enorme wanbeleid en het verraad op te brengen en zelfs hiervoor meer en meer de broekriem aan te halen en onze jongeren hebben inmiddels het nakijken om in aanmerking te komen voor een betaalbare woning. Hie diep is een ooit mooi land voorheen Nederland gezonken tot een vergaarbak van multi culti en een corrupte bananenrepubliek.

  Geliked door 1 persoon

 15. Jean zegt:

  3 regeltjes/wetten en de problemen zijn voor 99% opgelost.
  1- verbod op dubbele nationaliteit.
  2- verbod op vreemdelingen stemrecht.
  3- verbod op islam op het grondgebied.

  Like

 16. Ton Ruygrok zegt:

  Eigenlijk bizar , niet een partij als Denk douwt dit.. vehikel.. bij de kamer naar binnen maar juist een zgn NL partij…
  Wat een rotzooi….
  Ton.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s