Oud-hoofd Duitse inlichtingendienst: Antisemitische moslims moeten het land worden uitgezet

(Door: “Xander”)

Stevent Europa dankzij het massaal importeren van het islamofascisme op een burgeroorlog en misschien zelfs een nieuwe Holocaust af?

De massale anti-Israëlische en anti-joodse protesten in Europa van de afgelopen twee weken zijn vooral in Duitsland hard aangekomen. Tijdens de vaak gewelddadige demonstraties door vrijwel uitsluitend Turken en Arabieren was niet zelden de roep te horen om Israël te vernietigen en de Joden uit te roeien. Volgens Gerhard Schindler, oud-hoofd van de Duitse inlichtingendienst BND, is er een grens doorbroken die niet langer kan worden genegeerd. Hij roept de Duitse regering daarom op om moslims die openlijk antisemitische haat bedrijven het land uit te zetten.

Schindler karakteriseerde de demonstraties als ‘ondraaglijk’, omdat ze de kern van de Duitse staat zouden aantasten. Het verbranden van vlaggen, het gooien van stenen naar synagogen, en het schreeuwen van haatslogans tegen de joden en Israël is ‘onverenigbaar met onze geschiedenis’. Niemand hoeft te worden uitgelegd dat hij daarmee de grootste massamoord op joden uit de moderne geschiedenis bedoelt: de Holocaust.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Oud-hoofd Duitse inlichtingendienst: Antisemitische moslims moeten het land worden uitgezet

 1. LUCIA zegt:

  Weer off-topic… sorry maar moet dringend een grote klus klaren die ik al 2 weken geleden had moeten doen maar wat niet lukte door omstandigheden, misschien heeft iemand dit al geplaatst en ik heb het niet gechecked dus weet niet of het een loos verhaal is, want gebrek aan tijd om het nieuws te volgen maar hoop zo dat het waar is; en ze zijn ass gaan fry-en;

  https://activeprp.law.blog/2021/05/21/navy-seals-storm-gates-wyoming-ranch/

  Like

 2. LUCIA zegt:

  “Stevent Europa dankzij het massaal importeren van het islamofascisme op een burgeroorlog en misschien zelfs een nieuwe Holocaust af? De massale anti-Israëlische en anti-joodse protesten in Europa van de afgelopen twee weken zijn vooral in Duitsland hard aangekomen.”

  Hitler had tussen zijn stoottroepen ook moslims… ook hier weer een overeenkomst hun geloof kun je toch zeer makkelijk binnen een fascistische staat incorporeren, weinig verschil, weinig vrijheid , zeer grote sociale druk tot conformisme, brute straffen voor kleine vergrijpen en alsmaar buigen voor de leider whoever that may be!!!

  Geliked door 3 people

 3. Rien E zegt:

  Antisemitisme schreeuwers en andere misdadigers met dubbel paspoort misbruiken de nederlandse gastvrijheid en dienen linea recta terug naar de zandbak te worden gedirigeerd. Als wij ons daar in hun thuisland niet als gasten gedragen worden we, terecht, ook het land uitgezet. Ik begrijp de nederlandse overheid niet dat deze dit niet handhaaft, terwijl ze hun eigen landgenoten platslaan, met een waterkanon tegen een muur spuiten of er politiehonden op los laten.

  Geliked door 3 people

 4. karton zegt:

  Wéér zo’n Dappere Dodo, die ná z’n vertrek als verantwoordelijke z’n bek durft open te trekken !
  Dát zijn de mensen die “leiding” geven aan belangrijke organisaties !! Schurken zijn het !!!!

  Geliked door 2 people

 5. jack black zegt:

  Beter alle eruit !
  We hebben geen röntgen-ogen om te weten waar
  deze radikalen zitten !

  Geliked door 2 people

 6. Marc zegt:

  Ik ben blij dat in Frankrijk, de VS, en dan nu ook in Duitsland de militaire top zich duidelijk uitspreekt over de gevaren die hun samenlevingen lopen als gevolg van het ongelimiteerd binnenlaten van de islam.

  Geliked door 3 people

  • BigLJohn zegt:

   Marc; Had Hitler naar zijn generaals geluisterd en niet zijn eigen domme strategieën doorgedrukt, dan zou Duitsland de oorlog gewonnen hebben. Gelukkig voor ons was hij dom en kwam er een eind aan die oorlog. Nu speelt zich in principe hetzelfde af in negatieve zin; Staatshoofden negeren de wijsheid van hun oud generaals. Deze oorlog tegen de islam gaan wij daardoor verliezen omdat er niet naar de generaals geluisterd word.

   Like

 7. Republikein zegt:

  Wiedergutmachungsschnitzel.

  Like

 8. R Thomasson zegt:

  Stevent Europa dankzij het massaal importeren van islamofascisme op een burgeroorlog af, en misschien zelfs een nieuwe Holocaust? Het antwoord is: de zwermen moslims staan garant voor een burgeroorlog in de nabije toekomst. Een nieuwe Holocaust zou ook plaats vinden, maar niet op Joden, wel op een groot deel van de autochtone West Europese bevolking. Dat is ook de bedoeling van degenen die moslims naar Europa importeren; de EU, nep humanitaire organisaties, corrupte politici en omgekochte intellectuelen. Met groot voorraad aan krokodillentranen en wrede harteloze cynisme spreken ze over de zielige moordenaars in spe die vandaag hulp nodig hebben. Al wetend dat ze morgen de verwarde mannen met machetes en slagersmessen spelen, en hun gastheren af slachten. Gerhard Schindler, oud-hoofd BND, zegt dat er een grens is doorbroken die niet langer kan worden genegeerd. Hij spreekt hier over aanvallen op Joden, omdat het legitiem is er over te spreken. Ook van de kant van politiek-correcte farizeeërs. Echter in feite bedoeld hij dat de grens is doorbroken, en de SAMENLEVING IN DUITSLAND ALS GEHEEL LOOPT GEVAAR.
  e

  Like

 9. M. zegt:

  Wat een prietpraat ze worden toch juist binnengehaald om anti semitische haat te laten aanwakkeren?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s