“Een man” moordt in Amsterdam

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

De informatiepolitiek van de autoriteiten is bij misdaden, waarover wellicht door het grote publiek politiek controversieel gediscussieerd zou kunnen worden, in Nederland blijkbaar niet beter dan in Duitsland. Vrijdagavond laat stak in een multiculturele uitgaanswijk van Amsterdam een 29-jarige man op minstens vijf mensen in met een mes. Vier slachtoffers tussen 21 en 28 jaar, die elkaar niet kenden, raakten zwaargewond. Een 64-jarige overleed nog op de plaats delict.

De politie was er als de kippen bij om een terroristisch motief als onwaarschijnlijk te beoordelen. De verdachte, wiens herkomst door de autoriteiten wordt verzwegen, zou niet bij de politie bekend zijn, zei men. Desondanks snelde de Amsterdamse burgemeester naar de plaats delict om zichzelf een beeld van de situatie te verschaffen. De media citeren getuigen niet met een omschrijving van de dader, maar met de aanwijzing dat de dader een verwarde indruk gemaakt zou hebben.

Geen ruzie. Geen verband tussen de dader en zijn slachtoffers. Geen groepsdynamiek, die tot een escalatie geleid zou hebben. Dus blijkbaar een van deze typische “incidenten”: jonge mannen zijn en blijven gewoon gevaarlijk en onberekenbaar. Daar kun je niets aan doen, toch?

Maar hoe kan het dan dat bij veel jonge mannen overal in Midden- en West-Europa het mes zo losjes zit en de drempel voor het plegen van halsmisdaden zo laag ligt? Wie deze vragen op officieus ongewenste wijze beantwoordt, wordt als racist of vreemdelingenhater in de ban gedaan. En om de om zich heen grijpende kwade inzichten en opvattingen te voorkomen, is de informatiepolitiek van de autoriteiten restrictief.

Wie was de dader? Een commentator schreef daarover heel treffend: “Een boeddhistische monnik zal het waarschijnlijk niet geweest zijn.”

Bron:
pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Een man” moordt in Amsterdam

 1. antiislamnu zegt:

  Zou het misschien een echte Hollandse jongen zijn geweest?

  Geliked door 2 people

 2. Freddy zegt:

  Het zal wel een verwarde man zijn( in mensentaal een allochtoon)?

  Geliked door 3 people

 3. janj zegt:

  Hier zie je treffend dat wij door de NPO en RTL Nieuws enz. worden belogen
  en bedrogen waar wij bij staan.
  Was het een blanke Nederlander geweest dan was dit openlijk verteld met naam
  afkomst, foto enz.
  Iedereen weet wel wie dit in Amsterdam heeft gedaan en dit al in het verleden
  vaker heeft gedaan.
  De arme burgers zijn de klos want zij hebben nooit wapens bij zich om
  zich te verdedigen en worden op straat vermoord door zo’n arm mens uit
  oorlogsgebieden.
  Weer iemand erbij.
  Stem maar op VVD, Groen Links, D66 dan komt het allemaal (nooit) goed.

  Geliked door 8 people

 4. BigLJohn zegt:

  Een verwarde man dus. Laten er daar nu in Nederland enkele miljoenen ervan rondlopen. Dat belooft niet veel goeds. Alras zullen er meerdere van zulke aanslagen komen, door VERWARDE MANNEN ! Islamitische aanslagplegers bestaan er niet meer, net zo min als de griep. Ze kregen van die andere verwarde mannen uit Den Haag een nieuwe naam; verwarde man en Corona….

  Geliked door 6 people

 5. leeuw7 zegt:

  De Gestapo(NCTV=nationaal coördinator terrorismebestrijding en veiligheid) onder leiding van de “landverrader” Pieter-Jaap Aalbersberg (keurige naamchristen)draait zoals gewoonlijk de werkelijkheid om !!!Alleen mensen die vredelievend protesteren tegen de COVID-19 dictatuur,dat zijn potentiële terroristen,hoe gestoord kun je zijn als overheid,die momenteel geleid wordt door een simulerende alzheimer patiënt,namelijk de criminele recidiverende psychopaat Mark R. die er alles aan doet om samen met de terroristenvereerster Sigrid K,Nederland geïnstitutionaliseerd tot de bodem te ruïneren !!Zou de terroristenvereerster Sigrid K. vanwege haar vermeende sympathie voor de wijlen Egyptische massamoordenaar, Nobelprijswinnaar,aartsvader van het islamterrorisme en oplichter Yasser Arafat al aan de tand zijn gevoeld!!Waarschijnlijk deugt dat hele ministerie niet ,waar deze geïnstitutionaliseerde terroristenvereerster Sigrid K. leiding aan geeft !!Het wordt tijd dat betrouwbare oprechte militairen tijdelijk de macht overnemen van het geïnstitutionaliseerde schorriemorrie dat Nederland en de rest van Europa structureel ten gronde richt!!!!76 jaar na beëindiging van de tweede Wereldoorlog ,zijn wij Nederlanders wederom bezet door een stelletje NWO,Bilderberger fascisten ,die er alles aan doen om de bevolking net zoals Joseph Goebbels deed (minister van propaganda onder een zekere A.Hitler) te waterboarden met leugens ,o.a.met behulp van het OMT en niet te vergeten het RIVM(=reinste intimidatie van mensen)!!Inplaats van de Davidster worden wij Nederlanders straks gedwongen gevaccineerd en verplicht “gechipt” met een soort digitaal paspoort,zonder een verplichte QR- code mag je je straks niet meer vrij bewegen in Nederland en grote delen van Europa!Zekere 99% van de tweede kamerleden heeft hier in zekere zin al stilzwijgend mee ingestemd!Hoe tegenstrijdig het ook moge zijn,het meest bedreigde land op aarde Israël heeft spijtig genoeg deze vaccinazi strategie reeds uitgerold,waardoor haar burgers gedwongen worden gevaccineerd ,waarschijnlijk de opmaat naar het verplichte getal van het beest!!

  Like

 6. droevige mof zegt:

  Wat is er eigenlijk met Jürgen Conings gebeurd? De “geradicaliseerde beroepsmilitair” met de puntjes boven de u. Er wordt gezegd dat hij ook psychologische problemen heeft omdat hij soldaat is.
  Uit het zicht… uit het geheugen. Of veranderde hij in een eekhoorn in het bos?
  En de andere patient, is hij nog steeds in de kelder?

  Ik kan niet meer naar deze flauwekul luisteren. Het is vernederend om zo dom voorgelogen te worden. Het maakt je geestelijk ziek. Of niet.

  Like

 7. Harry zegt:

  Laten we eens beginnen om ons van al die islamieten te ontdoen en dan eens zien hoeveel rustiger en aangenamer ons leven wordt .
  Ondanks dat linkse Nederlandse politici ons altijd proberen voor te liegen , dat die mensen , als ze hier een paar maanden geleefd hebben , nooit meer kunnen wennen in het land waar ze vandaan komen .
  Dat gelooft toch geen hond ?
  En waarschijnlijk bewijzen we die lui ook een grote dienst , kunnen ze lekker in hun eigen omgeving weer tot rust komen . Hier raken ze maar verward .
  En als we die linkse politici gelijk mee verbannen , gaan we een veel minder dodelijke toekomst tegemoet .

  Iedere dag wéér vermoorde mensen , het is toch absurd ?

  Like

 8. Julia zegt:

  Het was in ieder geval geen rasechte fransman het zegt al genoeg waar dit stuk tuig vandaan kwam namelijk de Parijse banlieu Seine-Saint-Denis. Maar ja dat mag in Nederland niet meer worden benoemd maar het is in ieder geval een liefelijk geïmporteerde allochtoon ergens uit de woestijn. Dus een verrijking volgens Kaag voor onze samenleving. We krijgen in ieder geval nog heel wat te stellen met dat geïmporteerde tuig waarvan dagelijks een flinke invasie Europa binnen vaart.

  Like

 9. Rien E zegt:

  En weer wordt de identiteit van de dader zorgvuldig afgeschermd, wat win je daar nou mee? De MSM denkt dat de gemiddelde nederlander geschift is. Helaas is mijn moeder’s wijze gezegde nog steeds geldig “al moeten de stenen het uitschreeuwen, de waarheid komt altijd boven”

  Like

 10. Ome Henk zegt:

  Vraag:
  “Maar hoe kan het dan dat bij veel jonge mannen overal in Midden- en West-Europa het mes zo losjes zit en de drempel voor het plegen van halsmisdaden zo laag ligt?”
  Antwoord:
  -Deze islamieten, want dat zijn het, haten ons vanuit hun terroristisch ‘geloof’.
  -Deze islamieten zijn latent gay, en dan wel zo flikker-gay dat de meeste gays hen verwijfd vinden. Daarom lopen ze ook met die flikkertasjes.
  -Deze islamieten, want dat zijn het, hebben een klein pikkie en geen stamina en kunnen geen vrouw bevredigen.
  -Deze islamieten, want dat zijn het, zoeken dus de benauwdheid van de anus, van een man, om met dat kleine pikkie iets te kunnen voelen.
  -Deze islamieten, want dat zijn het, vallen dus mensen willekeurig aan, ongelovige mensen natuurlijk, om de zondige verlangens van pikkies in anussen af te laten.
  Eenvoudig als je het begrijpt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s