Judit Varga: Migratie zou gestopt, niet ondersteund en bevorderd moeten worden

(Vertaling: E.J. Bron)

Het standpunt van de Hongaarse regering zou zijn dat immigratie niet ondersteund en bevorderd, maar gestopt zou moeten worden, schreef de Hongaarse minister van Justitie, Judit Varga (foto), woensdag op haar Facebook-pagina.

Terwijl de hele wereld met de bestrijding van het coronavirus bezig is, heeft links in Brussel wer eens de propaganda van de immigratie op de agenda gezet, staat er verder in de bijdrage van Judit Varga.

De Brusselse elite zou over nog een migratierapport* gediscussieerd hebben, dat geen voorstellen ter versterking van de grensbewaking of ter beëindiging van de illegale migratie zou bevatten, terwijl het tegelijkertijd onder verwijzing naar de mensenrechten tot verhuizing naar Europa zou oproepen, schreef ze. Ze voegde er aan toe dat dit “de afstand van Brussel tot de problemen van de mensen” zou aantonen.

De minister zei dat “links probeert om zich achter een vertroetelde slogan van solidariteit te verstoppen om problemen te verdoezelen” in plaats van aan hun oplossing te werken.

“Wanneer we onze medemensen in nood werkelijk willen helpen, moet de migratie ter plaatse aangepakt worden en moeten de oorzaken van de migratie uit de weg geruimd worden”, benadrukte ze. Hongarije zou dit al lang ingezien hebben en zou met het Hongarije-hulpprogramma serieuze stappen blijven ondernemen, opdat een ieder in zijn land in vrede kan leven.

“Het zou ´passend´ zijn wanneer Brussel zich eindelijk op de werkelijke problemen van de mensen zou concentreren”, schreef Judit Varga.

*) In de plenaire vergadering van afgelopen woensdag debatteerde het Europees Parlement over een rapport over legale migratie ter leniging van het gebrek aan arbeidskrachten

(Bron: magyarhirlap.hu)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Judit Varga: Migratie zou gestopt, niet ondersteund en bevorderd moeten worden

 1. ronjaspers zegt:

  Wishful thinking van deze mevrouw,het is kwade opzet dat miljoenen soldaten van allah europa worden binnengehaald.Die moslims worden gebruikt voor een oorlog tegen de europeanen,per slot van rekening moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden voor een NWO.

  Geliked door 1 persoon

  • Yvonne zegt:

   Ron , is al weer gelukt 1 verwarde man 5 geloof ik mensen aangevallen met een mes waaronder 1 dode man te betreuren, nergens een beschrijving van de dader
   als 1 miljoen ons aanvallen met een mes zijn er 5 miljoen mensen het slachtoffer, zo leuk die culturele verrijking
   waarom gaat iemand in een land wonen waarvan ze de oorspronkelijke bewoners haten en ons naar de eeuwige jachtvelden willen hebben ?

   Geliked door 1 persoon

 2. Andre zegt:

  Dit had niet op haar facebook moeten staan maar op alle MSM voorpaina’s van tv krant radio en internet.

  Like

 3. Rien E zegt:

  Ze heeft gewoon ALLE gelijk van de wereld, maarja de “deugers” zijn het er niet mee eens. Daar komen de “deugers” nog wel achter en dan…. tranen met tuiten, maar dan is het te laat.

  Like

 4. karton zegt:

  Judit Varga is MIJN minister van Justitie. Vergelijk deze minister eens met de ónze………. aan wie zou u de voorkeur geven op deze natte 1ste Pinksterdag ? Zo op ‘t oog is mevr. Judit juridisch véél beter onderlegd, en dáár gaat ‘t toch om. ??!!

  Like

 5. Voight-Kampff zegt:

  Het is NIET de taak van een regering om als marktspeler op te treden in de macro-economische factor demografie (en in elke macro-economische factor). Een regering heeft de taak om de markt te reguleren, zodat er géén kartelvorming (monopolisme) kan ontstaan.

  Dus, een regering kan onmogelijk marktspeler en regulator tegelijk zijn uit oogpunt van marktdictatuur. Een regering moet op afstand van de markt staan en optreden als administrator bij geboorte, huwelijken en migratie als gevolg van huwelijken en partnerschappen. Een passieve en terughoudende rol. Een overheid op afstand.

  Dit had deze tante moeten vertellen. Want, met haar uitspraak dat immigratie gestopt zou moeten worden geeft zij aan dat de regering een proactieve rol heeft in immigratie, hetgeen fout is en duidt op een grote en dominante overheid.

  Alstublieft, een gratis lesje staatsinrichting en organisatiekunde.

  Like

 6. Yvonne zegt:

  hadden we hier maar mensen die zo denken als deze dame, jammer dat ik niet in Hongarije woon

  Like

 7. Gerry zegt:

  Zo is dat ik heb bewondering voor het standpunt van Hongarije

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s