Linkse wijsheid . . .

Door:
“Roy Fernsby”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Linkse wijsheid . . .

 1. ronjaspers zegt:

  De massale bomenkap heeft alles te maken met het 5G,6G,7G netwerk,bomen houden de straling tegen van het 5G netwerk.Biomassacentrales zijn een dekmantel om de werkelijke reden van de massale bomenkap te verbloemen.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   ronjaspers U heeft het door. Uiteraard is het een smerig spel welke ziekelijke linkse idioten kappen de zuurstof van de aarde voor de klimaathysterie terwijl de oplossing kernenergie is. Uitstoot had al jarenlang verminderd kunnen worden, Bij de opwekking van elektriciteit in een kerncentrale ontstaat weinig milieubelasting. Bij de bouw van een kerncentrale, en tijdens de winning en het vervoer van de grondstof (uranium) worden wel fossiele brandstoffen gebruikt. Zo zorgt kernenergie toch voor een geringe uitstoot van CO2. Vooral de nieuwe ontwikkeling op kernenergie zou de oplossing zijn. Energie uit Thorium wordt gezien als veilig alternatief voor kernenergie. Thorium wordt gewonnen uit zand, steen en erts. Deze grondstoffen zijn over de hele wereld te vinden (vooral in India, Verenigde Staten en Australië). Een paar gram Thorium in combinatie met 1 kg zand kan al voor 40 jaar aan energie opleveren. Bij een Thoriumreactor vindt geen kernsmelting plaats, zoals bij een uraniumreactor (kernreactor) wel het geval is. Bij Thorium komt geen CO2 vrij. Ongelooflijk om bij standpunten te blijven zoals vernieling van de natuur, gezondheidsschade voor mens en dier, door afgrijselijke windmolens, weilanden waar geen koeien meer staan maar zijn bedekt met zonnepanelen en niet te vergeten de linkse lobby v.w.b. de biomassacentrales. Kortom het uitrollen van de 5 G, 6 G netwerken is een pure inzet voor ground control. https://www.parool.nl/nieuws/het-kabinet-wil-een-5g-mast-op-elke-straathoek~be9266ec/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F Dus alleen hiervoor worden bomen gekapt en wordt de daadwerkelijke reden verbloemd. Het is een smerig politiek spel.

   Geliked door 1 persoon

 2. Rien E zegt:

  Ja linksch en logica zijn twee dingen die niet te rijmen zijn. Ik moet de eerste linksche gutmensch nog tegenkomen die iets logisch kan duiden zonder in overdadige emotie te vervallen.

  Like

 3. LUCIA zegt:

  Er wordt gesteld dat 5G de reden is om bomen te kappen, dat lijkt een correcte stelling maar je kunt je ook afvragen… waarom wordt een techniek bedacht die de zuurstofbronnen op aarde moet opofferen… aan/voor het functioneren er van???.

  Ik heb al eerder hier een heel stuk neergepend over het hoe en waarom van 5G. Punt is… er is een oorlog tegen al wat leeft, een oorlog waarbij Corona, ook een oorlog verbleekt en hetzelfde geldt ook voor de klimaat oorlog, ook deze is ondergeschikt hieraan. Merkt u ook iets op?? Zowel de Corona als de klimaatagenda zijn in your face ..UITVERGROOT en van die ZUURSTOF leest u niks, hooguit dat een bijdehante Nerd met een biologieknobbel u er op attendeert.

  Een oorlog op Zuurstof…O2 en haar tweeling in het planten en mensenrijk.. Kooldioxide….CO2 en ik geef u nu al op een briefje dat er ook schaarste gecreëerd zal worden m.b.t. Water… H2O. Gaat er ergens bij u die goed opgelet hebben bij biologie een lampje branden…juist dit zijn de basisvoorwaarden voor leven, alle leven hier op aarde hangt er vanaf …daarom is deze oorlog een oorlog om alle leven hier op aarde te vernietigen ….laat dit even inzinken….Juist Kritische vraag wie zou hier baat bij hebben toch geen mens????TOCH????
  Om 5G te doen functioneren, is als drager zuurstof nodig , zuurstof die na het gebruikt te hebben, niet meer beschikbaar is om in te ademen d.w.z. met name in grote steden zal i.c.m. de bomenkap het zuurstofniveau rap dalen en WIE O WIE is dan de LUL..juist u valt dan om en dat kan letterlijk, al die dieren die door de bliksem getroffen… hele kuddes dood gaan …flauwekul QUT-Verhaal is nooit eerder gebeurd… hele kuddes kan gewoon niet, niet door bliksem en ter plekke wordt een vreemd groen licht gezien. En al die duizenden vogels die gewoon neervallen???

  De dieren zien er uit alsof ze van binnenuit ontploft zijn, klopt ook niet met dood door blikseminslag, ik ben geen expert maar 5G, wist u dat ook… kun je tweaken, dwz er zitten verschillende standen op en als ze het nou op maximum zetten en op mensen of dieren richten zou het dan kunnen gebeuren dat die ontploffen, omdat in een klap alle zuurstof uit je getrokken wordt misschien dat je longen en je hart ontploffen.. ik ben nu naar aanleiding van 3 gebeurtenissen aan het zoeken zoeken naar antwoorden dus is e.e.a een hypothese,ik weet niet zeker hoe of wat , dit is dus een theorie, een ding lijkt wel aan de hand… er is een wapen wat uitgetest wordt ik ben deze 3 gevallen tegen gekomen op het net waarbij bij 2 hiervan een vreemd groen licht is gezien. Is het een soort 5G wapen, zou kunnen maar dat is dus niet zeker is wel dat er iets getest wordt .
  Het leven gaat door en zonder dat de mieren in de mierenhoop het wisten… beraamde de grote witte god die vlakbij woonde…hun ondergang!!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s