Schokkend, maar waar!

(Door: “Elise Nijmegen”)

Ons belastinggeld, het geld dat wij via allerlei, veel te veel, belastingen betalen aan “het rijk”, wordt mijns inziens al vele jaren, onder leiding van globalist Rutte, ook werkzaam voor het Wereld Economisch Forum, het WEF van Klaus Schwab, verkeerd besteed. Miljarden en miljarden worden er naar de EU gesluisd voor allerlei onzinnige projecten zoals; om de continue doorlopende immigratiestroom in stand houden, de niet bestaande klimaatnoodsituatie te promoten, 5G uit te rollen, dat bij hoge frequenties bij mensen het “Rouleaux-effect” veroorzaakt, geldrolvorming in het bloed en nog veel meer projecten die, net zoals de vaccinaties, “goed voor u zijn”.

Het pensioengeld; ook daar wordt mee gespeeld en gehandeld zoals u kunt lezen in onderstaand artikel van Follow The Money. De helft van Nederlands grootste pensioenfondsen belegt in repressie in China. 18 Nederlandse pensioenfondsen zitten voor € 349 miljoen in 15 bedrijven die rechtstreeks te koppelen zijn aan de onderdrukking van de Oeigoeren…
(ftm.nl)

Het is allemaal niet zo prettig wat er naar voren komt wereldwijd door politiek wanbeleid van globalisten. Hieronder een video van Artsen voor Vrijheid met een dringende oproep erin, een video van duizenden gevaccineerde mensen die zijn overleden nadat ze de Covid-vaccinatie hadden genomen. Ook een link naar het onafhankelijke platform www.VETOPEDIA.ORG waar u zelf vaccinatieschade kan melden. Dit platform, zo laat het artikel weten, kan ook gebruikt worden om de gevallen van vaccinatieschade openbaar te maken. We moeten met zijn allen proberen de nog slapende mensen wakker maken! Samen redden we mensenlevens!
(artsenvoorvrijheid.be)

Omdat we nu wel weten dat “het nieuws” in de handen is van globalisten en ze eenzijdig nieuws brengen dat voldoet aan de door de politiek goedgekeurde standaard, doe ik, en velen met mij, mijn uiterste best om u wel te voorzien van nieuws dat gebaseerd is op de waarheid. En soms is dat schokkend. Zoals in onderstaande video, waarin een commissie die staatszaken onderzoekt iemand ondervraagt die verklaart dat ze gestopt zijn met het testen van de vaccinaties op dieren, omdat die allemaal dood gingen! Dus worden ze nu ongetest ingespoten, wereldwijd. De wereldbevolking doet in opdracht van dictatoriale politici en “wetenschappers met vaak zeer vreemde gewoontes” mee aan een medisch experiment. Het is maar dat u het weet…
(rumble.com)

Nog een afschuwelijk bericht dat ik u niet wil onthouden, aangezien dit weer ontzettend schokkend is. Volgens een studie, en dit is er één uit vele honderden aan de overheid geadviseerde en met door de universiteiten peer-reviewde studies, bevatten de vaccinaties SM-102! Volgens, u vindt de link in het artikel, de Cayman Chemicals safety data sheet, gepubliceerd in april 2021, is deze SM-102 substantie alleen geschikt om mee te onderzoeken en er niet voor geschikt om te gebruiken voor mens of dier. Het demonstreert, zo laat het artikel weten, dat globalisten, die zich in westerse regeringen hebben genesteld de afgelopen jaren, het medisch systeem gebruiken om de “Frankensteininjecties” te geven om daarmee het eindspel van de globalisten te stimuleren die de wereldbevolking drastisch willen decimeren.
(infowars.com)

Volgens onderstaand artikel, en ik kijk tegenwoordig in deze bizarre omgekeerde wereld nergens meer van op, is het nu bewezen dat het coronavirus een bio-wapen is. Gecreëerd, gefinancierd en gepatenteerd door Darpa, Bill en Melinda Gates Foundation, de WHO, Defra, Wellcome Trust (UK) en de Europese Commissie. Laat dat even op u inwerken.
(patriots4truth.org)

Vele doktoren en medische experts van over de hele wereld, een groep, “Doctors for COVID-19 Ethics” gevormd door de ex-Pfizer vice-president Michael Yeadon, die gecensureerd worden, hebben deze maand een waarschuwing uitgegeven over de Covid-vaccinaties. Ze zeggen dat de vaccinaties onnodig zijn, niet werken, onveilig zijn en er waarschijnlijk toe zullen leiden dat er heel veel mensen dood gaan. Experimentele vaccinaties toedienen aan de wereldbevolking en het daarmee in serieus gevaar brengen van hun gezondheid is mijns inziens gewoon crimineel…
(lifesitenews.com)

Nederland weer voor de Nederlanders en voor diegenen die ons, ons land, onze cultuur, normen, (familiaire) waarden, tradities, gezelligheid en openheid waarderen en respecteren. De politiek is al jaren ongeloofwaardig, maar wat deze tijd ons wel laat zien, is wie de rotte appel is in de mand, in dit geval welke enkele appel nog niet rot is, aangezien velen in dienst zijn van dictatoriale communistisch ingestelde dictaturen. Het is aan ons om de waarheid de verspreiden, ons te laten zien en met de nog slapende mens te communiceren. Die mensen die werkelijk nog geloven dat de regering goede intenties heeft voor de Nederlandse bevolking. Want dat geloof ik persoonlijk niet meer. Wel dat er een goed, moedig, strijdbaar en emphatisch hart zit in elke Nederlander die ook denkt; als recht onrecht wordt, als onze kinderen niet meer worden beschermd, is (vreedzaam) verzet een plicht.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Schokkend, maar waar!

 1. Voight-Kampff zegt:

  htskday.

  Wilt u zo vriendelijk zijn om mij in kennis te stellen van uw ‘format van reageren’, of uw volmacht waaruit blijkt dat u het geweten bent van deze site?

  Dit om te voorkomen dat ik wederom geconfronteerd word met uw onbenullige reactie, waaraan geen touw is vast te knopen.

  Dank bij voorbaat.

  Like

  • bobzelf zegt:

   IK DENK ,
   IK ZET GOOGLE TRANSLATE EFFE AN .??
   IK ROEPT NOG “” STOEPTEGEL “”
   MAAR HET MAAKT ALLEMAAL GEEN FLIKKER UIT !!

   HUGGIE HASTSIEKIEDEE

   OOM WARTAAL

   Geliked door 2 people

  • htskday zegt:

   @Voight-Kampff,

   Nou nou, bent u nu in uw kuif pepikt omdat ik het gore lef had om op uw reactie te reageren?

   Ik heb op betreffende reactie trouwens beleefd en netjes gereageerd, niets bijzonders..

   Ik had zojuist een uurtje geleden nog even, weer beleeft en netjes, op uw reactie gereageerd.

   Kijk en huiver..
   Ouwe chagarijn!

   Kijkt u even mee:
   https://ejbron.wordpress.com/2021/05/20/nee-ik-bedank-voor-het-nieuwe-normaal/?unapproved=1745576&moderation-hash=4c03dd77d4cb57dc6e4f06def93de29a#comment-1745576

   Geliked door 2 people

   • htskday zegt:

    Even naar boven scrollen..

    Geliked door 1 persoon

   • htskday zegt:

    @Voight-Kampff,

    Oh, en voor dat u weer op mij gaat reageren,..
    Ik heb hier nog een update voor u:

    @Voight-Kampff,
    Ja,.. hoor eens hier krullebol,..
    Ik heb geen zin om oeverloos te discussiëren / ouwe hoeren met een ouwe zure chagrijn..
    Ik weet namelijk dat oeverloos discussiëren / ouwe hoeren je hobbie is, en daar doe ik niet aan mee..

    Zoek het allemaal maar lekker zelf maar uit.
    Of zoek maar een ander slachtoffer, bij mij ben je op het verkeerde adres..

    Heb je ooit in je leven wel eens gelachen, of weet je niet hoe dat moet..

    Doeii,

    Wegwezen..

    Discussie GESLOTEN!

    Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   Voight-Kampff zegt:
   22 mei 2021 om 15:
   he beste koekeloeris

   we hebben gisteren na google translate op je los te hebben gelaten
   besloten je inzending in de brand te steken
   Er was n.l. NIEMAND HIER
   DIE ER CHOCOLADE VAN KON MAKEN …

   DUS PROBEER EENS GEWOON STOEPTEGEL NEDERLANDS TE PRATEN ,
   HETE AARDAPPEL FIGUUR DIE MET DE VOLVOOOO THE KIDS EVEN AFZET BIJ THE HOKKIEEEEE

   DUS WILT U NIET ZO HOOG VAN DE TOREN BLAZEN ,
   ANDERS KRIJGT U HET HIER NOG HEEL BENAUWD
   MET UW
   HETE AARDAPPEL, IEDEREEN TERECHT WIJZEN ??
   HOEZO , OMDAT JIJ GRAAGDE GEBRADEN HAAN HIER UIT KOMT HANGEN ??

   MIJN GEWELDIGE KOTS FIGUUR TEVENS MET BRAAKNEIGINGEN

   GROETJES

   NIET ONZE DAMES BELEDIGEN STUK VUIL

   PROBEER OME BOB EENS TE BELEDIGEN , ALS JE ENIG LEF IN JE FLIKKER HEBT . LOSERRRRR

   OOM BOBZELLUF

   Geliked door 2 people

 2. pepo Copyright zegt:

  Kijk ook deze.
  Het kan géén vaccin genoemd worden.
  Het is vele malen gevaarlijker dan er gezegd wordt.
  Hier een ex fema werker aan het woord.

  https://www.bitchute.com/video/mFlaPvTOMLWH/

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  Kijk wat er op de televisie geboden wordt, dan wordt het je koud om het hart, wat een bagger wordt er over ons uitgestort en dan verbaast zijn dat de mensen niet wakker worden, het lijkt wel of alles op zijn kop moet elk houvast blijkt los te zitten.
  Uit de EU en Rutte WEG a.s.a. p.

  Geliked door 2 people

 4. fredjohan zegt:

  Bedankt voor je moed en doorzettingsvermogen om ons te waarschuwen voor de ellende die over ons komt.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Elise Nijmegen, controleer deze link; (ftm.nl) Probeer ons een maand gratis uit. Eerst registreren en dan pas kunnen lezen !

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s