Drie jaar na de moord op Susanna Feldmann door een gast van Merkel: We mogen nooit vergeten!

(Vertaling: E.J. Bron)

Vandaag drie jaar geleden stierf de 14-jarige Susanna Feldmann uit Mainz. Ze werd verkracht, daarna gewurgd en begraven langs het spoor.

Susanna verdween op 22 mei 2018. Haar stoffelijk overschot vond men pas op 6 juni 2018 na een tip van een andere asielzoeker, die later zelf wegens gemeenschappelijke verkrachting, die hij weken voor de moord op Susanna samen met de moordenaar van Susanna had gepleegd, werd veroordeeld.

De moordenaar van Susanna was de destijds 21-jarige Ali Bashar, die in oktober 2015 met zijn familie als asielzoeker naar Duitsland kwam.

De familie loog al bij binnenkomst, toen ze aangaf geen identificatiepapieren te bezitten. Bovendien gaf ze een valse familienaam op. De in september 2016 ingediende asielaanvragen voor de ouders en hun acht kinderen werden in december 2016, met uitzondering van een kind, afgewezen, ook de asielaanvraag van de moordenaar van Susanna. Via een advocaat diende de familie in de zomer van 2017 een klacht zonder motivering in tegen de afwijzing. De verplichting om uiterlijk binnen vier weken na het indienen van een asielaanvraag een motivering te geven, is de familie nooit nagekomen.

Volgens de geldende wetsituatie moet in dit geval de klacht afgewezen worden en opdracht worden gegeven tot uitzetting. Dit is echter nooit gebeurd; de administratieve rechtbank bleef passief en de moordenaar van Susanna kon hier blijven.

Na de misdaad vluchtte Bashar samen met zijn familie in het vliegtuig naar Irak. Voor de voor de vlucht benodigde papieren legden ze bij het Irakese consulaat identificatiepapieren voor, hoewel ze tegenover de Duitse autoriteiten steeds aangaven geen papieren te bezitten. Het geld voor de vlucht van 10 personen was eveneens voorhanden.

Duidelijke medeschuld van de politiek

Op 8 juni werd Ali Bashar in zijn geboortestad gearresteerd. Het was Dieter Romann persoonlijk, destijds president van de federale politie, die de moordenaar van Susanna naar Duitsland haalde, waarvoor hier verschillende aangiftes tegen hem werden gedaan.

Bashar werd op 10 juli 2019 tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld. De bijzondere ernstigheid van de schuld werd vastgesteld. De mama van Susanna schreef later een open brief aan Merkel, waarin zij haar een medeschuld aan Susanna´s dood gaf. Tot op de dag van vandaag heeft Merkel niet geantwoord op deze brief.

Susanna zou nog kunnen leven wanneer de politiek haar verplichtingen tegenover het land en zijn burgers nagekomen zou zijn.

Susanna zou nog kunnen leven wanneer men asielzoekers tot aan de controle van hun informatie over hun herkomst in bewaakte gezamenlijke onderkomens ondergebracht zou hebben en hen niet zou hebben toegestaan zich vrij onder ons te bewegen, zelfs als ze hier aankwamen zonder identificatiepapieren.

De politiek, met vooraan Merkel, draagt een medeschuld aan de dood van Susanna Feldmann. Onze gedachten zijn bij Susanna´s mama en haar familie.

We mogen nooit vergeten.

Bron:
journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Drie jaar na de moord op Susanna Feldmann door een gast van Merkel: We mogen nooit vergeten!

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Edwin Vissers zegt:

  Christen-Democraten Unie (CDU) Merkel

  ongelofelijk ,je kan er met je verstand niet bij

  Like

 3. Angélica de Sancé zegt:

  Dit monster heeft ook nog een meisje van 11 verkracht en bloedend achtergelaten en overvallen en andere geweldsmisdrijven gepleegd. ‘Verrijking’, ‘kansenparel’, ‘prachtjongere’… Om te janken dit. Zo’n meisje krijgt van de overheid nauwelijks aandacht. Het onmens en stuk verdriet straks begeleiding, steunpakketten etc.

  Geliked door 2 people

 4. Lucie zegt:

  Oh hoe waar is dit,Merkel is schuldig aan zeer veel ellende,wat een walgelijk wijf,zum kotzen!

  Geliked door 1 persoon

 5. jack black zegt:

  Bashar werd op 10 juli 2019 tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld ?
  Na 8 jaar is hij weer op vrije voet !
  Ook nog aan het vreten houden ?
  Langzaam zonder vreten creperen laten deze moslimdrol !

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  De dood van Susanne Feldman is collateral damage. De politiek van Merkel gericht op immigratie en afbouw Duitse cultuur en economie (Nu culminerend in de fake pandemie) past in het afgesproken (nooit aan het volk voorgelegd in een democratisch proces) programma van “The Great Reset”. De autochtone bevolkingen worden al decennia bedrogen en na de financiële chrash in 2008 werd de politiek van meer globalisme met als einddoel het in slavernij modus zetten van de hele wereldbevolking nog voortvarender opgepakt. Volkeren wiens cultuur is afgenomen en het recht op vrije keuze je eigen geluk na te jagen (Sustainable Development Goals) is rijp voor slavernij. Als we willen weten wat op de jaarlijkse besprekingen van de Bilderbergers en de WEF gasten besproken werd dan moet je nu om je heen kijken met open ogen. Je ziet nu wat allemaal besproken werd. Democratie is een illusie die bestaat al vele jaren niet meer en je moet je afvragen of ze úberhaupt heeft bestaan. Als in de VS een president geïnstalleerd wordt met frauduleus verlopende verkiezingen recht in je gezicht en met zwijgende media en nu de fake pandemie dan weet je dat de wereld waarin we ooit dachten geleefd te hebben defintief stuk is.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Absoluut, ja dat is het. Je schrijft alsof je hier al tientallen jaren woont.
   De economische, culturele en morele neergang van Duitsland gaat gepaard met een zich uitbreidende DDR-nostalgie. De nostalgici ontkennen niet dat de DDR onvrij was, maar zij wijzen erop dat het regime voorspelbaar was en dat er meer interne veiligheid was. Gewoon macaber. Pest en cholera worden vergeleken. De cholera heeft gewonnen.
   Hoe laag is dit land gezonken?

   Like

 7. janj zegt:

  Jammer dat de vader of familie niet diezelfde smerige haat
  in hun lichaam hebben en deze smeerlap, zodra hij uit de gevangenis was
  volgden en opruimde uit deze wereld.
  Zo’n beest veranderd nooit.
  Zoiets heeft geen geweten, geen gevoel kortom een sadist van het ergste
  soort.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s