Info “Gestoorde Roofridders”

(Door: “bozeoudeman”)

Het boek “Gestoorde Roofridders” van mijn hand had gedownload kunnen worden, maar er blijkt bij Amazon een drempel te zitten betreffende dat gratis downloaden. Achteraf blijkt dat iemand voordat hij gratis kan downloaden een account moet aanmaken, en dat wil niet iedereen. Er zijn nog twee dagen over om het gratis aan te bieden, maar zoals gesteld dan moet iemand een account bij Amazon aanmaken, daar kan ik niets aan doen. Als daar te veel bezwaren aan kleven, dan laat ik het hier bij. Verder is het boek deels gebaseerd op veel artikelen van mij die al zijn gepubliceerd, wat ook mijn reden was om het hier gratis aan te bieden.

Ik kan het niet anders aanbieden voordat ik het bij Amazon weghaal, omdat ik gebonden ben aan een contract. Verder heb ik het uiteindelijk grotendeels uitgewerkt om een publiek van slapers te bereiken en zou mij dit door het nu weghalen te veel tijd kosten, dus laat ik het voorlopig voor wat het is. Sorry dat een en ander is misgegaan, maar zoals gesteld ik wist niet dat Amazon aan gratis downloaden voorwaarden stelt. Wat logisch is, want waarom zou ik mijn eigen werk gratis gaan downloaden?! Ik kan wel aan de hand van de inhoud van een boek een soort uittreksel maken, dat kan ik verantwoorden als publiciteit. Ik geloof dat ik in bovenstaand stuk tekst uitleg  geef over het gebeurde.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Info “Gestoorde Roofridders”

 1. Bert zegt:

  Je slaat nog een hindernis over.
  Nadat je het boek gratis binnen hebt moet je ook nog een app binnen halen op je telefoon. Kindle.
  Daar moet je vervolgends weer inloggen anders kan je nog geen letter lezen.
  Daar wordt je gratis boek opgeslagen.
  Ik heb dit helemaasl zitten uitzoeken voor bozeoudeman op een andere site hoe het werkt.
  Jammer dat ie dat weg laat. Anders had hij het nooit geweten.

  Like

 2. Bert zegt:

  Hier is de link van dat boek, die wist hij ook niet.
  Hij vergeet het nog om te vermelden hier.
  https://www.amazon.nl/s?k=gestoorde+roofridders&i=digital-text&__mk_nl_NL=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&ref=nb_sb_noss

  Like

 3. Bert zegt:

  Geef een nieuwe, een zogenaamde verbeterde versie, uit. Noem het deel 2
  Dan is het namelijk een andere nieuwe uitgave. Dus een nieuw boek.
  Vertel daar ongeveer hetzelfde in en verspreid het gratis als PDF bestand op sites.
  Je kan een PDF als bijlage opsturen in een mail naar b.v. deze site.
  Dan ben je meteen van amazon af of de rechten die ze daarop claimen en het contract wat je daar hebt lopen.

  Like

 4. Feniks zegt:

  Amazon Bezoz elite
  Fout fout fout

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  Nog een boek voor de mensen die graag willen weten wie de werkelijke macht hebben op deze wereld.De 13 satanische bloedlijnen van robin de ruiter,dit boek is in verschillende landen verboden.

  Like

 6. Joke zegt:

  Is dit boek ook op Storytel?

  Like

 7. fredjohan zegt:

  Boze oude man. Je boek heb ik gedownload en ik ga het met plezier lezen.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Dat niet alleen, ik heb een account bij amazon.de, die stamt nog uit de tijd dat amazon.nl nog niet bestond, met dit account kan ik het E book ook niet downloaden. en dat terwijl wel alle andere goederen kan kopen.

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Jammer genoeg zijn er ook weer een aantal linkse weg-met-ons barbaren die zelfs onze christelijke feestdagen om zeep willen gaan helpen waaronder Ludo Grégoire, Wouter de Groot etc.! En lees hier maar eens waarom ze dat willen doen:

  Moeten we Pasen, Pinksteren en Kerstmis vervangen?

  Ludo Grégoire biedt een slechte oplossing voor een serieus probleem

  Het komt wel eens voor dat je denkt een geniale inval te hebben. Al gauw volgt dan de teleurstelling. Je hebt alleen maar het wiel opnieuw uitgevonden. Dat overkwam de Leidenaar Ludo Grégoire.
  Hij ijvert al langer voor het afschaffen van de officiële feestdagen omdat zij op Koningsdag na in onze multiculturele samenleving een discriminatoir tintje hebben. Ze zijn te christelijk terwijl de meeste dominees en kapelaans al lang voor lege kerkbanken preken.

  Dezer dagen ging Grégoire een stap verder: in het Nederlands Juristenblad en Het Parool stelt hij voor om de huidige feestdagen – Kerstmis, Pasen etc. – toe te voegen aan de set snipperdagen die elke werkende heeft. Dan kunnen gelovigen van allerlei slag zelf uitmaken wanneer zij een voor hen relevante religieuze feestdag willen vieren.
  Een uitzondering maakt Grégoire voor nieuwjaar. Die dag van katers en leegte blijft behouden. Daarnaast zijn de nieuwe officiële feestdagen: 21 maart, VN-dag van de Gelijkheid, 5 mei, Dag van de Vrijheid, 1 juli Dag van Europa, 15 september, VN-Dag van de Democratie, 10 december, Dag van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens.

  Dat is niet bepaald een nieuw idee. In haar radicale fase probeerde de Franse Revolutie hetzelfde. Men voerde een volledig nieuwe jaartelling met tiendaagse weken en andere namen voor de maanden. Op 20 Brumaire van het jaar II (10 november 1793) werd voor het eerst het Festival van de Rede gevierd. Het was nogal een plechtige aangelegenheid met toespraken, koorzang en reidansen.
  Uiteindelijk heeft Napoleon die kalender weer afgeschaft. Hoe dan ook, de feesten van Ludo Grégoire verschillen qua toonzetting en sfeer niet veel van dit Franse voorbeeld. Er is geen lol aan. Het worden verplichte nummers en opgelegd pandoer. Iets wat je zuchtend uitzit.

  Bovendien kiest Grégoire een verkeerd uitgangspunt. Hij denkt dat Kerstmis, Pasen en Pinksteren christelijke feestdagen zijn. Dat is niet het geval. Ze stammen uit overoude, heidense tijden. De missionarissen die onze verre voorouders bekeerden, hebben er wel een laag christelijke verf op aangebracht maar die is er al lang weer afgebladderd.
  Het zijn volstrekt seculiere feesten geworden, die iedereen met verve meeviert. Je zult de moslims maar de kost moeten geven die op tweede pinksterdag in het stadspark barbecueën. Nee, het zou juist in de geest van Grégoire zijn die feesten te handhaven.

  Het zijn er wel te weinig. Terecht constateert Grégoire dat wij een multiculturele samenleving vormen met wortels, niet alleen in Europa maar ook in andere delen van de wereld. Het heeft – zoals in ander verband al gezegd – geen zin het wiel opnieuw uit te vinden. Kijk om je heen, zoek aansprekende feestdagen uit en geef de mensen vrij. Uiteraard zullen ook deze feesten vanzelf een seculier karakter krijgen.
  Let wel: we verwerpen de uitgangspunten van Calvijn en gaan er vanuit dat we voor ons plezier leven. We zoeken dus leuke feesten die uitnodigen tot een spontane viering op straat én in het gezin.

  Die opgenoemde lui denken niettemin toch zeker niet ECHT dat ze onze feestdagen om zeep kunnen gaan helpen? Want dan kunnen ze veel beter meteen Nederland uit worden geschopt, zonder dralen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s