Brief van de week . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Brief van de week . . .

 1. LUCIA zegt:

  Ja schandalige zaak en nog schandaliger want dankzij de Covid Vacci-Nazi’s, hopen ze dat we helemaal geen aanspraak zullen kunnen maken op onze pensioenen en AOW… wat natuurlijk niet meer bestaat na jaren DievenKabinetten en ondoorzichtig schuiven met potjes.
  Ik hoop dat de huidige jongeren hier lering uit trekken, beleg in godsnaam zelf je geld en laat geen ander er op passen want van onze generatie hebben zowel de werkgevers als de overheid ons bestolen en onze potten zijn volledig verdampt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rini Stegeman zegt:

  Tja, vorig jaar met Prinsjes dag hebben ze ook gezegd dat de ouderen NIETS GEKORT zouden worden ……….? En wat blijkt er is op het Vakantiegeld bezuinigd. Ik weet dat een hoop mensen GEEN vakantiegeld kunnen kregen……..wegens regels van de Roverheid.

  Like

 3. Meine zegt:

  Vergeet niet, dat er straks ook nog een inflatie aankomt. Diegene die in loondienst is, heeft zijn salaris ontvangen, maar nog niet uitgegeven. Zodra er weer geld uitgegeven kan worden, gaan de prijzen omhoog. Samen met de negatieve rente op spaargeld, heeft de Roverheid een middel om geld op te halen. Zonder de goudstandaard is geld alleen waard wat “beloofd” wordt.

  Ooit stond er op een biljet: “De Nederlandse Bank betaald aan Toonder XX Guldens”, die guldens waren van Zilver en de waarde van hun gewicht was gelijk aan die Guldens.

  Voorbeelden: o.a de Reichsmark, Dinar, en een heel mooie, de Zwimbabwaanse Dollar….

  Like

 4. Blaffertje zegt:

  Bittere waarheid.
  Het verschil tussen arm en rijk moet weer groter worden, het ging ons te goed.

  Bij ons vergelijkbaar.
  Mijn man moest er vanwege reorganisatie er eerder uit want een werkgever heeft geen belang bij een dure, minder productieve werknemer, die heeft liever een snotneus die ze geen drol kost, amper kennis van zaken heeft en makkelijk te manipuleren is.
  Dus 67???
  Ammenooitniet.

  Dus mijn man met 64 op vroegpensioen.
  Geen rooie cent extra meegekregen.
  600 euro per maand wat we minder krijgen.
  Heb gelukkig wat kunnen besparen, maar het zwaard van Damocles hangt nog steeds boven ons hoofd dat we ons huis na 27 jaar moeten verkopen.
  Wij mijden de dokter want als je ook nog eens aanspraak moet maken op je eigenrisico als je doorgestuurd word voor een onderzoek naar het ziekenhuis kunnen wij het amper betalen.
  En daar heb je dan bijna 50 jaar voor gewerkt.

  Geliked door 4 people

 5. vangie1206j zegt:

  Blaffertje steel en lieg dat doet de overheid ook en Rutte in het bijzonder.
  Want zij dat tuig uit Den Haag geeft ons het >goede< voorbeeld.

  Like

 6. Eppo zegt:

  Ja hoor maar wel weer lekker op PvdA stemmen dat deden Ze van huis uit ook.
  Je hebt nou toch wel door hoe die Club ons aller verraden en besodemieterd heeft.
  Miljarden gesinterklaast aan het buitenland treinladingen vol en retour opvreters en andere niks toevoegenden voor dit Land.
  Plus dito uitkering en toeslagen en kwijtscheldingen.
  Sterkte met je voedselbank pakketje vroegers kregen de varkens de over de datum heen meuk.
  Nu jij .

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Eppo Het is niet terecht de schuld alleen bij de PvdA te leggen, het CDA en de VVD hebben er vrolijk aan meegedaan.
   Om een voorbeeld te noemen, het afschaffen van het aloude ziekenfonds dat stamde uit 1941 (!) is op aangeven van de VVD afgeschaft, het CDA ging daar een beetje mokkend in mee en de PvdA zag dat tegenstand zinloos was omdat ze te weinig zetels hadden.
   Marktwerking loslaten op de gezondheidszorg en dan ook nog mensen wijsmaken dat het dan goedkoper gaat worden.
   Terugdraaien komt nog steeds bij niemand op.

   Like

 7. Julia zegt:

  Dan niet te vergeten dat het zwaard van Damocles zwaar boven onze hoofden hangt omdat er een enorme crisis voor de deur staat. Inmiddels zijn de boodschappen al flink duurder en alle vaste lasten stijgen elk jaar gigantisch. 50 jaar werken wordt in Nederland niet beloond de grootste beloningen worden aan de invasie van binnenvarende gelukzoekers uitgedeeld en woningen zijn volop beschikbaar voor de liefelijke nieuwkomers, belastingen waarvan miljarden worden weggesmeten aan bodemloze putten en de EU. Ondertussen schuilt nog het enorme gevaar mede dat Rutte en Kaag de komende vier jaar de scepter gaan zwaaien en onze pensioenpotten zullen overhevelen naar de EU hierdoor krijgt een ieder over een paar jaar een basis pensioentje en AOW moeten we nog afwachten. Uiteindelijk wil de EU onze pensioen eerlijk verdelen o.a. aan de zuidelijke lidstaten die nu al van een veel vroeger pensioen genieten dan de volgzame schaapjes hier die worden afgestraft om tot zeker 67 jaar door te ploeteren. Maar uiteindelijk hebben wij dit aan ons zelf te danken door dit wanbeleid al jaren te tolereren, schouders te blijven ophalen met de mentaliteit van we kunnen er toch niets aan doen maar wederom massaal hebben gestemd voor de slopers van onze pensioenen en de EU huichelaars die niets zullen nalaten om ons land verarmd achter te laten doordat de Nederlandse Stupido Bankzitters niets hebben ondernomen. Huilen is te laat en de klok is niet meer terug te draaien.

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   Hoe weet jij of er eerlijke verkiezingen zijn geweest? Dat kunnen en mogen wij niet controleren, behalve linkse socios die speciaal zijn uitgekozen door een obscuur ( waar is het ) bureau in amsterdam. Lang zoeken en gemeente weet niets waar dat bureau is. Dat bureau zegt geen stemmentellers meer op te leiden want ze hebben er genoeg!? Ooit gehoord van voldoende roulatie? En wat een idee om er een camera op te zetten terwijl de biljetten een voor een geopend wordt met de trommel in zicht. Als ze kunnen tellen in een paar uur, geef mij dan maar een filmpje op youtube van die paar uur en dan controleer ik het.

   Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Na al deze rampspoed krijgen ze ook nog een experimenteel “vaccin” in hun donder die als het even tegenzit (licht eraan hoe je het bekijkt) hun uit hun lijden zal verlossen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Bob zegt:

  Als je belasting betaalt betaal je voor
  alles wat zogenaamd gratis krijgt.
  De enige die alles gratis krijgt is Wimpie en
  bende.
  Als de midden klasse weggewerkt wordt
  leert de geschiedenis dat er oorlog komt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s