MEDEDELING VAN DE WEBMASTER!

(Door: E.J. Bron)

Sinds enkele dagen ligt de site zwaar onder vuur door spam. De provider, WordPress, gooit deze spam keurig netjes in het spamfilter of rechtstreeks in de prullenbak. Normaalgesproken kijk ik regelmatig in de prullenbak om daar comments uit te vissen die daar, om onverklaarbare redenen, rechtstreeks in terechtkomen in plaats van onder het kopje “comments”. Het spamfilter kan ik gewoon leegmaken, aangezien daar zelden of nooit comments in zitten.

Vanochtend startte ik mijn pc op en kwam tot de ontdekking dat er vannacht 3600 items in het spamfilter terechtkwamen en meer dan 4000 in de prullenbak. Het spamfilter moet ik per 20 items leegmaken. In één keer alle spam verwijderen, gaat niet. Dit geldt echter helaas ook voor de prullenbak. Tussen deze meer dan 4000 spamitems zitten dan nog de nodige comments van reageerders. Deze heb ik er vanochtend allemaal uitgevist en alsnog geplaatst. De rest heb ik verwijderd. Dit kost me enorm veel tijd (en ergernis!). Tijd, die ik beter kan besteden aan vertalen en plaatsen van artikelen. Het is voor mij ondoenlijk om elke dag deze comments uit de prullenbak te vissen en alsnog te plaatsen. Daar waar mogelijk zal ik dit zoveel mogelijk blijven doen. Dit betekent echter dat enkele comments niet geplaatst kunnen worden, helaas. Hopende op uw begrip.

Webmaster E.J. Bron

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

44 reacties op MEDEDELING VAN DE WEBMASTER!

 1. Succes, Dit is wel een teken aan de wand. Je kan het negatief wegzetten, of juist positief opvatten.

  Geliked door 6 people

 2. Rien E zegt:

  Het was me opgevallen dat een eerder commentaar van mij niet was geplaatst. Niet getreurd webmaster ook zonder mijn commentaar draait de wereld gewoon zijn rondjes. Misschien moet ik voortaan een tekstbestandje aanmaken. Hetgeen in een opwelling opborrelt kun je naderhand niet meer exact reproduceren en wellicht is het spamfilter op bepaalde kreten aangeslagen, wie zal het zeggen. Keep up the good work!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Monalisa zegt:

  Aha daar zit het probleem 👿 Gr Monalisa

  Geliked door 1 persoon

 4. Angélica de Sancé zegt:

  In deze krankzinnige tijd waarin alles en iedereen overspoeld wordt met de maatschappij ontwrichtende boodschappen uit links-extremistische en islamitische hoek, is het een verademing dat er nog blogs zoals dat van u bestaan. Voel u gewaardeerd en gesteund en het spijt me dat u zoveel tijd verliest aan dom geneuzel. Laat het een troost zijn dat er velen met mij achter u staan, de onthutste en verontruste mensen die de beschaving zien afglijden tot een niveau waar Neanderthalers zich voor zouden schamen en weinig anders kunnen doen dan elkaar een hart onder de riem steken. Hier kun je lezen dat je niet alleen bent, dat je mening niet absurd of rechtsextremistisch is en dat alle generaties hier vertegenwoordigd zijn. Dat het nieuwe normaal volstrekt krankzinnig is, knettergek eigenlijk zoals:

  * Accepteren dat immigranten zich niet aanpassen terwijl ze zwaar oververtegenwoordigd zijn in de criminaliteit met hun plofkraken, drugshandel, vrouwenhandel, mensen zonder reden neersteken, bewapend rondlopen en ze dan vanwege profilering ook nog niet preventief gefouilleerd mogen worden.
  * Hoewel ze een zeer lage arbeidsparticipatie hebben en ze Nederland elke 20-25 jaar 400 miljard kosten, ze desondanks massaal binnenlaten om ‘de tekorten op de arbeidsmarkt aan te pakken’ .
  * Leugens en halve waarheden verkondigen en de waarheid onder het tapijt vegen als het om moslims gaat die zich vanwege hun geloof misdragen en geen enkel respect hebben voor autochtonen.
  * Ook op de IC’s zijn ze oververtegenwoordigd omdat ze geen enkele rekening houden met niet-moslims en ze alle regels aan hun laars lappen. Zo wordt er bij aanslagen en keeldoorsnijdingen nooit uitgegaan van terreur maar doen politie, justitie en de rijksoverheid er dan meteen alles aan om het op de psyche, de jeugd en de omstandigheden te kunnen gooien.
  * De slavenhandel van vier eeuwen geleden door de Engelsen en Nederlanders veroordelen maar de handel in vrouwen door moslims tot 1908 door Arabieren en Turken niet eens vermelden en accepteren dat Kamerleden afkomstig uit die landen blanken daarom veroordelen en zo de splinter in hun oog wel zien maar de balk in die van henzelf niet.
  * Dat de achterban van DENK, Nida en Bij1 ondanks de honderden miljarden die ze hebben gekost kritiek durven hebben op de handen die hen voeden, verzorgen in de ziekenhuizen, vooraan zetten bij huisvesting, uitkeringen verstrekken zonder tegen verplichtingen, terwijl voor de echte Nederlanders strenge eisen worden gesteld is discriminatie.
  * Het ontkennen van de Armeense- en de Griekse genocide door de Turken accepteren en je laten intimideren door Erdogan die miljarden eist voor een millimeter minder tegenwerking.
  * Het accepteren van de dubbele nationaliteit van immigranten zodat de islamofascistische dictatuur, aangestuurd vanuit Ankara in Nederland steeds meer invloed krijgt.
  * Een liegende premier laten aanblijven en steunen in het vormen van z’n vierde kabinet nadat elke lijsttrekker hem eerst uitsloot vanwege zijn onhoudbare en negatieve status.
  * Een vrouw, getrouwd met een Palestijn die banden had met Arafat, minister laten zijn om honderden miljoenen te laten overmaken aan terreurorganisaties waarmee ze raketten betalen om Israëlische burgers te bombarderen.
  * Als er duizenden raketten op Israël worden afgeschoten vanuit ziekenhuizen en scholen, dat goedpraten en als Israël zo voorzichtig mogelijk terugschiet om onnodige slachtoffers te voorkomen, Israël veroordelen is helemaal totaal gestoord, laf en volstrekt onbegrijpelijk maar binnen de terminologie van deze reactie dus ook gewoon knettergek.
  * Een Kamerlid met ook nog een andere nationaliteit de eed laten afleggen, terwijl uit het stemgedrag en de reacties blijkt dat de loyaliteit niet bij Nederland en het Nederlandse volk ligt maar bij het land van herkomst.
  * Een Kamerlid, dochter van een moslimbroeder en leidster van de jeugdorganisatie van de moslimbroederschap op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer zetten, terwijl ze aantoonbaar daarover heeft gelogen en in Turkije ‘taqqiya-lessen’ heeft gevolgd en gegeven.
  * De achtergrond van daders alleen vermelden als het gaat om blanken. Niet de beste en meest geschikte kandidaat op de juiste plek zetten maar perse iemand van kleur, waardoor de organisatie minder goed zal functioneren. De Nederlandse cultuur en gewoontes bewust achterstellen ten opzichte van andere culturen; buitenlandse feesten bij autochtonen door de strot duwen en Kerstmis winterfeest noemen, Pasen lentefeest en Zwarte Piet verbieden; musea aanpassen aan de wensen van nieuwkomers, straatnamen aanpassen, geschiedvervalsing plegen en op 4 mei de Marokkaanse vlag in Utrecht hijsen in plaats van de Britse, Amerikaanse of Canadese.
  * Referenda houden en het resultaat, ook als het door een twee derde meerderheid is afgewezen, toch door de strot duwen en vanwege de andere mening die het volk heeft dan de regeringspartijen, het referendum simpelweg maar afschaffen ‘omdat de mensen het kennelijk niet begrijpen’ en je dan als minister zelfs durven afvragen: “Wie zijn die mensen eigenlijk?”

  Geliked door 14 people

 5. Cathja zegt:

  Uiteraard alle begrip Webmaster! Wat ontzettend vervelend voor u!! Hopelijk blijft het bij deze ene keer dat er zóveel berichten tegelijk in de prullenbak terecht gekomen zijn.
  Voor ons allemaal heel vervelend trouwens.

  Geliked door 1 persoon

 6. Blaffertje zegt:

  😳
  Sterkte Bert.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob zegt:

  De Stúrmer van Verenige Nazi’s

  Geliked door 1 persoon

 8. Meine zegt:

  Mijn dank voor je enorme inzet !

  Geliked door 2 people

 9. Josien zegt:

  Alle begrip ervoor!
  We zijn blij met elk artikel!
  Sterkte ermee, maar ik hoop toch dat u ondanks alles door blijft gaan!
  Wees sterk en geef niet op, de vijand lacht dan!!

  Geliked door 1 persoon

 10. Jo zegt:

  Beste E.J. Bron,
  Als ik dan tot de conclusie kom dat WordPress de controle verscherpt heeft, heb ik dan gelijk of zit ik er naast ? Bij andere sites kun als lezer commentaren als spam benoemen, of zoals bij Geenstijl: ‘Deze reactie is in overtreding met de huisregels’.
  Vriendelijke groet,
  Jo

  Like

 11. dutchess43 zegt:

  Uit het feit dat u zo verschrikkelijk wordt tegengewerkt hr. Bron, blijkt dat uw site angst en wrevel oproept bij linkse tegenstanders..De daders moeten vermoedelijk niet gezocht worden onder turken en morocs, want die zijn voor zoiets veel en veel te stom.
  Hopelijk is dit van voorbijgaande aard.

  morocs want die zijn daar allemaal veel en veel te stom voor.

  Geliked door 4 people

 12. Henk der Niederlánder zegt:

  Het was me al opgevallen Bert dat er soms reacties van mij verdwenen en anderen zullen dat ook wel gemerkt hebben.
  Dus Ik dacht zo er zal wel iets aan de hand zijn want Je bent niet zo van verwijderen zonder een reden te geven.
  Daar ken Ik je virtueel al te lang voor
  In mijn geval heb Ik dan ook de gedachte ok niet doorgekomen even een klein stemmetje niet gehoord.
  Niks loos Bert dingen als deze gebeuren nou eenmaal.

  Geliked door 1 persoon

 13. BigLJohn zegt:

  Wat klote al die spam in uw mailbox. Laat je niet kisten mijnheer Bron. En als een berichtje van mij eens verdwijnt heb ik daar alle begrip voor. Het word dan niet direct geplaatst en na een tijdje staat het dan wel of niet op de site. Zelf heb ik weinig of geen last van spam. Waar ik wel last van heb is pishing. Meestal nep berichten van de AMRO bank (mijn bank) of de ING bank. Ik herkende ze al langer en ze worden automatisch naar de map Ongewenste Mail gebracht. Is die massale spam iets waar alleen forum-eigenaars last van hebben vraag ik mij zo af ?

  Geliked door 1 persoon

 14. Wappie zegt:

  Dank voor al de moeite maar mocht een bericht van mij verdwijnen heb ik daar alle begrip voor. Ik lees bijna dagelijks al uw verzamelde werken en stukjes en waardeer het zeer.
  Ongezouten en vooral eerlijks nieuw, mijn dank is groot en hou vol.

  Like

 15. Andre zegt:

  Meneer Bron ja het leven wordt ons zuur gemaakt maar ik wil u graag een fles whiskey doneren om het leed wat aangenamer te maken. Gewoon omdat het kan en U een bijzonder en uniek platform geeft. Ik de balen heb van Rutte, kots op Merkel en de EU en van mn eurotjes af moet. Graag uw banknummer voor de welverdiende fles whiskey. Ik ben trots op U!

  Geliked door 1 persoon

 16. antiislamnu zegt:

  Bedankt meneer e.j Bron voor al de moeite die u doet om deze geweldige site te runnen

  Geliked door 1 persoon

 17. Piet Friet zegt:

  Ook van mijn kant, ik ben digibeet maar ik lees uw site met veel plezier. Alle duimen omhoog voor u.

  Geliked door 1 persoon

 18. Scevian zegt:

  Bert, laat je niet kisten. geniet iedere keer weer van je stukjes, of ik er nu wel of niet op kan reageren. En heel soms denk ik , wat een rare mening heeft zij of hij. Maar dan kijk ik naar mijzelf en denk , dat denken ze over mij ook!
  Als het vrije woord maar verteld mag worden. (en soms leer ik ook wat).
  En als er maar geen haat in zit.
  Met vriendelijke groet Wout.

  Geliked door 1 persoon

 19. guusvelraeds zegt:

  De globalisten en hun handlangers zijn hun D day offensief begonnen. Ze zie hun kaartenhuis rondom covid 19 langzaam maar zeker instorten. Daarnaast begint bij alle bevolkingen in alle lagen van de maatschappij de veenbrand door te dringen van 40 jaar multicul en de immigratie. Ook de fraude bij verkiezingen die eerst nog relatief verborgen bleven met behulp van de media begint nu als een olievlek steeds opvallender te worden. Hoe meer ze in de vlek gaan poetsen via censuur, beschuldigingen van rascisme en nazisme hoe meer hun agenda van cultuur vernietiging en economie vernietiging herkent wordt. Deze aanvallen kunnen niets anders zijn dan de stuiptrekkingen van het politiek correct monster dat in een laatste poging recht op te blijven wild om zich heen gaat slaan.

  Geliked door 2 people

 20. hans zegt:

  Weet niet of u zich daar bewust van bent, maar al enige jaren werken bepaalde links niet in de sectie NL-blogs. Misschien is dit wat minder lastig op te lossen.

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Klopt. Valt mij ook op. Je krijgt de boodschap dat je verbinding maakt met een gevaarlijke site. Je mag dan als het ware op eigen risico de verbinding tot stand brengen. Ik denk dat drempels opgegooid worden voor kennisname van andere geluiden.

   Geliked door 2 people

 21. raymondpeil zegt:

  Heer Bron,
  Als wordpress-gebruiker heb ik hetzelfde meegemaakt en na enig zoeken de optie gevonden om span met 100 tegelijk weg te gooien. Ik raad u aan nog even opnieuw te zoeken ;=)

  Like

 22. Blaffertje zegt:

  Dat geneuzel krijg ik ook af een toe te zien. Of, als ik een reactie wil posten, krijg ik de melding dat deze site niet werkt en een fractie later gaat de post wel door.
  Dan denk ik altijd “zo, ik ben effe weer gecheckt door de geheime dienst”.

  Je word in de gaten gehouden Bert 😉
  Dat kan alleen betekenen dat je op de goede weg zit. 👍🏻

  Like

 23. Anneke zegt:

  SUCCES….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s