EU: DRR 3.0 (maar dan door idealistische amateurs)

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Censuur staat feitelijk omschreven als “het gebruiken van de macht van de staat (!) of een andere controlerende macht (VN/EU), een bepaalde groepering of van bepaalde individuen (dictators en andere psychopaten), om belangrijke informatie achter te houden”. Iets wat u rondom de klimaatwetgeving en de corona hersenspoeling op tv bijvoorbeeld al veelvuldig ziet gebeuren. “Want wij zijn de eerste generatie die het zien en de laatste generatie die er nog iets aan kan doen”… ahhhhh, en daarom halen ‘we’ natuurlijk uitsluitend ‘hoogopgeleide’ jonge moslim mannen binnen… Critici zijn derhalve ongewenst en worden al dan niet middels arrestaties of demonisering vervolgd en/of uitgeschakeld, zoals dat elke dictatoriale vorm kenmerkt.


Enerzijds spreekt men van gelijkheid, en exact om die reden schrijf ik over zowel het christendom, Jodendom als de islam hetzelfde, omdat ze allemaal uit dezelfde uithoek zijn voortgekomen en exact dezelfde indoctrinatie nastreven. Namelijk slaafse onderdanigheid, slaafse volgzaamheid, uitsluiting (is discriminatie!) van andersdenkenden en anders- en/of niet gelovenden en uiteindelijk het hogere doel: een wereldoverheersing. Alhoewel dat laatste voor het Joodse volk niet geldt en een mogelijk streven anders mondiaal gecoördineerd wel wordt vernietigd. In het Midden-Oosten door de omwonenden Arabische volkeren en in Europa door de (voor dat doel?) horizontaal binnen geloodste islamitische volkeren. ‘Voor dat doel’ vraag ik mij serieus af, want ik zie op geen enkele manier ook maar één nuttige bijdrage van de islam aan de westerse samenleving, laat staan de veiligheid voor onze joodse medemens als wel uw en mijn veiligheid. Of het moet een islamitische globalisering zijn…

Anderzijds spreekt men van vrijheid waarmee datzelfde binnenloodsen van de islam eveneens de grootst denkbare discrepantie is die iemand maar kan verzinnen. Zowel het sociale als het liberale gedachtegoed staan derhalve volledig onder druk door de komst en snelle uitbreiding van de islam in het Westen en zal zowel het sociale als liberale streven (door henzelf uitermate naïef geïmporteerd!) vernietigen. Want hoe staat islam in vredesnaam in verhouding met gelijkheid als mannen en vrouwen al niet gelijkwaardig zijn? Hoe staat islam in verhouding met anders gelovenden, homoseksuelen, transgenders en weet ik niet wat voor onnatuurlijk vreemde combinaties ze nog meer weten te verzinnen? Islam en vrijheid zijn al niet eens in een zin te noemen zonder dat de betreffende zin explodeert en bloedend en brandend uit elkaar valt. De kogels, granaten en raketten vliegen u (geheel CO² neutraal uiteraard) om de oren en ú maar keurig werken aan een ‘betere wereld’ door elektrisch te gaan rijden, te besparen op biomassa gestookte energie en LGHBTXQZVT´ers en (voor hun inburgeringscursus ‘geslaagde’) nieuwkomers die geen woord Nederlands verstaan, te knuffelen.

Wist u overigens dat ÈLKE statushouder (en een statushouder heeft de ‘inburgeringscursus’ met succes afgerond…!) een persoonlijke begeleider van de gemeente heeft die WÈL bij u aan de deur komt aanbellen of u al kennis heeft gemaakt met de nieuwe bewoner, maar de betreffende nieuwe ‘Nederlander’ NIET heeft verteld dat het hier – tegen hun tradities in – niet handig is om met z’n allen rondom een pruttelend potje koffiedrab op de parketvloer of (zeil)vloerbedekking te zitten, omdat dan de vloerbedekking in brand vliegt, de rookmelders afgaan en de brandweer voor de zoveelste keer mag uitrukken? En de ‘persoonlijk begeleider’ heeft de nieuwe ‘Nederlander’ uiteraard OOK niet verteld dat er, om over te steken bij een kruispunt, een knopje ingedrukt moet worden, het afval niet op het balkon of in de tuin gepleurd moet worden en het de bedoeling is dat ze hun behoeften doen op het toilet (en doorspoelen!) in plaats van in de achtertuin? Al is het maar omdat zij uit landen komen waar ze dat daar ondanks hun ‘rijke beschaving’ en ‘hoge opleidingen’ allemaal niet kennen…?

‘Fact’checking


Onze overheid zet, tegenwoordig ook al via de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV), die normaal gesproken ‘onderzoekt’ en waarschuwt voor het dreigingsbeeld van terrorisme, de dienst ook in op mensen die anders denken en dat ook ventileren. Zij werken letterlijk als een gedachtepolitie en komen u arresteren als u andere denkbeelden heeft dan de overheidspropaganda u voorschrijft… Ofwel, ZIJ bepalen wel wat de waarheid is, wat u wel en niet mag weten en het redacteurtje/‘journaille’ wordt betaald om dat wat zijn/haar baas of overheid hem/haar oplegt te ‘censureren’ om hun baantje te mogen behouden en noemen dat vervolgens ‘fact’checking. Mogelijk worden zij zelfs betaalde/gekochte (!) ‘influencers… Wow, dat klinkt erg interessant en belangrijk zeg…

Als u echter dingen doorziet, reflecteert en kritisch bent, bent u een viruswappie en/of een gevaar voor de samenleving of voor de ‘algemene gezondheid’…   En dat geldt niet alleen voor corona-‘complotdenkers’, maar ook voor mensen die zien dat biomassa en elektrisch rijden de meest natuur vervuilende en vooral natuur VERNIETIGENDE (!) ‘alternatieven’ zijn, maar waar TÒCH vol op wordt ingezet. Ofwel, wie ‘onze’ steeds extremistischer wordende overheid niet ‘gelooft’, wordt als compleet gestoord weggezet, opgepakt en/of financieel gestraft. Pure intimidatie derhalve wegens een aan alle kanten amateuristisch (!) blunderend, door de mand vallend, volstrekt leugenachtig overheidsbeleid. “Want liegen en bedriegen doen we ‘met elkaar’.”

De daarvoor betaalde/gekochte ‘onafhankelijke’ en vooral ‘kritische’ ‘verslaggevers’/‘journalisten’ van het ‘Dagblad van het Noorden’ zijn bijvoorbeeld erg actief om andersdenkenden weg te zetten als complotdenkers of anti-overheidspropaganda en nepnieuws verspreiders. U mag derhalve geen andere gedachten meer uiten dan de overheid u die oplegt middels het dagelijkse eenzijdige indoctrinatieriedeltje dat de NOS, NPO en RTL u proberen in te geven en/of een simpel redacteurtje/‘journalistje’ die gewoon schrijft wat hem wordt opgedragen. En hoe heet dat in jaren-tachtig bewoordingen? DDR-DICTATUUR! Waarbij de D’s klaarblijkelijk staan voor D66 en vvD en de R voor Repressie.

Andere ideeën, eerst gezond nadenken alvorens te handelen, en al helemaal ‘de redelijke dialoog’, zijn derhalve niet langer welkom in het dictatoriale ‘nieuwe normaal’ van de ‘nieuwe (globalistische) wereldorde’, die letterlijk (aan)gestuurd wordt door een utopische vermenging van ‘socialisme’ (dat staat voor gelijkheid) en ‘liberalisme’ (dat staat voor vrijheid), opgelegd door de VN, maar waar MÉÉR horizontaal geïmporteerde islam JUIST de grootste tegenstelling is ten aanzien van wat men zegt na te streven! Met welk doel? Zegt u het maar!

Blasfemie is overigens eveneens een ander woord voor censuur. Naar vermeend ter bescherming van ‘gelovigen’ om anders of niet gelovenden middels zware straffen ‘te bestrijden’ tegen waar zijzelf mee zijn gehersenspoeld. Tere, uiterst beïnvloedbare en daardoor vaak agressieve en explosieve zieltjes waarvan de bij hen volmaakt gelukte indoctrinatie derhalve beschermd moet worden tegen andere meningen van anders/logisch denkenden. Mijn vraag echter blijft: hoe kunt u in vredesnaam iets ‘belasteren’ waarvan het bestaan fysiek nog NOOIT is aangetoond en uitsluitend in iemands hersenen is voorgeprogrammeerd? Kolder! Zij prediken zelf ‘vrede’ en ‘verdraagzaamheid’, maar ‘religie’ is je reinste ophitsing en misbruik maken van ‘goedgelovige’/uitermate naïeve mensen en ze uit naam van een hersentrol andere mensen de meest vreselijke dingen aan laten doen! ‘Religie’ is indoctrinatie! ‘Religie’ is aanzetten tot haat, discriminatie, geweld en genocide! Stop de achterlijkheid! Stop religies, stop de klimaatgekte en stop de globalisering want het enige dat eruit voort kan komen zijn (burger)oorlogen en vele volstrekt onschuldige slachtoffers en juist DÀT zou verboden moeten worden!

En o ja, neemt u, als het u belieft, die vaccinatie ‘ter bescherming van anderen’…

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op EU: DRR 3.0 (maar dan door idealistische amateurs)

 1. droevige mof zegt:

  Het hele marxistisch-leninistisch-maoïstische machtsbereik was en is strikt atheïstisch. Religie, zoals Marx zegt, is het opium van het volk en moet daarom bestreden worden.
  Zoals we weten is deze oplossing faliekant mislukt, met de gebruikelijke miljoenen doden.
  Dus laten we een vreedzaam en tolerant atheïsme proberen, dat dan op de een of andere manier en soms echt zou moeten werken, of zoiets.

  Like

  • droevige mof zegt:

   De laatste zin is ironisch bedoeld. Er is mij al gevraagd of ik nog helder in het hoofd ben. Binnenkort zal ik een directe verwijzing maken naar mogelijke ironie.

   Like

 2. M. zegt:

  Dit gebeurd er met mensen die de gifspuit hebben genomen oftewel the mark of the beast waar onze lieve Heer voor gewaarschuwd heeft.
  Kan je niet meer afdoen als onzin hoeveel God haat je er ook tegen aan gooit.
  Feiten zijn niet te ontkennen.

  https://www.bitchute.com/video/FPBddktISUWn/

  Like

 3. Bas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s