FEITEN!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t R.K.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op FEITEN!

 1. Bas zegt:

  Politie is niet meer welkom op de ‘autonome George Floyd zone.’ Pers stand up onderbroken door schietpartij.

  Een schietpartij werd op camera vastgelegd in de George Floyd Autonomous Zone op de eenjarige verjaardag van Floyd’s dood. Het gebied heeft een piek gezien in geweldsmisdrijven, waaronder één moord, sinds de politie werd weggejaagd.

  Geliked door 3 people

 2. Bas zegt:

  Blm activist johnson: The white man will not be our equal but our slave…
  De blanken zullen niet onze gelijken zijn maar onze slaven…

  https://pbs.twimg.com/media/E2KJPJyWQAYStOw?format=jpg&name=small

  Ondertussen is in GB deze blm-activist sasha johnson door haar hoofd geschoten door zwarten op een feest.
  Verklaring vriend:
  Mevrouw Johnson was op een feest of bijeenkomst toen ze gewond raakte, maar ik geloof niet dat “zij het beoogde slachtoffer was”.
  “Voor zover ik weet … heeft dit incident meer te maken met rivaliserende bendes dan met haar activisme”, zei Ayton.

  Like

 3. Julia zegt:

  Ook NPO moest even aandacht schenken aan de herdenking in de VS aan George Floyd bepaald geen lievertje o.a. gedurende een overval is de hoogzwangere vrouw in grote paniek. Zij staat doodsangsten uit over haar eigen leven en dat van haar ongeboren kind. Een van de mannen probeert de vrouw onder controle te houden door een pistool op haar buik te richten. Zijn naam is George Floyd. Een buurvrouw weet de nummerplaat van overvallers te noteren en Floyd gaat voor 5 jaar de gevangenis in. Daar zat hij al eens 10 maanden wegens betrokkenheid bij een andere gewapende overval. En, verspreid over de jaren, nog eens 2 jaar voor cocaïnebezit en handel.
  Op de dag van zijn arrestatie en zijn dramatische dood in Minneapolis was hij volgens het autopsierapport onder invloed van fentanyl (50 keer sterker dan heroïne) en methamphetamine (crystal meth) en betaalde hij in een winkel met vals geld.
  Al deze criminele activiteiten en het trauma dat hij de hoogzwangere zwarte vrouw vermoedelijk voor de rest van haar leven bezorgde is geen rechtvaardiging voor de moord op George Floyd door politieagent Derek Chauvin. Die rechtvaardiging bestaat niet. Maar het martelaarschap en de heldenstatus die Floyd dezer dagen postuum krijgt opgeplakt in de media en door demonstranten zegt meer over hen dan over Floyd. Kortom veel slachtoffers van moord, verkrachtingen en overvallen zijn de orde van de dag maar worden deze jaarlijks herdacht? Nee die hele ellende rondom Floyd heeft wereldwijd plunderingen en enorme schade opgebracht en dan nog gesteund worden door politici is te ziek voor woorden.

  Geliked door 2 people

  • Bert Weber zegt:

   Uitgenodigd op het Witte Huis door Biden…….ziek, ziek, ziek…..!!

   Geliked door 1 persoon

   • bobzelf zegt:

    Bert Weber zegt:
    26 mei 2021 om 13:16

    JA HET WACHTEN IS OP DE UITNODIGING VAN ATTILA DE HUN
    WHAHAHAHA

    OOM DE HOLLAND AMERICA LIJN

    Like

   • Julia zegt:

    Bert Weber Amerika komt er wel achter op wat voor een linkse idioot als Biden ze hebben gestemd. De chaos is daar al net zo groot als binnen de EU.

    Like

  • Ravian zegt:

   “Al deze criminele activiteiten en het trauma dat hij de hoogzwangere zwarte vrouw vermoedelijk voor de rest van haar leven bezorgde is geen rechtvaardiging voor de moord op George Floyd door politieagent Derek Chauvin. Die rechtvaardiging bestaat niet.”

   Die rechtvaardiging kan ook niet bestaan want Chauvin heeft Floyd niet vermoord…
   Floyd is overleden aan de gevolgen van een door drugs vernielde gezondheid in combinatie met grote hoeveelheden drugs in zijn lichaam en mogelijk de stress ten gevolge van de door hemzelf uitgelokte arrestatie.
   Chauvin en zijn collega’s hebben niets anders gedaan dan hun werk, en hebben zich daarbij exact aan de voorschriften gehouden.

   Heb je zelf ooit al eens geprobeerd om een grote sterke en gevaarlijke man met een door drugs opgefokt metabolisme onder controle te houden?
   Heb je enig idee hoe sterk zo iemand is, hoe ongevoelig voor pijn, en hoe volledig buiten zinnen?
   Ik vond het eerlijk gezegd nogal knap dat ze Floyd met zo weinig mensen en zo weinig fysiek geweld in bedwang wisten te houden.
   Floyd heeft zichzelf vermoord, middels al de foute keuzes die hij in zijn leven gemaakt heeft.

   Floyd is een slachtoffer van de levenswijze die de zwarte cultuur propageert.
   Het is geen toeval dat in de Verenigde Staten 97 van elke 100 zwarte geweldslachtoffers op het conto van ander zwarten komen.
   En zonder mensen als Chauvin zouden er nog heel veel meer zwarten het slachtoffer worden van andere zwarten.
   Die man verdient dus geen rechtszaak maar eens standbeeld.

   Like

 4. Bas zegt:

  Kijk met het geluid aan: #Antifa in Portland zet hun razernij door het centrum voort, waarbij ze lukraak de ramen van bedrijven kapot slaan. De rel werd georganiseerd ter ere van het leven van amateur-porno filmartiest #GeorgeFloyd op de verjaardag van zijn dood

  Geliked door 1 persoon

 5. Klaas zegt:

  Deze is te mooi om te laten lopen, het is nog geen Stamcafe, maar toch: Een Surinaamse moeder wordt geinterviewd door de Tv: “Hoeveel kinderen heeft U”. Antwoord: “10”. Hoe heten ze? “Ze heten allemaal Jerrol”. Huh, dat is toch verwarrend? “Nee hoor, als het eten klaar is hoef ik maar 1 keer heel hard Jerrol te roepen en dan komen ze allemaal”. En als U er maar 1 van de 10 nodig heeft? “Dan roep ik hem bij zijn achternaam”

  skoftig | 26-05-21 | 11:00

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s