Corona versus islam

(Door: “Roy Fernsby”)

Terwijl het leven langzaam weer normaal begint te worden, zal het woord corona hopelijk ergens in de geschiedenis als een vies woord verdwijnen, dat onze maatschappij onnodig veel kwaad heeft gedaan. Met de komst van zoveel diverse vaccins, die vaak gevaarlijker zijn dan de corona zelf, zal corona binnenkort niet meer het gesprek van de dag zijn.

Op twee gebieden verschilt corona echter van zijn variant de islam. Ten eerste is er geen vaccin tegen de islam. Ook niet Wilders. En ten tweede is de islam niet iets wat eventjes komt en weer gaat, maar iets dat voor altijd in de lucht zal blijven hangen. Het zal de Nederlands maatschappij uiteindelijk zodanig infecteren en vernietigen dat er totaal niets meer over zal blijven van wat wij Nederland noemen. Meer over de islam in het boek “Hier Rust Nederland”.

Door:
“Roy Fernsby”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Corona versus islam

 1. Andre zegt:

  Het is beiden erg hardnekkig. Het gaat stapje voor stapje met de overeenkomst dat het door de strot wordt geduwd door de overheden. De Hugo volg app zou er niet komen het verplicht vaccineren ook niet. We kunnen al niet meer vliegen zonder negatieve test en de opmaat naar het paspoort komt ook steeds een stapje dichterbij. Op je digitale QR negatieve test staat nu ook al (nog vrijwillig ) of je gevolgd mag worden. Duitsland voor eind van het jaar kinderen vanaf 12 jaar verplicht vaccineren anders geen toegang meer tot school. Bij een negatieve test in NL 49 euri moet je ook je BSN nummer al opgeven. Ze zijn er maar allemaal druk mee.

  Religie en staat zou gescheiden moeten worden. Net als onze gezondheid waar de overheden geen zier om geven. In beide gevallen gaat het ook weer om 1 ding en dat is onderdrukking.

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Andre,ik heb pas door iemand uit mijn naaste omgeving te horen gekregen dat het asociaal was dat ik die K.t prik niet neem, idioten zijn van die types die alles geloven wat ze op het journaal zien, en wat Rutte en het hele zooitje ons vertellen
   ik spreek ze nog wel als ze opeens bijverschijnselen krijgen
   het vaccineren is zgn vrijwillig nou vergeet het maar, linksom of rechtsom prikken zullen ze ons

   Geliked door 1 persoon

   • LUCIA zegt:

    Gewoon je poot stijf houden Yvonne, de chinezen hebben een mooi gezegde, als je lang genoeg langs de rivier van de tijd zit, zie je zo de lijken van je vijanden voorbij drijven en in dit specifieke geval zijn het dead man/woman walking scenario’s, als je heel erg gezond bent, ga je nog 5 jaar mee na vaccinatie maar heel veel ouderen, zullen maximaal nog 3 maanden doorgaan na de prik.We moeten gewoon een nieuwe Exodus beginnen, de joden vertrokken ook met zijn allen uit Egypte moeten we hier ook doen want laten we wel wezen we zijn gewoon melkkoeien voor het systeem.

    Like

 2. Fred zegt:

  “Terwijl het leven langzaam weer normaal begint te worden … ” schrijft Roy Fernsby. Ik vraag mij af welke nieuwsberichten hij leest en onder welke Corona-steen hij de laatste tijd heeft geslapen.
  Zou hij ooit gehoord hebben van Agenda 2030? Ooit gehoord van het WEF? Bekijk hun website en toekomstbeelden eens.
  “Met de komst van zoveel diverse vaccins …”, schrijft hij verder, “zal corona binnenkort niet meer het gesprek van de dag zijn.”
  We zijn nog niet eens begonnen. De afgelopen 16 maanden waren niets anders dan testen hoe ver je een wereldbevolking kan onderdrukken. Het echte werk moet nog beginnen. Wordt wakker.
  Helaas gaan beide fenomenen niet meer weg uit ons leven: Islam en Corona.
  We zijn niet in slaap gesust, we zijn in coma gebracht.
  Is er nog een uitweg? Jazeker, maar die zal ik hier niet vermelden anders wordt deze fantastische site uit de lucht gehaald.
  Dat je je boek promoot is prima, maar wel realistisch blijven, Roy.

  Geliked door 3 people

  • Roy zegt:

   Je hebt gelijk dat wij realistisch moeten blijven; dat probeer ik dan ook. Maar mijn artikel gaat eigenlijk niet om corona, daar houd ik me eerlijk gezegd niet mee bezig. Veel E.J. Bron-bezoekers zijn erg betrokken bij de corona kwestie en de daarmee gepaarde gaande onderdrukking controle, new world order, enz., en het is niet zo dat ik dat allemaal ontken, zeker niet, maar het is gewoon niet mijn gebied en ik weet er te weinig over. Wat ik wel zie is dat de terrasjes weer open zijn, mensen gaan weer met vakantie, voortgezet onderwijs gaat open, lockdown is verwijderd, enz., dus het is niet zo dat het steeds erger wordt. Dat is wel het geval met de islam. Met de islam zal het nooit beter worden, en alleen maar erger en erger en erger worden. Daar maak ik me zorgen over.

   Geliked door 1 persoon

   • Martine zegt:

    De islam wordt gebruikt door de global cult omdat deze religie mensen onderdrukt en om het verdeel en heers in de wereld te creëren. Je zou je eigenlijk juist meer in Corona en het vaccin moeten verdiepen omdat je anders maar een puzzelstuk bekijkt en niet scherp bent op wat er komen gaat. Terrassen gaan op.. even ja.

    Wat er nu gebeurd is een agenda met als doel de wereldpopulatie te verminderen en mensen te veranderen naar de nieuwe mens die in een totalitair systeem als slaaf zal leven.

    Ja Islam is zorgwekkend maar het zijn gewoon domme pionnen.

    Geliked door 3 people

 3. droevige mof zegt:

  Israël is voornemens de Coronamaatregelen vanaf de tweede week van juni geleidelijk op te heffen. Zogezegd omdat er geen behoefte meer is. Dit zou het startsein kunnen zijn voor andere “culturele naties”.
  https://www.timesofisrael.com/as-pandemic-wanes-israels-indoor-mask-mandate-said-set-to-be-lifted-in-2-weeks/

  Geliked door 2 people

 4. Knalkopje1 zegt:

  Hier geeft de Belgische viroloog-tiran Marc Van Ranst – geestverwant van Ab Osterhaus – zijn totalitaire visitekaartje af. Hij komt op mij over als een aanhanger van het Chinese systeem. Wij in Nederland hebben Willem Engel zoveel ruimte gegeven en dat vindt hij onbegrijpelijk. In zijn geliefde China zouden ze daar wel raad mee weten: hup, afvoeren naar het martelkamp. Als je de kop van die vent ziet boven het artikel zie je genoeg.
  https://www.msn.com/nl-nl/entertainment/nieuws/van-ranst-onbegrijpelijk-dat-jullie-willem-engel-zoveel-ruimte-geven/ar-AAKlU6u?ocid=msedgntp

  Geliked door 2 people

  • Lost Johnny zegt:

   Het was mij al duidelijk dat het gaat om inert spul. Dat de overheid en pers hierover zwijgen is om de dreiging zo groot mogelijk te maken en de publieke opinie door middel van angst aan de kant van de overheden te krijgen. Eigenlijk triest dat je door liegen en zwijgen jezelf moet handhaven….

   Het zou de politici en de journalisten sieren als ze zichzelf collectief met de stropdas in de kledingkast zouden verhangen.

   Dan neem je verantwoording voor je fouten en misdaden.

   De kans is groot dat fora zoals Bron ineens worden geblokkeerd en weg zijn, in die fase komen we nu qua dictatuur. En dan, dan kunt u naar een leeg scherm kijken.

   Misschien handig om massaal op de hoge Kempen gaan wandelen en voedsel etc achter te laten op anderhalve meter hoogte aan boomtakken….als verklaring van solidariteit en vreedzaam protest tegen regeringen die hun eigen volk kapot maken…

   Geliked door 3 people

 5. Edwin Vissers zegt:

  Corona is ook een sterrenbeeld dat verbonden is aan Libra (Weegschaal). De Hebreeuwse naam voor dit sterrenbeeld is: Atarah, dat betekent: koninklijke kroon. In de Weegschaal vinden wij de Crux (kruis) en de Corona (kroon). Dat zijn het Zuiderkruis en de Noorderkroon. Het kruis spreekt van het lijden en sterven van de Heere Jezus.

  kroon des levens. Jakobus 1:12 Zalig is de man, die in verzoeking volhardt, want, wanneer hij de proef heeft doorstaan, zal hij de kroon des levens ontvangen, die Hij beloofd heeft aan wie Hem liefhebben. 11 Ik kom spoedig; houd vast wat gij hebt, opdat niemand uw kroon neme.Openbar.3

  Geliked door 1 persoon

 6. boorzalf zegt:

  Er is hoop 😂😂😂

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Canada

  Geliked door 1 persoon

 8. M. zegt:

  “Terwijl het leven langzaam weer normaal aan het worden is” …zijn uitspraken van mensen die geen idee hebben wat er werkelijk aan de hand is.
  Mensen die zich na een jaar bullshit nog steeds graag laten vernederen met ziekmakende schijnveiligheid daar hoef je niets van te verwachten omdat men letterlijk gevangen zit in de leugen.

  Men wil zo graag dwalen …….
  “Ik zal u een dwaling geven opdat u de dwaling geloven mag.”
  Kijk ze eens dwalen allemaal. Compleet boekie zoek dat volk.

  Onze aller Vader van de Waarheid had u niet nodig dus mag u kruipen voor de vader van de leugen.
  De echte vrede, gebaseerd op de leringen van de Waarheid, laat u inruilen voor de nepvrede die drijft op het bloed van de werkelijk vredige mensen.
  Want daar moet u als zieke geest begrip voor hebben want begrip heb je als zieke geest alleen voor de daders en uiteraard niet voor de werkelijk vredige mensen die naar het leven gestaan worden.
  Bij de werkelijk vredige mensen kijkt u even de andere kant op, toch?

  Wie de Waarheid verlaat heeft smart op smart te vrezen…..de eerste smart heeft u al in uw hand.

  Als slaafse bitch van de leugen kruipt u uw ondergang tegemoet en daar voelt u zich als slaafse bitch nog goed over ook.
  Lekker vernederd worden met schijnveiligheid die volgens uw eigen vaste leugenaars met belangen in de spuit ze ziek wereld niets toevoegt en nergens tegen beschermd.
  Lekker hersenloos ….heerlijk toch ?
  Wie wil dat nou niet?
  Als slaafse bitch van de leugen voelt u zich goed bij die die waanzin want u doet die waanzin voor anderen toch ?
  Deugt u even waanzinnig?
  Dat u zichzelf ziek maakt met dat nutteloze maandverbandje op uw gezicht is mooi meegenomen toch?
  Daarom maakt niemand van de ‘volksvertegenwoordigers’ zich druk over de schadelijkheid voor uw gezondheid vanwege het niets toevoegende maar wel ziekmakende maandverbandje op uw gezicht.
  Want u vind dat blijkbaar mooi meegenomen, die waanzin die u tegen niets beschermd dan tegen een goede gezondheid.
  Wie zijn zij om u dwars te zitten als u fanatiek aan u ongezondheid wil werken terwijl men heeft gezegd dat het niets toevoegt en dat we dat niet moeten willen die schijnveiligheid?
  Niemand toch?
  Daarom voeren ze trouw de maandverbandkomedie op voor het oog van de camera om u niet dwars te zitten door u de schijnveiligheid waarin u zo heilig gelooft te onthouden.

  Mocht men met de complete media de mensen teveel angst aan hebben gejaagd door met varianten te gooien alsof het Vale Piet was met zijn pepernoten…..geen nood………….zelfs de bijna al een jaar op de plank liggende oubollige spuiten schijnen tegen alle varianten te helpen want die hadden ze allang voorzien in hun glazen bol.

  Een junk wil graag weten wat hij in zijn lijf spuit….. maar u bent geen junk toch ?
  Dus waarom zou je het willen weten wat je in je lijf laat spuiten?
  Kniesoor die daar op let.

  Ik zelf ben er nog niet uit ……ik heb een hele regering die onderliggend lijden veroorzaakt alsof liefdadigheid betreft dus ik twijfel nog wat ….tussen de bloedproppen of de verlammingsverschijnselen.

  Geliked door 2 people

 9. Hovawart zegt:

  Beide begrippen hebben een politieke bedoeling, de politiek besmet de maatschappij opzettelijk om drastische veranderingen en hervormingen door te voeren….n’est-ce pas.

  Geliked door 1 persoon

 10. Qvic zegt:

  Wat vele nog niet weten is dat de mensenrechten weer wereldwijd van kracht zijn geworden. Deze waren in 1948 tot nader order uitgesteld, maar nu in mei 2021 weer van kracht geworden. Dit houdt in dat alle maatregelen zoals lock-downs, 1,5 tot 2 m afstand houden, elkaar geen handen schudden, elkaar knuffelen, mondkapje plicht, PCR en sneltesten en de zogenaamde vaccinatie van een experimentele genetische injectie allemaal niet verplicht zijn in welk land dan ook volgens de universele mensenrechten. Ieder die jou toch direct of indirect verplicht is strafrechtelijk in overtreding. Want niemand staat boven de mensenrechten, geen enkele regering of organisatie ter wereld. Kom op voor jou eigen rechten en laat je niet de les lezen door wie dan ook. Tenzij jij het uit jou zelf vrijwillig toch wilt doen.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   De mensenrechten worden op dit moment massaal geschonden tot aan genocide in slow-motion uitgevoerd middels de medisch niet noodzakelijke vaccinaties. Ik zal het nog maar eens hardop zeggen.

   DE VACCINATIES DIE NU PLAATS VINDEN HEBBEN GEEN MEDISCHE GRONDSLAG!!!!!!!!!!!

   Geliked door 3 people

 11. janj zegt:

  Iedereen praat maar over Corona omdat het heerst in de wereld.

  Maar de toevloed van asielzoekers wat ook een enorm probleem is en
  nog veel groter gaat worden voor onze nazaten dat is weer eens niet
  zo erg meer.
  Wij zullen ten onder gaan, niet aan corona maar aan de islam.
  en wij zien dit niet eens, wij zien van alles en nog wat veranderen
  om ons heen wij en wij zien dit gewoonweg niet.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Niet voor het een of ander maar op dit moment is Covid 19 (niet het virus) met haar lockdowns en de aanstaande test en vaccinatie maatschappij een groter gevaar voor West Europa als de islam. Later we eerst dit nijpende probleem en de great reset en build back better ramp die over ons uitgerold trachten te vermijden. Als het bedrog van de covid geplande pandemie ontrafeld is wordt ook de great reset en build back better een doodsteek toegebracht. Het een hoort bij het ander.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   guusvelraeds.Vergis u niet,die corona (griep) hoax is een wereldwijde staats/machtsgreep en de dodelijke corona vaccinazis een genocide op de wereldbevolking.Maar hier in europa zijn wij zeker ten dode opgeschreven,is het niet door de dodelijke corona vaccinazi,s dan wel door een oorlog met de miljoenen geimporteerde soldaten van allah.

   Geliked door 1 persoon

 13. M. zegt:

  Voor de God haters ….kijkt u even ?

  https://www.bitchute.com/video/FPBddktISUWn/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s