HAHAHAHAHAHA!!! . . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op HAHAHAHAHAHA!!! . . . .

 1. Julia zegt:

  Ik kan er niet meer om lachen het is een dictatuur van zeer omvangrijke omvang. De farmaceuten en elitaire machtswellustelingen hebben gezien dat vele schaapjes in alles geloven en zullen het niet nalaten de wereld jarenlang in een pandemie en vooral in het vaccin te doen laten geloven. Te triest voor woorden dat miljoenen mensen hierin zijn getuind en niet beseffen wat ze nog te wachten staat https://www.xandernieuws.net/algemeen/who-waarschuwt-dat-volgende-pandemie-eraan-komt-vaccins-worden-al-getest/ Het is en blijft gif prikken dat pure misleiding is om de agenda NWO geheel af te ronden. Kortom het nieuwe gif wordt al ontwikkeld en zullen miljoenen mensen aan het nieuw in ontwikkeling zijnde experiment worden bloot gesteld.

  Geliked door 3 people

  • Yvonne zegt:

   Julia ik heb net op de site van Xander veel foto’s gezien van overleden mensen nadat ze vaccin hadden gehad
   Waaronder een vrouw die trots op haar vaccin was ze was in verwachting en kreeg een doodgeboren kindje, dat kindje heeft niet eens de kans gehad om te leven door een foute beslissing van die moeder
   Je krijgt nu al een tweedeling onder de mensen de voorstanders en tegenstanders dat zat er wel aan te komen straks krijgen wij die het vaccin weigeren een tatoeage ofzo op een zichtbare plek en worden gemeden als de pest

   Geliked door 2 people

   • LUCIA zegt:

    @ Yvonne… begin hen te mijden als de pest ze schijnen een soort proteine deeltje af te scheiden zoek maar op shedding from vaccinated people en dat schijnt gevaarlijk te zijn voor ongevaccineerden… kan leiden tot bloedstolsels, nachtmerrie menstruaties etc. Ik heb het niet in de diepte kunnen bekijken want heb het erg druk nu.

    Like

  • Anneke zegt:

   Kan er eveneens niet om lachen…Julia.
   We leven in een tijdsperiode, dat wetenschap en techniek zich tegen de mensheid aan het keren zijn. In een steeds sneller en heftiger tempo !!!
   Medemenselijkheid is de afgelopen decennia meer en meer weggevloeid naar, figuurlijk gesproken zeer vervuilde wateren. Het is er vrijwel niet meer, in de prestatie – en overconsumptie maatschappij.

   Like

   • LUCIA zegt:

    Ja Anneke, ik heb het vaker hier gezegd, met zijn alleen een eiland kopen er zijn best aardig wat te koop of een stuk grond kopen of een leeg stadje en daar een leefgemeenschap beginnen, een alternatieve neo-leprozen gemeente..ik ben er eerlijk gezegd erg aan toe, want ik vind de normale wereld niet meer om uit te houden..walgelijk gewoon en ik denk dat dit wonden gaat slaan… die niet gauw meer overgaan..

    Like

 2. Bas zegt:

  Niét om te lachen
  Viroloog marc van ranst, je weet wel, diegene die bedreigd werd.

  ‘Het was een keuze om ouderen te laten sterven….’

  https://pbs.twimg.com/media/E2Ovrz2XMAEOCUE?format=jpg&name=medium

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s