Tegeltjeswijsheid . . .

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Tegeltjeswijsheid . . .

 1. Willem zegt:

  Inderdaad, wat zie mevr.Kaag ook alweer? We laten niemand staan, zijn inclusief en divers.Over Rutte zei ze dat, ook al zijn er grote verschillen, ik heb in het buitenland als vredes bemiddelaar in oorlog situaties geleerd dat je met de vijand rond de tafel kan gaan zitten en tot een overeenkomst kan komen en kan samenwerken en dit is met partijen die elkaar met wapens naar het leven staan, dus kan dat ook met Rutte. Maar met de 3de grootste partij, de PVV kan dat niet, U bent uitgesloten van deelname aan de regering Meneer Wilders en daarmee ook al uw kiezers, 1 miljoen plus. Voor de 1 miljoen plus moslims geldt dat natuurlijk niet. Dat heet ” nieuw leiderschap ”. Goed dat we dat weten mevr. Kaag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tony zegt:

  Als ze met de derde partij, die door de burgers gekozen is, niet willen samenwerken, kan dat gezien worden als werkweigering en dienen ze ontslagen te worden

  Geliked door 1 persoon

 3. LUCIA zegt:

  Ja en dan te bedenken dat iedereen die een beetje na kan denken, weet dat wat er in groot -Amerika is gebeurd met the BIG STEAL Elections ook in madurodam-klein-amerika is gebeurd, de 2e partij zou normaliter de 4e moeten zijn geweest na PVV 2e , FVD 3e en kaagse kak dus 4e maar ach, wat zijn de zegeningen van het Corona-geloof toch groot. Het is een groot overkoepelend alibi tot fascisme!!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s