“Allah is de allergrootste” – Wie de muezzin-roep in Duitsland niet wil horen, geldt als volksophitser!

(Door: Michael van Laack – Vertaling: E.J. Bron)

Steeds opnieuw staan enkele steden en gemeentes – niet alleen in coronatijden –  aan de moskeeverenigingen de muezzinroep toe. In tegenstelling tot kerkklokken, die daadwerkelijk alleen maar tot de godsdienst oproepen of willen uitnodigen voor het gebed van het “Ave Maria”, heeft de muezzinroep “Allahu Akbar” een politiek-religieuze dimensie. “Allah is de allergrootste” – waar deze roep weerklinkt, heerst de leer van zijn profeet.

Omdat de meeste Duitse politici – als ze überhaupt al christen zijn – alleen nog maar proforma-christenen zijn en hun religie niet serieus nemen, kunnen ze zich vaak niet voorstellen dat de roep van de muezzin een boven de oproep tot gebed uitgaande betekenis heeft. Ze “vechten” er niet om dat het christendom in ons land vast verankerd blijft in het bewustzijn van de burgers en daarom gaat het hun voorstellingsvermogen te boven dat mensen van een andere religie andere aanspraken zouden kunnen hebben met het oog op hun geloof.

Verstoorders van de muezzin-roep dreigen tot vijf jaar gevangenisstraf

In Herford in de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen had de 39-jarige Marcel Bauersfeld – “bewapend” met een pannendeksel, pollepel en een koeienbel – in de zomer van 2020 langere tijd tegen de toestemming van de muezzinroep gedemonstreerd voor de moskee van Herford en zodoende geprobeerd de muezzinroep te overstemmen. Daarom werd hij meermaals door de politie opgepakt. Daarbij had het de staatsmacht vooral gestoord dat veel kijkers zijn mening waren toegedaan en er daarna meer “daders” waren.

Nu heeft het verantwoordelijke Openbaar Ministerie een klacht tegen Bauersfeld ingediend. Hij wordt beschuldigd van volksophitsing, verstoring van de uitoefening van religie en verzet tegen de staatsmacht. Terwijl veel werknemers van de staat stiekem applaudisseren wanneer vrouwen van Maria 2.0 oproepen tot een kerkstaking en kerkdienstbezoekers eraan hinderen de kerk binnen te komen en tijdens de liturgie buiten luidkeels protesteren, kent de Duitse justitie geen genade wanneer het gaat om de bij Duitsland behorende islam.

Koebellen voor een “vijandige daad” ingezet

Het Openbaar Ministerie Bielefeld is mateloos geschokt over de islamofobe zuigende werking die uitging van de dader: “De aanklacht gaat er van uit dat hij met zijn gedrag bewust het religieuze gebed wilde storen. Daarbij ging het hem erom andere burgers, die zijn opvattingen deelden, tot gelijksoortige daden tegen de bijeengekomen moslims aan te zetten.”

Bovendien zouden bij de acties de coronavoorschriften overtreden zijn. Vanzelfsprekend is dat in Duitsland alleen bij clanbegrafenissen, anti-Israëlische demonstraties en BLM neerkniel acties geen ordeverstoring of delict. Bauersfeld en zijn medeaangeklaagden dreigen nu tot vijf jaar gevangenisstraf. Waarbij de rechters vermoedelijk deze keer nog genade voor recht zullen laten gelden en een voorwaardelijke straf zullen uitspreken. Per slot van rekening is islam barmhartigheid. Dan zal vanzelfsprekend ook de Duitse justitie een desbetreffende mild signaal willen afgeven.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: Michael van Laack

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Allah is de allergrootste” – Wie de muezzin-roep in Duitsland niet wil horen, geldt als volksophitser!

 1. Renato zegt:

  Is de Duitse justitie dan al zo zwaar geïnfiltreerd???

  Like

 2. karton zegt:

  “Allah is de allergrootste” ?! Ik vermoed dat er foutje is geslopen in deze “tekst”.
  Ik denk nl. dat er zou moeten staan : “Allah hééft de allergrootste” !!
  Ik bedoel hiermee : “De allergrootste bek”, natuurlijk !
  Begint dat islam-zootje straks óók nog een wedstrijd : wie is de allergrootste !!
  Dan ken ik er wel een aantal :
  Rambo Rutte is de allergrootste leugenaar en bedrieger;
  Yasser Feras heeft de allergrootste eikeltjes-pyjama ;
  Quag heeft het grootste “inkomen” , zij is gehuwd met een Palestijn.
  enz. enz.

  Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  Islam is de doodsteek voor het vrije westen. Jammer genoeg zijn er nog teveel sukkels die geloven dat de islam een godsdienst is.

  Geliked door 3 people

 4. Cathja zegt:

  Vrijwel elk protest of tegengeluid wordt blijkbaar bestraft. Behalve misschien wanneer er anti-Israëlprotesten gehouden worden. Maar kom NIET aan de islam, die, volgens onze islam-kenner en -knuffelaar Frans Timmermans in Brussel al 2000 jaar bij Duitsland hoort……
  De dwaas heeft er blijkbaar nooit aan gedacht dat de islam nog geen 1500 jaar bestaat…..

  De situatie in Duitsland is zorgelijk aan het worden. Het mooie vrije Duitsland, waar wij zo graag kwamen om vakantie te vieren, is niet meer….!
  Ik denk met weemoed terug aan de tijden van weleer.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Cathja op 26-5-2021 om 11.48 u.
   Daar noemt u me ook wél een volkomen idioot , nl. Fransje Timmermans in Brussel.
   Als men zijn uitspraken van de laatste paar jaar beluistert dan kan men maar tot één conclusie komen : deze volgevreten tuinkabouter is volledig over ’t hoofd gezien bij het uitdelen van het IQ aan de mensheid. Er komt slechts gerochel en gesis uit die gek; hij probeert kinderen voor z’n karretje te spannen, o.a. Greta Thunberg en weet van hoogmoed zich niet meer te gedragen.
   Aan de galg met dit soort gedegenereerde sujetten !

   Like

  • Anneke zegt:

   Ha Cathja, en zo zien we wéér hoe OER-stom en OLIE-dom de dwaze politici zijn !!! Hun onkunde openbaart zich meer en meer…Wie het láátst lacht, lacht het hardst ! Dit zijn wij burgers…

   Like

 5. Bas zegt:

  Sam van Rooy
  “Maar wat is dat dan toch, die #islamisering van onze samenleving?”

  Wel, dat de slogan ‘stop islamisering’ verboden is. En zelfs leidt tot celstraffen. Alsof we in een islamitisch land leven. Alsof de sharia is ingevoerd. Zo ver zijn we

  https://m.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210526_92742502

  Rechtbank beslist: spandoek “Stop Islamisering” van Voorpost zet aan tot haat en geweld

  De correctionele rechtbank van Mechelen heeft woensdag vier leden van de Vlaams-nationalistische beweging Voorpost schuldig bevonden aan het aanzetten tot haat en geweld. De vier hielden een spandoekactie “Stop Islamisering” en deelden pamfletten uit waarin ze zich verzetten tegen de islamisering van de maatschappij. Ze kregen een celstraf van zes maanden, voor drie van de vier met uitstel, voor de vierde effectief.

  Like

  • antiislamnu zegt:

   En dan te bedenken dat de gevangenissen vol met aanhangers van het geloof van de pedofiel zitten zullen zij het zeer zwaar krijgen en dat weten deze onrechtvaardige rechters ook.

   Like

 6. verwardeman zegt:

  Wie islam zaait , zal sharia oogsten .
  islam is een gewelddadige achterlijke haatdragende ideologie.
  islam is een ernstige geestesziekte .
  islam is een gif waarvan de gehele mensheid bevrijd zou moeten worden .

  Geliked door 1 persoon

 7. M. zegt:

  Inderdaad…de grootste misleider van allemaal.

  Like

 8. Ben zegt:

  Duitsland verraadt Europa voor de 3e keer.
  Merkel is nog gevaarlijker dan de Keizer en de Feldwebel.

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  De islam is geen religie of godsdienst,ik citeer geert wilders:De islam is politiek,militair,rechtssysteem (sharia) overgoten met een religeus sausje.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s