Hoofddoek in de Tweede Kamer is geen teken van diversiteit, maar van de islamisering van Nederland

(Door: “Balkanske priče”)

We weten al jarenlang wie ons de oorlog heeft verklaard. Dat is de islam, een ideologie die ons veracht, ons wil bestrijden, de baas over ons wil zijn en ons onze vrijheid wil afpakken. Terwijl het christelijk kruis via de achterdeur werd buitengejaagd in Nederland, Kauthar Bouchallikht (communistische partij GroenLinks) met een islamitische discriminerende hoofddoek nu via de voordeur binnenmarcheert in de Tweede Kamer. Ik dacht dat we in Nederland een scheiding van kerk en staat hadden. Maar dat geldt blijkbaar niet met betrekking tot de islam, die nu staat boven de Nederlandse staat. Een hoofddoek is geen cultureel bepaalde de kleding betreffende aangelegenheid, maar past in het geheel van normen en voorschriften van de sharia, die fundamenteel tegenstrijdig zijn aan onze Westerse democratische waarden. En wanneer men toegeeft aan de islamitische eis om hoofddoeken toe te staan in de Tweede Kamer, legitimeert men de sharia als geheel. Men laat op die manier de sharia voorgaan op westerse democratische waarden, zoals de gelijkheid van man en vrouw en de scheiding van kerk en staat. Het is een eerste stapje naar het uiteindelijke doel: verovering van de Tweede Kamer, Nederland, de wereld, die onder één islamitische staat van Allah onder de sharia moet staan…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hoofddoek in de Tweede Kamer is geen teken van diversiteit, maar van de islamisering van Nederland

 1. Peacepipe zegt:

  Het overgrote deel van de tweedekamerleden heeft geen enkel besef van de verantwoordelijkheden die ze hebben gekregen. Alles wat zij beslissen heeft effect op ons aller toekomst. Maar nog erger ook de toekomst van volgende generaties. Ja, die ook van hun (klein)kinderen. Zelfs daar hebben totaal geen benul van. En ze worden toch dagelijks met de neus op de feiten gedrukt.

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Het is al jaren een vast gegeven dat justitie, bij het bepalen van een strafmaat, meet met twee maten,…. het aantoonbare feit dat de dader een praktiserend gelovige is maar tijdens zijn daad ernstig verward of zelfs onder invloed van geestverruimende medicijnen was, luidkeels zijn islamitische strijdkreten uitte, is voor justitie enkel een reden om zogenaamde verzachtende omstandigheden aan te voeren,…….
  (ik snap dat wel, de statistieken beïnvloeden gaat vóór gerechtigheid in de Pays-Bah)

  Like

 3. Bas zegt:

  https://www.ewmagazine.nl/nederland/achtergrond/2021/05/kaag-kan-door-met-betalingen-aan-palestijnen-826172/

  Kaag kan door met betalingen aan Palestijnen

  D66-minister Sigrid Kaag gaat voorlopig door met betalingen aan Palestijnse hulporganisaties, ook al zijn er aanwijzingen dat het geld naar terroristen gaat. Een debat hierover werd dinsdag 25 mei door de Tweede Kamer op de lange baan geschoven.

  Weekblad EW berichtte maandag 24 mei over een rapport van een Israëlische geheime dienst, waaruit bleek dat Nederland en Europese landen in feite de terroristische groepering Volksfront voor de Bevrijding van Palestina steunen. Zij maken bedragen over aan zeven Palestijnse hulpinstanties, die feitelijk de dekmantel zijn van het Volksfront. EW beschreef de fraudetechnieken die werden gebruikt om stelselmatig hulpgeld naar het Volksfront te sluizen.

  Like

 4. Bas zegt:

  https://mobile.twitter.com/fvdemocratie/status/1397627979895906307/photo/1

  Forum voor Democratie
  @fvdemocratie
  Grote delen van Syrië zijn weer veilig. Daarom stuurt Denemarken Syrische #asielzoekers terug.

  @thierrybaudet diende een voorstel in om het Deense voorbeeld te volgen en #Syriërs terug naar huis te laten gaan. Maar de kartelpartijen willen liever dat ze blijven… #FVD

  Like

 5. Bas zegt:

  Toeval?
  Vervolging van Christenen sowieso in àlle izlammitische landen…leg dat maar eens uit met je hoofddoek.

  Like

 6. Bas zegt:

  Like

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  En als die hoofddoek in de Tweede Kamer wèl een teken van diversiteit is, is het in elk geval een diversiteit waar wij, de kiezers, niet om hebben gevraagd. Die wij, de kiezers ook helemaal niet willen.

  Die hoofddoek hóórt helemaal niet in het Nederlandse parlement. Ga maar mooi terug naar Rabat.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s