Jaarlijks borstonderzoek . . .

Shock na Covid-vaccinatie: preventief röntgenonderzoek laat bij tegen corona gevaccineerde vrouwen symptomen van borstkanker zien.

In de Amerikaanse staat Utah heeft een groep artsen in het kader van preventief onderzoek naar borstkanker een verontrustende ontdekking gedaan. Bij tegen Covid gevaccineerde vrouwen kwamen ontstekingsveranderingen van de lymfeknopen in de borsten tevoorschijn, die normaal gesproken conclusies tot kanker toestaan. De richtlijnen voor de preventie werden veranderd.

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t F.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Jaarlijks borstonderzoek . . .

 1. Anneke zegt:

  De Lymfeknopen…de lymfeklieren, staan weer onder bewind van de lichaamsthermosstaat.. De schildklier.
  Dit is de klier die de gehele lichamelijke afweer, vruchtbaarheid van al onze organen voedt, met de nodige hormonen…
  Het ´hoofd´ van het auto-immuunsysteem, het ´hoofd´ van ons endocriene klierenstelsel. De begeleider van hart- en hersenfunctie, via o.a. de hypofyse en de hypothalamus.
  Wat mij zo is opgevallen, dat de medici (die ons via de televisie toespreken) het hier nooit over hebben !!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Je laten vaccineren is gewoon ’n vorm van zelfmoord.

   Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Ze willen linksom of rechtsom de spuit in iedereen drukken dus men wil het niet teveel over medische zaken hebben want dan word het hele vaccinatie verhaal zo van tafel geveegd.
   Op tv lult men alleen wat men mag lullen of moet lullen en een gezonde mening zal men er niet horen.
   Ze weten allemaal dat de muilkorf schadelijker is dan de ‘corona’ zelf maar je hoort er niemand over terwijl met de kennis die er is iedereen als de sodemieter die muilkorf af zou moeten doen als ze werkelijk met de gezondheid begaan waren.
   Als mensen dood gingen na de spuit dan kwam dat door onderliggend lijden volgens de vertegenwoordigers van de spuithandelaren.
   We hebben alleen al 10 miljoen mensen met chronische ziektes die allemaal onderliggend lijden hebben maar men ziet ze evengoed graag gevaccineerd worden????

   Like

 2. Anneke zegt:

  En ja, die experimentele anti-corona gifspuiten kunnen heel veel fysieke schade toebrengen. Men kan een infectieziekte het best fysiek ervaren, véél beter voor het auto-immuunsysteem !
  Gewoon, de natuurlijke route…

  Like

 3. Bas zegt:

  Zoveelste slechte bericht over het vaccin
  https://www.ninefornews.nl/arts-vaccin-doet-niks-tegen-corona-maar-veroorzaakt-mogelijk-wel-gekkekoeienziekte/

  Arts: vaccin doet niks tegen corona, maar veroorzaakt mogelijk wel gekkekoeienziekte

  De krant The Wall Street Journal meldde op basis van Amerikaanse inlichtingen dat medewerkers van het laboratorium in de Chinese stad Wuhan – waar de uitbraak begon – al in 2019 klachten hadden die horen bij het virus.

  Fleming waarschuwde dat de vaccins ontstekingen en bloedproppen veroorzaken, niet alleen bij mensen met onderliggende aandoeningen, maar ook bij gezonde mensen. Het spike-eiwit dat het lichaam aanmaakt na vaccinatie komt niet voor in de natuur, maar is verkregen door middel van zogeheten gain of funtion-onderzoek, legde hij uit.

  Dit spike-eiwit passeert de bloed-hersenbarrière en we weten dat het bij gehumaniseerde muizen spongiforme encefalopathie oftewel gekkekoeienziekte veroorzaakte, zei de arts. Bij resusmakaken veroorzaakte het na twee weken lewy-lichaampjes, die alzheimer en een aantal neurologische aandoeningen in de hand werken.

  Bij mensen treden na 1,5 jaar dezelfde effecten op, waarschuwde de arts. Hij roept dan ook op te stoppen met vaccineren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s