Jürgen Conings, vijand van de staat

(Door: Johan Sanctorum)

Wat de sympathiegolf voor de opgejaagde beroepsmilitair en de recente politieke peiling met elkaar te maken hebben

In je eentje al een week het Belgisch leger plus de federale politie, ondersteund door omliggende NAVO-bondgenoten, in het ootje nemen, en dat allemaal zonder één schot te lossen, gewoon even in de natuur te verdwijnen: il faut le faire. Defensieminister Ludivine Dedonder (PS) zou maar beter goed opletten. Op basis van competentie en inzet steekt niemand minder dan Jürgen Conings haar naar de kroon.

Misschien is dat wel de reden waarom Conings tot staatsvijand nummer één is verklaard, hij is de exponent van het immer sudderende Vlaamse fascisme waarvan de grootste partij in Vlaanderen de gangmaker is. En heft één van de 150 sympathie-betogers toch wel twee seconden zijn hand op zeker, tot iets wat op een Hitlergroet lijkt: koren op de molen van het Belgische politieke establishment aan de twee zijden van de taalgrens, en niet in het minst ook de Vlaamse linkerzijde die haar groot gelijk bevestigt ziet, namelijk dat niet alleen Jürgen Conings maar eigenlijk heel die rechtsdraaiende onderstroom, goed voor de helft van de stemmen, aan een Endlösung toe is. Te beginnen natuurlijk met de gezochte beroepsmilitair zelf, die volgens Dedonder koudweg mag ‘uitgeschakeld worden’ (DS van 22/5). Pas zondagavond herriep federaal procureur Van Leeuw dit executiebevel.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Jürgen Conings, vijand van de staat

 1. scherpschutter1943 zegt:

  Als je als beroepsmilitair geminacht en gewantrouwd wordt door je eigen regering en alleen goed bent om in het verre buitenland op last van diezelfde regering je door moslims de keel af te lasten snijden, dan kan ik mij voorstellen dat je het een keer zat wordt om voor pispaal en/of voetveeg te dienen. Zeker als je ook ziet en aan den lijve ondervindt in wat voor chaos zich het land bevindt en waar moslims ongestoord hun gang kunnen met het plegen van ernstige misdrijven en jij voor de rechter moet verschijnen als je alleen maar een militaire scheet laat zonder zelfs een schot af te vuren. De angstige autoriteiten zijn nu in paniek want veronderstel dat je plotseling in je militaire outfit en gewapend, bij de ministerpresident voor de deur staat. Dan is het land in nood dus, schiet hem dood.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ scherpschutter1943 op 26-5-2021 om 10.10 u.
   Beroepsmilitairen worden zélfs ingezet tegen de eigen bevolking, zoals bij de “Boerenopstand” in Den Haag.
   Hopelijk gaan veel meer militairen inzien dat zij misbruikt worden door hun én onze “leiders” , ter meerdere eer en glorie van die “leiders”.
   Dat soort “leiders” dienen te worden weggevaagd.

   Geliked door 2 people

   • LUCIA zegt:

    @Karton Juist ….er moeten meer over de dam gaan…. deze man is een held, hij kan anytime bij mij crashen, we worden geregeerd door een zootje vuile perfide pedo’s en fascisten…goed dat deze man zijn tanden laat zien… zouden echt meer moeten doen.Dit is ten minste nog een vent met ballen…. geen vuile pedo.

    Geliked door 1 persoon

 2. verwardeman zegt:

  Zie je nou wel !
  Die anti-vacsers zijn levensgevaarlijke wappies , opsluiten !

  Dit is het sentiment dat met deze nep-operatie wordt gecreeerd .
  Een helikoptertjre met infrarood warmte camera , en ze hebben hem in no time gevonden in
  zo’n koel bos , toch ?
  Wat een Hollywood , wat een nepvertoning !

  Geliked door 2 people

  • Anneke zegt:

   Goeiemiddag verwarde man, betreffende deze nep-operatie is puur ANGST kweken. Klinkt stoer, zo´n infrarood warmte camera… Helaas geloven nog veel te veel burgers de leugen kletspraat van de reguliere media en de politici. Er staan voor velen zeer moeilijke tijden te wachten.. Maar mensen, blijf moed en hoop houden…

   Like

  • M. zegt:

   Goed gezien, verwarde man.
   Een schijnvertoning die ze opvoeren om inderdaad de mensen die niet aan de gifspuit willen van het adderengebroed te demoniseren als een gevaar.

   Geliked door 1 persoon

 3. Willie zegt:

  False Flag , teveel anomalien

  Like

 4. Mary zegt:

  Ik weet zeker dat Dhr. Conings bij lange na niet de enige vijand van de staat is in Belgie, Nederland, Duitsland etc., daar waar de staat de grootste vijand van het volk is, ik wens hem alle geluk en veiligheid toe en mocht hij in Nederland onderdak zoeken is hij van harte welkom!!!!!! (Hier is ook nog zat vuil op te ruimen).

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  Interessante info over een aantal feiten betreffende Jūrgens, die overigens ook nog aan PTSS schijnt te lijden.

  https://pbs.twimg.com/media/E2LfcMIXIAE9AMx?format=jpg&name=medium

  Geliked door 3 people

 6. Bas zegt:

  De viroloog die zich door hem bedreigd voelde is van Ranst

  Dit is Marc Van Ranst. HIJ heeft ervoor GEKOZEN dat ouderen dood moeten gaan in woon- en zorgcentra omdat het een “logistieke” ramp zou zijn om deze mensen zorg te geven.

  https://pbs.twimg.com/media/E2PtBGdXoAIadg8?format=jpg&name=small

  Like

 7. ronjaspers zegt:

  Als je het goed bekijkt zet die jurgen conings de corrupte belgische regering zwaar voor schut.En ook het belgische leger,nu kan het natuurlijke ook zo zijn dat de belgische militairen uit solidariteit met jurgen niet veel moeite doen om hem te vinden.

  Geliked door 1 persoon

 8. Wappie zegt:

  Kortom, niets schrijven en al helemaal geen afscheidsbrief, gewoon je bek houwen en doen of handelen, kunnen ze je ook niet achteraf veroordelen en kun je ermee wegkomen.

  Like

 9. kruisridder zegt:

  Ik hoop dat het hem lukt de échte politieke criminelen om te leggen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Bij het leger zowel bij de politie zijn heel veel Jürgens. Je merkt niets aan ze, ze verschijnen pas als de pleuris uitbreekt.

  Geliked door 1 persoon

 11. Ravian zegt:

  De vijand van mijn vijand is mijn vriend…

  Biertje Jürgen?

  Like

 12. M. zegt:

  Als men naar een bepaalde groep wil verwijzen ligt er altijd een briefje of manifest…anders kan men niet wijzen naar de bepaalde groep die men op het oog heeft.
  Dat is ook iedere keer hetzelfde recept. Een briefje of een ‘verloren’ paspoort.

  Geliked door 1 persoon

 13. Hovawart zegt:

  De grootste bedreiging van deze ene man is niet zijn bedreiging maar zijn boodschap, vandaar de massale manhunt……

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s