Steun de campagne van PVV Groningen

Beste PVV sympathisant,

De Tweede Kamerverkiezingen zijn alweer dik twee maanden achter de rug, maar wij zijn alweer bezig met de Gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. We zijn druk aan de slag om kandidaten te werven en treffen met ons team voorbereidingen om een goede campagne te draaien.

WIJ kunnen volgend jaar het verschil maken, want de Partij voor de Vrijheid heeft namelijk het andere geluid! Na de Corona-crisis stort Nederland zich weer volledig op de klimaat- en stikstofhysterie. De energietransitie is inmiddels in volle gang en als we niet uitkijken, bestaat de provincie Groningen over een paar jaar alleen nog uit zonneweides en windmolenparken. Mensen komen graag naar Groningen voor de rust en de ruimte, maar als we niets doen, dan komen er straks alleen nog maar ramptoeristen.

Daarnaast moeten we zien te voorkomen dat de portemonnee van de burger verder wordt geplunderd. Er moet geïnvesteerd worden in goede zorg, sociale voorzieningen, infrastructuur en veiligheid! We willen het wel van de daken schreeuwen, maar we bereiken hoogstwaarschijnlijk meer door een effectieve mediacampagne. Dit alles kost veel geld. Geld dat wij zelf moeten opbrengen. De PVV wordt niet wordt gesubsidieerd en is daarom geheel afhankelijk van giften en sponsoring.

Via deze mail willen wij u vragen een financiële bijdrage te leveren aan de verkiezingscampagne van de PVV voor de gemeenteraad van Groningen, Pekela en wellicht ook in Oldambt en Midden-Groningen. Met uw bijdrage draagt u bij aan de groei van de PVV en dat is gezien de huidige ontwikkelingen hard nodig, want er staat heel wat op het spel. Ook een kleine bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

Stort uw bijdrage op rekening NL11 INGB 0006 0415 64  ten name van Stichting PVV Groningen o.v.v. VERKIEZINGSCAMPAGNE 2022.

Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Met vriendelijke groet,

PVV Groningen

Website: https://www.pvv-groningen.nl/ 

Email: info@pvv-groningen.nl 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s