Stroomuitval in München was links-extreme aanslag

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Op de vrijdag voor Pinksteren zaten meer dan 20.000 huishoudingen in München en talrijke bedrijven zonder stroom. Tot de gedupeerden behoorden meerdere supermarkten, wier gekoelde producten verrotten. Pas zaterdagmiddag lukte het technici om de schade op te heffen en het district Berg am Laim weer op het stroomnet aan te sluiten. Nu blijkt: de stroomuitval was een links-extreme aanslag. Dat bericht de “tz”.  

De daders hebben volgens de informatie vrijdagochtend vroeg tegen 03.50 uur een blijkbaar goed uitgezochte streng kabels in brand gestoken. De “tz” schrijft over de achtergrond van de daad:

“Op het internetplatform Indymedia werd nu een schrijven gepubliceerd waarin de verantwoordelijkheid voor de daad werd opgeëist. De ´aanval´ zou het antwoord zijn op ´het jammerlijke besluit van de gemeenteraad om het bos Kasten te kappen om daar grind te winnen´, schrijven extremisten daar. De politie neemt het schrijven serieus en stelt een onderzoek in.”

Mocht de brief echt blijken te zijn, dan duidt dit op een toenemende depolitisering van de linkse terreur. Want de daders zullen het niet gemakkelijk hebben om een zakelijk verband tussen het kappen van een stuk bos en een aanval op de stroomvoorziening van privéhuishoudingen evenals een grootscheeps opgezette vernietiging van levensmiddelen plausibel te maken. Dat is geen oorlogsverklaring aan de dragers van een natuurvijandige politiek – maar aan Jan Modaal.

De absurditeit van zo´n actie zou alleen nog groter kunnen worden door brandaanslagen op woongebouwen. Wie zo denkt en handelt, ontmaskert zichzelf als datgene wat hij is: een vijand van het volk in de klassieke zin van het woord.

Bron:
pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Stroomuitval in München was links-extreme aanslag

 1. karton zegt:

  En ik maar denken dat alléén extreem-rechts tot dit soort daden in staat zou zijn ! (cynisme)

  Like

  • koosv8 zegt:

   Merkel kan niet anders denken. Die ziet het gezin al als extreemrechts. En zij niet alleen. Wie kritiek heeft, of ergens overtuigd van is, of zelf onderzoek doet, moet maar extreemrechts worden afgeschilderd.

   Like

 2. Johandederde zegt:

  Nee dat doen de antifacisten toch niet? Helaas hoor ik niets op de NPO of NOS die vertellen altijd onverbloemd de “waarheid” toch?. Gisteren dat malle wijf van bij1 gehoord wat een zielepoot, helaas uit genast, mensen voor het karretje van haar spannen om in de politiek te komen en een vet salaris op te strijken media geil wijf.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rien E zegt:

  En maar hitsen tegen rechts, terwijl linksch zelf daders zijn. Frame is mislukt, waarheid komt altijd boven

  Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  Het extreem linkse nageboorte is al actief met hun haat,agressie en geweldadigheden sinds de jaren 70 in meerdere landen.Ze zijn afkomstig uit het hippie tuig tijdperk,de zogenaamde sexuele revolutie.Onbeschermde sex tussen mannen en vrouwen,mannen met mannen,vrouwen met vrouwen.En natuurlijk het promoten van sex tussen volwassenen en kinderen.

  Like

  • karton zegt:

   @ ronjaspers op 26-5-2021 om 14.40 u.
   Klopt helemaal hr. Jaspers.
   Op 29 maart 1986 werd hotel Cosmopolite in Kedichem (Betuwe) middels fosfor- en/of rookbommen in brand gestoken terwijl in dat hotel een vergadering van de Centrumpartij (CP) werd gehouden. De daders zich “leden van een antifascistische beweging” !
   Reeds enkele jaren vóórdat deze brandstichting plaatsvond werd de heer Janmaat , samen met enkele andere “kopstukken” uit zijn partij, door observatieteams van Rijks- en Gemeentepolitie, 24/7 in de gaten gehouden, gevolgd enz.
   Hier werd de politie dus ingezet op politiek terrein !
   Dit soort “speurwerk” gebeurt nog dagelijks…………politiek die gebruik c.q. misbruik maakt van en/of sturend bezig is m.b.t. de “onafhankelijke” politie !
   De aanzet tot een volledige dictatuur werd in de jaren ’70 al gezet , en nadert nu z’n voltooiing onder goedkeurend , vaderlijk gezag vanuit de EUSSR.

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    karton.Als je op politieke aanslagen in nederland zoekt op internet dan zijn er op 3 rechtse politici aanslagen gepleegd.Inderdaad hans janmaat,kosto minister van asielbeleid,en pim fortuin.Uiteraard gepleegd door extreem links,gesteund en beschermd door de (nazi) bilderberg groep.

    Geliked door 1 persoon

 5. kruisridder zegt:

  Dat nodigt dus uit op aanslagen op linkse instellingen………

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s