Tweet van Geert

Speciaal voor mijn vrienden in België, waar je dit niet meer zeggen mag: #stopdeislamisering #stopislam

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Tweet van Geert

 1. Rien E zegt:

  Idd raar maar waar, maar u mag niet eens minder minder zeggen. We leven in een door de eu geregeerde bananen-rechtstaat. Kijk ook naar de urgenda en de shell-uitspraken. Bewijs is blijkbaar nergens meer voor nodig. Als het niet met de mening van de elite strookt is het voldoende om veroordeeld te worden.

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  ENORME CHRISTENVERVOLGING IN ISLAMITISCHE LANDEN!!!

  https://www.farrukhsaif.com/why-the-world-is-silent-over-christian-persecution/

  Waarom zwijgt de wereld over christenvervolging? Door Farrukh Harrison Saif

  Volgens het “Pew Research Center” zijn christenen de meest uitgebreid vervolgde geloofsgemeenschap ter wereld. Bijna elk jaar worden wereldwijd meer dan 100.000 christenen gemarteld, waarvan 95% in islamitische landen. Toch zwijgt de wereld!

  Veel mensen in de westerse wereld blijven opzettelijk onwetend over de situatie. Wanneer de statistieken worden gemarkeerd, weigeren ze gewoon om ze te geloven. Velen zijn niet in staat te geloven omdat ze niet in staat zijn om te denken. Ze geloven in de voorverpakte propaganda die wordt uitgedeeld door de gevestigde nieuwsuitzendingen en andere gevestigde belangen. Voor westerse leiders is de waarheid in het beste geval een ongemak en in het slechtste geval een ernstige belemmering voor het beleid – ze willen goedkope arbeidskrachten en ze willen het snel. Voor het grote publiek staat de waarheid hun voorgeprogrammeerde comfortabele wereldbeeld in de weg. Mensen in het Westen wordt al jaren verteld dat de islam een ​​religie van vrede is en dat het christendom de wortel is van alle kwaad! Als ze andere ideeën koesteren, zou hun hele luie geloofssysteem instorten.

  In de intellectueel luie en steeds meer gecontroleerde westerse wereld zijn Syriërs en Irakezen de meest vervolgde mensen. Dat is wat hen wordt verteld door degenen die hun samenleving willen transformeren en hun vrijheden willen ondermijnen.

  Christenen zijn in feite de afgelopen 60 jaar de meest vervolgde religieuze groepering ter wereld geweest. Ze hebben het het ergst in landen met een moslimmeerderheid, de landen van de religie van vrede waar bloemen feller bloeien en vogels zoeter zingen en waar feeën fladderen in de wind. Westerlingen geloven in de hype en willen dat hun land meer op Pakistan of Bangladesh gaat lijken: multiculturele paradijzen. Het oneens zijn met dit beleid is racistisch zijn, en in het moderne Westen is zo’n beschuldiging het equivalent van beschuldigd worden van hekserij. Er is geen verdediging tegen een dergelijke beschuldiging, dus westerlingen vinden het het veiligst om te doen wat hen wordt opgedragen en te geloven wat hen wordt opgedragen en als ze iets anders geloven om hun mond stevig te houden. Maar zulke overtuigingen veranderen niets aan de realiteit van ernstige en onwankelbare vervolging.

  Like

 3. Bas zegt:

  En dan lopen idiote linkse figuren mee te heulen met pro-palestina demo’s….

  https://int.icej.org/node/996

  PALESTIJNSE CHRISTENEN
  De benarde situatie van gelovigen onder Palestijnse heerschappij

  Onder belegering en zonder bescherming is de christelijke bevolking onder Palestijnse heerschappij elk jaar kleiner geworden. In oktober 2007 werd Rammi Ayyad, na herhaalde bedreigingen, op brute wijze vermoord buiten de enige christelijke boekwinkel in Gaza. In 2008 werd een bom ontploft op een christelijke school in Gaza, terwijl op een andere, gerund door de Baptistenkerk, bewakers werden aangevallen en een bus werd gekaapt.

  Hoewel Hamas betrokkenheid bij de aanslagen ontkent en beweert dat het probeert de kleine, oude christelijke gemeenschap in Gaza te beschermen, zijn de aanvallen op de 3.000 christenen die daar verblijven toegenomen sinds de moslimterreurmilitie de macht greep.

  Op basis van zijn bevindingen op tien jaar onderzoek heeft een Israëlische expert op het gebied van internationale mensenrechtenwetgeving gewaarschuwd dat de krimpende Palestijnse christelijke gemeenschap binnen 15 jaar zou kunnen verdwijnen als gevolg van de dreiging van moslimextremisme. “De systematische vervolging van christelijke Arabieren die in Palestijnse gebieden wonen, wordt door de internationale gemeenschap, mensenrechtenactivisten, de media en ngo’s met bijna totale stilte beantwoord”, zegt Justus Reid Weiner, een advocaat en geleerde bij het Jerusalem Center for Public Affairs.

  Gezien de huidige trends in de vervolging door moslims, vreest hij dat christelijke gemeenschappen in door Palestijnen geleide gebieden over 15 jaar waarschijnlijk volledig zullen verdwijnen.

  “Christelijke leiders worden gedwongen hun volgelingen over te laten aan de krachten van de radicale islam”, klaagde Weiner in een openbare lezing over dit onderwerp. Tenzij regeringen of andere dergelijke organisaties tussenbeide komen, zullen de christelijke gemeenschappen binnenkort uitsluitend bestaan ​​uit topfunctionarissen van geestelijken, met een paar westerse christenen. Ongeveer 50 jaar geleden bedroeg de Palestijnse christelijke bevolking naar schatting 15%, maar vandaag is deze gedaald tot 1,5%. Bethlehem had ooit een sterke christelijke meerderheid, maar dat cijfer bedraagt ​​vandaag slechts 20% christen. In de Gazastrook zijn er slechts ongeveer 3.000 christenen onder ongeveer 1,4 miljoen moslims. “In een samenleving waar Arabische christenen geen stem hebben en geen bescherming hebben, is het geen verrassing dat ze vertrekken”, zei Weiner.

  Like

 4. Bas zegt:

  GENOCIDE EN VERVOLGING
  https://www.newsweek.com/christian-persecution-genocide-worse-ever-770462

  Christelijke vervolging en genocide is nu erger dan “ooit in de geschiedenis”, zegt Report

  De vervolging en genocide van christenen over de hele wereld is vandaag de dag erger “dan ooit tevoren”, en westerse regeringen slagen er niet in dit te stoppen, aldus een rapport van een katholieke organisatie.

  De studie van Aid to the Church in Need zei dat de behandeling van christenen de afgelopen twee jaar aanzienlijk is verslechterd in vergelijking met de twee jaar daarvoor, en gewelddadiger is geworden dan in enige andere periode in de moderne tijd.

  Het rapport legde speciale nadruk op landen in het Midden-Oosten, zoals Irak en Syrië, waar de auteurs beweerden dat christenen volledig zouden zijn weggevaagd als er geen militaire actie en de hulp van christelijke humanitaire organisaties, zoals Aid to the Church in Need, waren geweest.

  “De nederlaag van Daesh [de militante groepering van de Islamitische Staat] en andere islamisten in grote bolwerken van het Midden-Oosten biedt de laatste hoop op herstel voor christelijke groeperingen die met uitsterven worden bedreigd”, aldus het rapport. “Velen zouden een andere soortgelijke gewelddadige aanval niet overleven.”

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De elite is schijnbaar de guillotine uit de Franse revolutie vergeten.
  Geschiedenis herhaald zich regelmatig !!!

  Like

 6. Bas zegt:

  We worden overspoeld met mozzlims, maar Christenen zijn de echte slachtoffers van vervolging!

  https://grandinmedia.ca/middle-east-may-not-recover-from-christian-persecution-report-says/

  Het Midden-Oosten herstelt misschien niet van de christelijke vervolging, zegt rapport

  Het Midden-Oosten herstelt misschien niet van de christelijke vervolging, zegt het rapport
  Door Bronwen Dachs, Catholic News Service Canada & World, 28 oktober 2019
  Het christendom verdwijnt uit dorpen en steden in delen van het Midden-Oosten, waarschuwt een nieuw rapport van de pauselijke stichting Hulp aan de Kerk in Nood.

  Het zei ook dat de vervolging van christenen “het meest is verslechterd” in Zuid- en Oost-Azië.

  Dringende actie van de internationale gemeenschap is nodig om te voorkomen dat meer christenen landen, waaronder Irak en Syrië, ontvluchten, aldus het rapport van 23 oktober, Vervolgd en vergeten? Het was gebaseerd op een studie uit 2017-2019 naar de vervolging van christenen over de hele wereld.

  “Elke persoon die weggaat, maakt het moeilijker voor degenen die achterblijven”, zei hij.
  Hoewel de organisatie opmerkte dat de internationale gemeenschap ongekende bezorgdheid heeft getoond over de vervolging van christenen in het Midden-Oosten, zei de organisatie dat ‘regeringen in het Westen en de VN de christenen in landen als Irak en Syrië niet de noodhulp bieden die ze nodig hadden toen de genocide op gang kwam. onderweg. ”

  Paus Franciscus heeft de vervolging, marteling en moord op christenen in het Midden-Oosten aan de kaak gesteld en het een vorm van genocide genoemd waaraan een einde moet komen.

  Like

  • bobzelf zegt:

   Bas zegt:
   27 mei 2021 om 17:56

   HEB IK MISSCHIEN EEN TIP ???

   ASSAD VROEG OOM VLADIMIR OM HULP ,
   DE RUSSEN ZIJN RUSSIAN ORTHODOX

   DUS ALS ER IEMAND VOOR ZIJN LAND EN ZIJN MENSEN STAAT
   IS DAT DIE VRESELIJKE ENGE STELENDE BOEF VLADIMIR PUTIN

   DUS GA OP JE KNIEEN OM HULP VRAGEN EN KOOP GELIJK VOOR 50 JAAR GAZZZZZZZZ

   EN ZE LEEFDEN NOG LANG EN GELUKKIG . !!

   MAAR NEE NATUURLIJK, U WILDE RUTTE 4, , U WILT DE EU
   U WILT OPEN GRENZEN .

   DUS UW STERFHUIS IS GESTART BESTE WEST EUROPEANEN

   EN DE MOSLIMS ZIJN NOG NIET EENS GESTART , ALS VERVELIAAAAS

   DUS ZAL WEL GOED KOMEN TOCH . NET AL ALTIJD

   PIM SPREUK VERGETEN ?/ TUURLIJK

   DUS U KIEST / KOOS HIER ZELF VOOR

   EN DAN NU OOK NIET ZEIKEN

   OME BOB ZIT MORGEN ROND 10.00 UUR OP EEN SCHITTEREND MOOI STRANDJE

   U ZOEKT HET MAAR UIT ,

   OOM EDEM

   Geliked door 1 persoon

   • Bas zegt:

    Aan mijn stemgedrag ligt het iig niet.

    Like

   • bobzelf zegt:

    Bas zegt:
    28 mei 2021 om 08:16

    Aan mijn stemgedrag ligt het iig niet.???

    nee bas , dat weet ik , jij doet er ook alles aan

    ALS ROEPENDE IN DE WOESTIJN ,,,, GOHHH GOEIE SPREUK

    IK GEEF 12 POINTS TO MYSELF TODAY WHAHAHAHA

    ALS JIJ EN IK DE DIENST UITMAAKTEN ZAG DE WERELD , NOU JA IN IEDER GEVAL EUROPA EN NEDERLAND ER HEEL ANDERS UIT

    HUGGIE
    BOBZELF

    Like

 7. Bas zegt:

  Like

 8. Bas zegt:

  Like

  • M. zegt:

   Alles wat voor de misleider danst mag geen strobreed in de weg gelegd worden en alles wat met de Schepper te maken heeft moet kapot om tot hun satanische wereldorde te komen.

   Like

 9. hans zegt:

  FUCK ISLAM, FUCK DE LINKSE MARXISTEN DIE HET ONDERSTEUNEN, DOOD AAN IEDEREEN DIE ONS DE GIFSPUIT WILLEN GEVEN!

  Like

 10. Bas zegt:

  Als je hier van schrikt ben je izlaamofooooob….

  Migranten lachen om Frankrijk en beschimpen presidentskandidaat Le Pen

  “We zijn erin geslaagd Parijs nog sneller over te nemen dan het Duitse leger in 1940. Het kostte ons slechts 3 uur”

  Ondertussen jaagt Macron op Le Pen en beveelt haar om terecht te staan ​​voor het plaatsen van kritieke foto’s van ISIS, met details over de slachtoffers

  Like

 11. Bas zegt:

  Waarschuwing voor de westerse wereld….

  WAARSCHUWING FRANKRIJK

  IMAM schept op: “Frankrijk ZAL een islamitisch land worden door de Jihad; de hele wereld ZAL onderworpen zijn aan de ISLAMITISCHE REGEL”

  Frankrijk zal: “Bekeren tot de islam, GEDWONGEN worden om Jizya hoofdelijke belasting te betalen, of worden bestreden ter wille van Allah”

  Ondertussen heeft Frankrijk mijn Twitter VERBODEN?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s