VIDEO: “Het MKB. Weg ermee?”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t J.M.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op VIDEO: “Het MKB. Weg ermee?”

 1. Andre zegt:

  Ja dit is er dus wat ze tegen mij zeiden al 6 weken geleden dat ik er rekening mee moest houden met een prijsstijging van 25 tot 30% op bouwmaterialen. de nu komende 2 maanden met als resultaat hyper inflatie.

  Eva air, China Airlines………de Evergreen in Suez allemaal voor ons Chinees maar is Taiwan de RKM. Terug gaand in de geschiedenis. Je weet wel Henk Sneevliet die heeft de CCP opgericht en Mao in het zadel gezet. China heeft ook allemaal stammen en1 ervan werd achterna gezeten door Mao en dit waren 1.200.000 Chinezen die naar Taiwan vluchtte maar Mao deed hier niets mee. De verkiezingen van Trump die door opa demente Biden is gejat met dominion zat niet in China maar Taiwan. Lekker goedkoop spulletjes kopen via internet wat via een soort Amazon systeem btw vrij de EU in wordt geflikkerd is met goedkeuring van de EU en het MKB heeft het nakijken. Blackrock is Rothschield en Vanguard weet ik eigenlijk niet maar zal ook wel van de bankmannetjes zijn. Vanguard streeft niet naar winst hahahaha want de overtreffende trap van lalala geld is macht.

  Geliked door 1 persoon

  • chsang zegt:

   Geachte Moderator,
   Ik weet niets anders te bedenken hoe Grada Boschker te bereiken.
   Hopelijk kan de moderator van dit site/blog haar bereiken/helpen met onderstaand bericht:
   Alles wat ze zegt: websites, haar website, sites waar iets van de flyer te vinden zou zijn, zijn onzichtbaar gemaakt, waardoor de boodschap blijft hangen en niemand bereikt.
   Tip: ze zou andere sites zoals Blackbox (https://www.blckbx.tv/), Café Weltschmerz (https://www.cafeweltschmerz.nl/), Frontnieuws (https://www.frontnieuws.com/), de Blauwe Tijger (https://bluetube.studio/), commonsense tv (https://commonsensetv.nl/), inn-media (https://www.lnnmedia.nl/), nineForNews (https://www.ninefornews.nl/) en andere Nederlandstalige kanalen kunnen benaderen om haar verhaal te vertellen. Deze sites vechten zich met hand en tand door de censuur heen die op dit soort berichtgeving wordt uitgeoefend. Alleen red je het niet tegen deze giganten.

   Bij voorbaat veel dank, namens mij, en de rest Nederland (!).
   Feng (chsangfeng@yahoo.com)

   Like

   • Lot zegt:

    NEE, zo goed is zij niet. Alleen als alles tegelijk opengaat, kunnen ondernemers/winkels/restaurants de boetes die hoog zijn ontlopen. Ga dat maar eens organiseren,- maar daar praat zij niet over. Zij gaat weer praten over individueel per ondernemer langsgaan. FOUT> In een stad hebben ze het allen geprobeerd in drente?maar moesten weer dicht onder druk hoge boetes.

    Tweede, het volk heeft het verpest niet mkb. Mkb hield zich aan de regels met doekjes en aantallen klanten, gezegd door kabinet zelf nb., maar door teveel volk in de straten, werden de winkels gesloten half december.

    Kan best onzin zijn die corona, maar velen zijn er toch bang voor, dus is het het volk dat niet meewerkt! mevrouw! Daarnaast zeggen velen het waard te vinden dat alles gesloten is, ook al worden maar een paar levens gered. o.a. bij een kleine supermarkt-personeel waar ik was. Dus het volk is verdeeld. Velen die ik ken volgen msn en geloven alles, en wat in de kranten staat en npo. Echt waar.

    Like

 2. Knalkopje1 zegt:

  Grappenmaker heeft ook weer een duit in het zakje gedaan. Zijn nieuwste grap is de horeca een loer draaien in verband met het EK Voetbal. Hij roept op om de wedstrijden thuis te bekijken (waar juist de meeste besmettingen optreden). Dat is een nieuwe klap voor de horeca. O, wat is die Grappenmaker toch grappig!
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/horeca-nederland-baalt-van-geschrapte-ek-plannen-door-grapperhaus-heeft-hij-niks-geleerd-van-de-afgelopen-maanden/

  Like

 3. Peter zegt:

  Blijf op de VVD stemmen en je graaft je eigen graf ,klimaat ,corona ,allemaal gelul ,als je iets wil in je leven moet je het zelf doen,alles wat om je heen hangt en het goede met je voor heeft ,zijn parasieten .Geen sentimenten ,laat ze zelf wat gaan doen ,en geen 150.000 per jaar en 3 maanden reces,een MKB er werkt 80,-90 uur per week,en dat 52 weken in een jaar .

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Peter; Als stemmen echt veranderingen zou opleveren hadden ze het allang afgeschaft. Niet voor niets zijn de afgelopen verkiezingen (naar Amerikaans voorbeeld) gestolen door de VVD en D66.
   Kaag kondigde al geruime tijd van tevoren aan dat we verkiezingen zouden krijgen met o.a. stemmen over de post (stemmen naar Amerikaans voorbeeld). Iedereen weet hoe het uitpakte. De VVD alweer de allergrootste, en D66 die in feite op omvallen stond werd beloond met een drievoud aan Kamerzetels. Politieke onbenullen der FVD fractie deden deze partij bijna de das om. Dus bij de volgende gelegenheid gaan stemmen ? Je kunt beter bij een koor gaan zingen en daar gaan stemmen.

   Like

 4. Johan M. zegt:

  Beste Chsang,

  Goed luisteren en zelf even zoeken dan vindt wel wat info, zoals bijvoorbeeld: https://www.infoflyers.nl/shop/index.php?route=common/home
  en Tim Gielen: http://www.hetgekrookteriet.com/Diverse_artikelen/Tim_Gielen.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s