Complete afgang voor EU-klimaatkwast Frans Timmermans: slechts 3300 kijkers voor live-sessie Green Deal

(Door: Wout Willemsen)

Frans Timmermans, burgemeester Aboutaleb en Talitha Muusse kwamen op het lumineuze idee om een uur durende live-sessie op social media te houden over Europees klimaatbeleid en de Green Deal voor jongeren. Maar het lijkt niet echt onder jongeren te leven, want toen de sessie eenmaal voorbij was bleken er slechts 3.000 mensen te hebben gekeken. Wat. Een. Afgang!

Binnen de Brusselse ivoren torens geldt grootverdiener Frans Timmermans wellicht als de onbetwiste koning van het Europese klimaatbeleid. Maar in de echte wereld is de breedsprakige PvdA-kerstman nog altijd een absolute slaapverwekkende sufferd. Dat blijkt wel uit zijn klimaat live-sessie op Twitter, samen met geflopte Op1-presentatrice Talitha Muusse en partijgenoot Ahmed Aboutaleb.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Complete afgang voor EU-klimaatkwast Frans Timmermans: slechts 3300 kijkers voor live-sessie Green Deal

 1. Peter. zegt:

  Met een mininimum aantal zetels mocht de PVDA deze kwal en zich keizer waanend product in Brussel afleveren,zegt genoeg over de rest daar,het hele zooitje kan zo in de vuilnisbak .

  Geliked door 3 people

 2. Julia zegt:

  Beste is voor de economie en burgers om deze PvdA kabouter geheel te negeren. Het is absurd hoe deze doorgeslagen klimaat hystericus miljarden eist voor zijn totaal nu al mislukte klimaat hysterie. Het enige waar het op resulteert is hoge werkloosheid en vertrekkende multinationals die vluchten uit de idiote hoge eisen die de EU stelt. Hoe kan men nu een rechter laten beslissen wat bijvoorbeeld SHELL niet of wel moet al die juichende linkse mensen die staan te juichen vanwege deze uitspraak en nog meer bedrijven voor de rechter gaan dagen zorgen voor de verdere economische teloorgang van de EU. Nederland wordt onleefbaar door de vele windturbines die een hel voor de omwonenden, natuur, zee en fauna zijn. De massale bomenkap die plaats vindt binnen onze al schaarse natuur voor de BIO industrie, koeien plaats moeten maken voor weiden vol gestampt met zonnepanelen waardoor vlees, zuivel onbetaalbaar wordt of zelfs het liefst uit de schappen moet verdwijnen om plaats te maken voor vegan producten. Dan nog de vraag hoe die vreselijke windturbines straks zoveel elektriciteit moet opbrengen omdat wij langzaamaan gedwongen worden om in een elektrische zaklamp te gaan rijden. Er hadden allang kerncentrales gebouwd moeten worden dan was onze leefomgeving niet aangetast en natuur niet aangetast hoeven worden. Van de ene kant willen die linkse doorgeslagen klimaatactivisten meer bomen maar ondertussen wordt een groot deel van onze zuurstof gekapt. Kortom dit doorgeslagen linkse gedachtegoed brengt meer schade dan goeds. In ieder geval heeft de opgefokte klimaat hysterische Timmermans voorlopig het nakijken gehad en dat moet gewoon zo blijven. Tijd dat hij met spoed het station zakkenvullers in Brussels gaat verlaten niets aan verloren.

  Geliked door 2 people

 3. Edwin vissers zegt:

  geoengineeringwatch.org

  Deze man is toch al een lange tijd aan het bekent maken van een totale genocide op de mens !
  Rain Water Tests Positive For Aluminum, Barium, Strontium …
  Zoek op domein youtube.comhttps://www.youtube.com/watch?v=m-SDdDw16dY
  Results of WI Rain Water Tests 9/3/2018-Positive for the Geoengineering Blueprint of Aluminum, Barium, Strontium

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Duizend Miljard Euro vraagt het PvdA paradepaardje voor z’n Green Deal.. …de dwaasheid regeert.
  Het vraagje hangt boven de markt, ” snapt er nu niemand dat er hele volksstammen levenslang, generatie na generatie, miljoenen arbeiders keihard belasting moeten betalen voor de linksche hersenkeutels van deze utopiaanse waanzinnige”…….dit beleid van de LInksche Looney Brigade kun je met werken niet onderhouden.. daarom Nexit Nu!…voor het te laat is.

  Geliked door 3 people

 5. M. zegt:

  Klimaatboer zoekt deughoeren viel een beetje tegen?

  Vandaag weer een mooi dekbedje tussen de zon en de mens want van die zon daar knappen de mensen maar van op en mislukte oogsten van de boeren die ze al kwijt willen zijn mooi meegenomen, toch?
  Wie heeft er nou natuurlijk voedsel nodig als je ook aan de GMO nepvoedsel kan van het groene adderengebroed ?
  Dooie vulstof waar je allerlei gebrekziektes van krijgt dat wil toch iedereen?
  GMO spuitje erbij zodat de dokter u ook niet meer kan helpen en bestaande medicatie niet meer werkt en de hel op aarde is verzekerd voor u.

  Omdat uw Schepper heeft gezegd de aarde aan u te onderwerpen ziet het adderengebroed van de omgekeerde bijbelclub u liever aan de aarde onderworpen om zogenaamd het milieu en klimaat te ‘redden’ wat men zelf dagelijks ontregelt of vervuild.
  Voor ieder zichtbaar die ogen heeft die niet in de zak zitten of de hele dag in de smart Phone kijken.

  Ik zou zeggen haal die ogen uit uw broekzak en kijk eens naar boven in plaats van als een junk voorovergebogen over uw smart ellende te hangen dan kan je zien dat hele groene gebeuren is gebaseerd op gebakken lucht.
  Vrijheid beperkende gebakken lucht met een duur prijskaartje.

  Opwarmen met je winterjas aan….maar goed… de leugen tv zegt dat we opwarmen dus ondanks dat we zitten te bibberen van de kou warmen we uiteraard wel gewoon op voor elke willekeurige hersendooie deugkneus.
  De stookkosten worden maar niet minder want als je opwarmt dan doe je vaker de kachel aan en zit je met winterjas in de zon.
  Logisch toch?

  Misschien gloort er nog hoop achter deze afgang van de klimaatzwendelgoeroe en zijn klimaatparochianen van de omgekeerde bijbelclub.

  Geliked door 3 people

 6. Gerrit zegt:

  En normaal mens doet regelmatig aan zelfreflectie. Doe ik het wel goed of moet ik het anders doen?
  Maar dat doen deze dames en heren (er zijn er veel van) nooit. Het is net als bij de rijdende rechter: “Dit is mijn beslissing en daar zult U het mee moeten doen”!!!
  Gevaarlijke mensen die nooit worden tegengesproken. Want de tegensprekers raken hun baan kwijt daar zorgen deze types wel voor.

  Geliked door 4 people

 7. Torsten Himmelstoss zegt:

  Veel zaken zijn in dit leven heel simpel.Kwestie van logisch nadenken.
  Het klimaat, wat ongrijpbaar en dus onbeheersbaar is, staan we middenin als we buiten zijn.
  Politici en rechters(denk aan de Shell-zaak van deze week) kunnen dat dus niet veranderen,
  ook niet met een accoord van Parijs of zo’n totaal van de pot gerukte, verzonnen “klimaatwet.”
  Er verandert alleen wat in dit politiek correcte, bange landje als iedereen zegt:
  nou moet niet alleen dat oeverloze Haagse gelazer en de constante leugens afgelopen zijn.
  Leestip:
  http://www.wyniasweek.nl/het-gasverbod-van-samsom-is-nergens-goed-voor/
  Zie ook homepage

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Wie lopen er mee in de Groene Polonaise?, achter Frenske aan die op carnavaleske wijze als een ‘tonprater’ of ‘buuttereedner’ zijn linksche cabaret opvoert, zichzelf heiligverklaard als zgn. ” klimaatpaus” en de hoogmis zingt vanachter zijn Brusselse altaar voor een leeggelopen kerk….Avé.
  Hij die enkel zichzelve graag hoort praten luistert nooit naar anderen en heeft immers genoeg aan een spiegeltje…of een selfie.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s