Het multiculturele paradijs Zweden heeft nu het record voor dodelijk vuurwapengeweld in Europa

(Door: “DissidentNL”)

Uit een rapport van de Raad voor misdaadpreventie, Brå, is gebleken dat het aantal dodelijke schietpartijen in Zweden blijft stijgen en nu het hoogste niveau in Europa heeft.

Volgens Brå stond Zweden in het begin van de jaren 2000 onderaan de lijst van 22 andere Europese landen als het ging om dodelijk vuurwapengeweld. Maar sinds 2013 heeft het land een stijging van jaar tot jaar gezien en is het sinds 2018 koploper voor dodelijk vuurwapengeweld.

“De stijging die Zweden heeft gemeld, is nergens anders in Europa te zien. Zweden is van de bodem naar de top gegaan in de statistieken van Europa,” zei Brå-onderzoekster Klara Hradilova-Selin, volgens de Zweedse Staatsomroep.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Het multiculturele paradijs Zweden heeft nu het record voor dodelijk vuurwapengeweld in Europa

 1. Over a million flew over the cuckoo’s nest…

  Een fabel over vreemde vogels

  Er was eens een welvarend land dat bewoond werd door hardwerkende sijsjes en Sijsjesland heette. Er was altijd genoeg voor iedereen. Soms gebeurde het wel eens dat een sijsje een pootje brak. Dan zorgden de andere sijsjes ervoor, dat het vogeltje snel weer gezond werd. Alle sijsjes spaarden een beetje voedsel uit en gaven het dan aan het vogeltje als dat even niet voor zichzelf kon zorgen.
  Op een zekere dag verscheen er een koekoek. De sijsjes vonden het wel leuk om eens een andere vogel te zien en met veel belangstelling werd de koekoek begroet. De koekoek genoot van alle aandacht en omdat de koekoek te gast was, kreeg ze extra grote porties te eten van de sijsjes. Nou, dat beviel de koekoek wel!
  Sommige sijsjes waren aan het broeden. Stiekem, toen niemand keek, legde de koekoek een ei in een van de nesten van de sijsjes en na enkele dagen kwamen de eieren uit. De papa en mama van de kleintjes hadden het er maar druk mee. Ze vlogen af en aan om alle jonge vogeltjes te voeren. Ook het koekoeksjong natuurlijk! Dat ene jong had altijd honger en at veruit het meest. Daarom werd dat jong steeds dikker en dikker. Uiteindelijk was het zo dik, dat er geen plaats meer was voor de andere vogeltjes. Als papa en mama wegvlogen om eten te zoeken, duwde de koekoek zijn kleinere broertjes en zusjes uit het nest. Een voor een vielen ze te pletter. Van een afstand keek moeder koekoek toe. Ze genoot van wat er gebeurde, ze had het vroeger zelf ook zo gedaan! Uiteindelijk zat er alleen nog een dik koekoeksjong in het nest. Papa en mama Sijs bleven af-en-aan vliegen om het te voeden, totdat eindelijk de dag aanbrak waarop het koekoeksjong uitvloog. Zonder een woord van dank vertrok het. Toen pas zagen papa en mama Sijs dat hun andere kinderen dood waren. Ze waren zo druk geweest met het voeden van het koekoeksjong, dat ze het niet gemerkt hadden.
  Ze besloten om bekend te maken wat er was gebeurd. De sijsjes raakten daardoor onderling erg verdeeld. Sommige sijsjes vonden dat koekoeken niet meer welkom waren als ze zich zo gedroegen. Weer andere sijsjes vonden juist dat koekoeken zielig waren en dat er juist meer koekoeken moesten komen. Ze vonden vreemde vogels een verrijking voor Sijsjesland. Moeder Koekoek had het allemaal gehoord en vloog terug naar Koekoeksland. In Koekoeksland was het niet zo fijn als in Sijsjesland. De koekoeken maakten onderling ruzie en er werd veel gevochten. Aan hard werken hadden de meeste koekoeken een broertje dood. Toen ze van moeder Koekoek hoorden dat er ook nog een Sijsjesland was, vlogen ze er massaal naartoe. Sijsjesland werd overspoeld met koekoeken en al spoedig daarna vooral met koekoeksjongen, die de sijsjes ook nog eens moesten grootbrengen want de koekoeksouders zelf keken er niet meer naar om vanaf het moment dat ze hun ei hadden gelegd! Na verloop van tijd namen er ook koekoeken zitting in de raad van Sijsjesland. Steeds als een sijsje zich beklaagde over het gedrag van de koekoeken, werden de vertegenwoordigers van de Koekoekspartij erg boos en beschuldigden ze de sijsjes van discriminatie. Dat vonden de gastvrije sijsjes heel erg en daarom hielden ze verder maar hun mond.
  Het duurde niet lang totdat de sijsjes ten einde raad waren. Er was te weinig voedsel om de vraatzuchtige koekoeken te voeden en de koekoeken lieten het zich maar welgevallen: ze deden er niks voor terug en vooral de koekoeksjongen hielden de godganse dag alleen maar hun bek open om volgepropt te worden door de sijsjes. Ook werden zieke sijsjes verwaarloosd omdat geen enkel sijsje nog iets opzij kon leggen voor zijn soortgenoten. Alles ging naar de koekoeken die ook nog eens steeds ontevredener werden en voortdurend nieuwe eisen stelden. Ze vonden dat sijsjes die het er niet mee eens waren en niet riepen: welkom welkom welkom in ons Sijsjesland maar moesten oprotten. Het is daarom ook heel vreemd dat zoveel sijsjes dat allemaal accepteerden! Maar ze wilden nu eenmaal bekend staan als gastvrij en dat was bepalend, hoeveel onrecht er ook plaatsvond.
  De koekoeken werden naar mate hun aantal toenam ook steeds brutaler en het gebeurde steeds vaker dat sijsjes overvallen werden, mishandeld en beroofd. In de raad werd daarom het k-woord verboden omdat door het grote aantal misdragingen, de koekoeken te vaak negatief in het nieuws kwamen. Als er sijsjes beroofd waren, moesten ze zeggen: een vogel heeft me iets misdaan. Als dan later bleek dat het toch weer een koekoeksjong was geweest, werd er altijd bij gezegd dat koekoeken het erg moeilijk hadden en minder kansen kregen in Sijsjesland dan de sijsjes zelf. De toenemende ellende ging zo hand-in-hand met de opgelegde censuur!
  Veel betrapte koekoeken wilden iets doen tegen hun slechte reputatie en ze zetten de Naïeve Omroep Sijsjesland onder druk om kleur te bekennen en dat gebeurde dan ook. ‘s Avonds werden de sijsjes bestookt met eenzijdige propaganda afkomstig van ‘Cuckoo’s Lives Matter’! Ze beweerden dat in het verleden sijsjes voedsel hadden geroofd in Koekoeksland en dat er daarom een ereschuld bestond, die nu door de koekoeken werd opgeëist. Natuurlijk lachten de koekoeken zich rot over dit soort nonsens als ze onder elkaar waren maar hun plan werkte! Ze vonden een groot deel van de goedgelovige en naïeve sijsjes aan hun kant. Daardoor kregen de kritische sijsjes, die niet onder de indruk waren van al het gedram, het steeds zwaarder te verduren. Ze werden voortdurend lastiggevallen of zelfs uitgemaakt voor racist als ze niet van mening waren dat koekoeken meer respect verdienden en achter werden gesteld. Op de NOS gingen alle praatprogramma’s over CLM. Hierdoor aangemoedigd, gingen jonge koekoeken die zich nu onschendbaar wisten, ’s nachts naar buiten om te rellen en om vernielingen aan te richten. Groepjes koekoeken dwongen sijsjes op hun knieën en dan moesten ze CLM, CLM, CLM scanderen. ’s Ochtends werd alles gebagatelliseerd en begon de lange werkdag van de sijsjes, die ook als ze eenmaal oud en zwak waren, gewoon moesten doorwerken! Dat had een meerderheid in de raad van Sijsjesland zo beslist. Ook moesten sijsjes die wat opzij hadden gelegd voor later, daar een groot deel van afstaan. De Koekoekpartij noemde dat nivelleren en ze noemden dat een feest. Ze vierden het ook als een écht Suikerfeest! Om het allemaal te kunnen betalen, moest er ook een hele maand worden gevast, wat de sijsjes dan ook noodgedwongen deden, vanwege de steeds groter wordende voedseltekorten. De koekoeken deden overdag voor de vorm mee maar ’s nachts propten ze zich dan ook extra vol.
  De sijsjes werkten zich kapot. De hele dag vlogen ze af-en-aan om voedsel te verzamelen: voor de piepjonge koekoeken die extra lang in hun nesten bleven liggen en er pas uitkwamen als ze groot genoeg waren om de sijsjes te kunnen treiteren of te bestelen, voor alle volwassen koekoeken, die meestal ergens hoog in een boom zaten en niks anders deden dan alleen maar ‘koekoek’ roepen, tot grote ergernis van de verstandige sijsjes die de teloorgang van Sijsjesland niet konden verkroppen en natuurlijk ook nog voor hun eigen gezinnen.
  De CLM-beweging stelde, naar mate het aantal koekoeken toenam, ook steeds nieuwe eisen. Zo mochten sijsjes bijvoorbeeld hun eigen lied niet meer zingen want dat was te provocerend voor de koekoeken. Sijsjes moesten ook alle koekoeksfeesten faciliteren en donaties doen in de vorm van speciaal voor koekoeken bereide hapjes. Er kwam een keurmerk op te staan dat de hapjes ook ‘cuckoo-proef’ waren; iets anders lustten de koekoeken namelijk niet. Het meest vernederend voor de sijsjes was, dat in de raad van Sijsjesland, het sprookjesboek van de koekoeken, volgepend met haatverzen over de sijsjes, op de voorzitterstafel moest liggen. O, en de voorzitter zelf was natuurlijk… een koekoek!
  Op zekere dag stond er één sijsje op in de raad van Sijsjesland omdat hij het niet langer kon aanzien. Hij riep: “Minder minder minder koekoeken”, “Genoeg is genoeg!” en “We worden bestolen, beschuldigd van discriminatie en voelen ons niet meer thuis in ons eigen Sijsjesland! Dit moet stoppen!” De koekoeken maar ook veel sijsjes spraken er schande van en het opstandige sijsje werd door de anderen in de raad van Sijsjesland dan ook volkomen genegeerd. De sijsjes die het wél met hem eens waren, durfden dat niet openlijk meer te laten blijken. Ze zochten hun toevlucht tot een ‘wordpress forum’, waar ze hun hart konden luchten. De koekoeken die soms meelazen en het blog bestreden met ‘spam’ vonden het allemaal maar anti woke, onproductief en nationalistisch en noemden het een racistisch clubje maar wij weten wel beter…

  Geliked door 3 people

 2. Pingback: Het multiculturele paradijs Zweden heeft nu het record voor dodelijk vuurwapengeweld in Europa — E.J. Bron | AnnoZijlstra Blog

 3. Bas zegt:

  Ondertussen in GB

  Geliked door 1 persoon

 4. Meine zegt:

  Mooi,

  Doet me denken aan Pamela Hemelrijk, met haar verhaal over “Flatgebouw Nederland”
  https://meervrijheid.nl/?pagina=979

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180321_03421443

  40 van de 43 daders groepsverkrachting in Zweden hebben migratie-achtergrond

  Terwijl bij ons het onderzoek naar de groepsverkrachting van afgelopen weekend loopt, komt uit Zweden het bericht dat de voorbije twee jaar 40 van de 43 daders van groepsverkrachting een migratie-achtergrond hebben.

  Zweden is in de greep van gangrapes. In nog geen maand tijd waren er zijn Malmö alleen al drie groepsverkrachtingen. Onder andere op een speelpleintje is een meisje van 17 jaar verkracht door een groep Afrikaanse mannen.

  De meest schokkerende groepsverkrachting gebeurde in een appartementsgebouw. Een groep van 30 mannen sloeg een vrouw bewusteloos en misbruikten haar om beurten. Andere bewoners die het zagen gebeuren deden niets.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s