“Testsamenleving”. . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op “Testsamenleving”. . .

 1. Bas zegt:

  https://summit.news/2021/05/28/u-s-intel-sitting-on-large-amount-of-evidence-concerning-lab-leak-theory/

  CORONAVIRUS
  Intel zit op een grote hoeveelheid bewijs met betrekking tot Wuhan Laboratorium Lek Theorie

  Volgens een rapport dat is gepubliceerd door de New York Times, zit de Amerikaanse inlichtingendienst op een “grote hoeveelheid” van bewijsmateriaal met betrekking tot de oorsprong van COVID-19 door het Wuhan-laboratoriumlek.

  Nadat Joe Biden een onderzoek van 90 dagen naar de theorie aankondigde, is onthuld dat er “een reeks nog niet-onderzochte bewijzen is waarvoor aanvullende computeranalyse nodig was die licht zou kunnen werpen op het mysterie”, aldus hoge overheidsfunctionarissen die door de krant worden geciteerd. .

  “Met andere woorden, de Amerikaanse regering heeft op een grote verzameling inlichtingen gezeten in misschien wel het belangrijkste onderzoek naar een wereldwijde pandemie die de economie verwoestte, aangezien China bewijsmateriaal vernietigde en weigerde samen te werken met internationale sondes”, meldt Zero Hedge.

  Like

 2. Julia zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/omt-lid-jan-kluytmans-loopt-door-pcr-tests-binnen-in-coronatijd-koopt-droomvilla-van-125-miljoen-euro/ Niet zo vreemd dat we dagelijks horen testen, testen en nog eens testen. Het gaat uitsluitend om puur zakken vullen en eigen belang en absoluut niet om de volksgezondheid om te blijven vol houden met die schadelijke wattenstaven die puur schadelijk zijn. Het OMT is gevuld met de nieuwe generatie big pharma elite. We weten allang dat al dat testen net als vaccins geen enkele toegevoegde waarde hebben. Dan nog te bedenken dat iedereen zonder meer een test kan en mag uitvoeren en er ook nog flink geld aan verdienen doet de deur helemaal dicht en geeft een deuk in de geloofwaardigheid van testen. Straks naar het restaurant en uit eten maar wel eerst testen met vakantie vaccineren wat een in en in trieste samenleving. Maar laten we niet vergeten dat de massa hieraan zelf schuldig zijn door zonder meer geloof te hechten aan de big pharma. De tijd zal het leren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s