Vaccinatie is egoïsme!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Vaccinatie is egoïsme!

 1. A. de Koning zegt:

  Een vreemde en domme redenering, afgezien van het feit dat ik mij niet laat vaccineren, als ik het wel zou hebben laten doen zou ik het hebben gedaan voor mijn eigen bescherming en niet voor een ander en dat heeft niets met egoisme te maken want een ander kan zich toch ook laten vaccineren en ik denk dat dat voor iedereen opgaat. Op een terras kan ik alweer zitten en op vakantie ga ik toch niet.

  Like

  • Yvonne zegt:

   Geachte heer de Koning ook niet een kort tripje naar Griekenland? U moest poosje terug lachen om mijn reactie van mij

   Like

   • A. de Koning zegt:

    Beste Yvonne, nee ook niet een kort tripje naar Griekenland hoewel het een prachtig land is maar ik heb mijn leeftijd niet mee, ik ben 85 jaar en zou best eens naar Oostenrijk willen maar dan moet je ook nog goed kunnen lopen en ik kan wel naar de supermarkt en ook wel in een dorpje rondkijken maar niet in een grote stad en dat deed ik graag. Maar ik verveel me niet gelukkig en ik maak er het beste van.

    Like

 2. Vrijheid zegt:

  Het is heel simpel! Als het vaccin werkt, hoera dan zijn jullie beschermd, en hoef ik en mensen die dat niet willen het niet meer te halen, het werkt dus jullie zijn toch veilig voor ons.
  Als het vaccin niet werkt, dan heeft het geen enkele zin om te halen. Werkt toch niet. Waarom zou je iets gaan halen wat niet werkt, maar wel grote risico’s op bijwerkingen?

  Geliked door 2 people

 3. hannah zegt:

  tot op het laatste moment heb ik getwijfeld ….. uiteindelijk toch gevaccineerd, ben vrouw van 80 met een gehandicapt kleinkind …. wil toch nog wel even van hem genieten …. mocht ik niet gevaccineerd zijn en ziek worden dan ga ik de pijp uit of mocht ik het wel overleven een kastplantje met alle ellende vandien … ik ben zeker niet naief maar ik geen andere keus …. dood gaan we allemaal ….

  Like

 4. koosv8 zegt:

  Ik vind het lijken op de zeeleeuwen in de dierentuin, maar ook de lab. Rat. Kunsje doen dan krijg je een snoepje. Maar dan voor mensen . Is dat dom of DOM. ZONDER FRAUDULEUZE PCR- TEST, IS ER GEEN PANDEMIE!!!

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   De frauduleuze PCR test is de basis van het hele theater. Als ik tegen mensen zeg er is nooit een pandemie geweest. Die pendemie werd met vervalste statistieken in je hoofd geplant kijken ze je aan alsof je gek bent. Alles uitleggen heeft geen zin bij mensen die alleen NPO kijken. Ga ik ook niet meer doen. Praktisch niemand heeft weet van de meer dan 10.000 vaccin doden inmiddels. Er zijn er zelfs bij die zeggen dat geloof ik niet want dan had de NPO dat allang gemeld.

   Geliked door 3 people

 5. droevige mof zegt:

  In onze laat-Romeinse decadentiemaatschappij worden vaccinatiefeestjes gevierd en worden de individuele inentingsreacties trots verkondigd.
  Over de laffe en asociale wappies wordt met minachting gesproken.
  Maar er wordt gezwegen over een speciale groep weigeraars, de moslims. Het zou niet politiek correct zijn een bepaald gedrag aan een minderheid toe te schrijven.
  Gevraagd naar deze tegenstrijdigheid, reageert men met de opmerking: Dit geldt niet voor Duitse nazi’s.

  Geliked door 1 persoon

 6. M. zegt:

  Stelletje huichelaars zijn het die zelf niet in de ‘bescherming’ van de spuit geloven en daarom anderen ook graag gedwongen gespoten zien worden.
  Ze doen helemaal niets voor anderen en als ze ook maar een greintje verantwoording zouden nemen voor anderen zouden ze zich verdiepen in de kennis voordat ze zich tot besmettelijke fabrieken laten maken waar gezonde mensen ziek van kunnen worden.
  Maar dat doen ze niet dus laat ze dat gehuichel voor zich houden met dat ze zogenaamd de verantwoording nemen voor anderen.
  Ze kruipen voor de leugenaars en viespeuken en zorgen ervoor dat de viespeuken hun drek over de rest van de bevolking die niet wenst te kruipen voor leugenaars en viespeuken kunnen uitstrooien.
  Dat heeft niets met verantwoording nemen voor anderen te maken, integendeel.

  Egocentrisch gedrag van mensen die compleet gehersenspoeld zijn door hun tv.

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Daar is niets mis mee.Als iemand het doet om op vakantie te gaan die hem eerst omwille van afpersing doelen werd afgenomen. Als iemand hier uit naïviteit intrapt of plat egoïsme is oké. Die geluiden hoor ik overal om me heen. Niet beseffende dat de auto imuunziekte (die kans is groot als ik grote wetenschappers Bhakdi enz.. hoor spreken) dan ook voor jouw alleen is.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s