Aan Sywert van Lienden

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Sywert,

Time flies. Vandaag is het alweer twee weken geleden dat ik schreef:

Ik  heb niks tegen winst maken met eerlijke handel, Kiddo. Maar ik háát het als mensen daar niet transparant over zijn. Als ze dóen alsof ze gratis voor een goede doelen organisatie werken, maar in werkelijkheid via een omweggetje stiekem hun zakken vullen. En ik vind het nóg erger als ze dan op het moment dat ze betrapt worden zeggen: “Dit is een politieke afrekening vanwege mijn kritische houding tijdens de coronacrisis. Ik vind het buitengewoon onplezierig en nasty.” Nog in de slachtofferrol kruipen ook. Bah.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Aan Sywert van Lienden

 1. Bas zegt:

  De een zijn dood is de ander zijn brood…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/omt-lid-jan-kluytmans-loopt-door-pcr-tests-binnen-in-coronatijd-koopt-droomvilla-van-125-miljoen-euro/

  OMT-lid Jan Kluytmans loopt door PCR-tests binnen in coronatijd: koopt droomvilla van 1,25 miljoen euro

  Jan Kluytmans is niet alleen lid van het OMT, maar ook een megaverdienen aan PCR-tests. Nou, dat blijkt. Want meneer heeft het afgelopen jaar zo goed verdiend dat hij nu zijn eigen droomvilla heeft gekocht in Noord-Brabant. Met zwembad. De waarde van zijn stulpie? 1,25 miljoen euro. Lekker hoor, Jan! Geniet ervan!

  Terwijl de middenstand totaal naar de knoppen wordt geholpen door het dictatoriale wanbeleid van Rutte III heeft de Big Pharma-elite juist de tijd van haar leven. Dat geldt ook voor Outbreak Management Team-lid Jan Kluytmans.

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  Ach het is een select gezelschap dat elkaar aan lucratieve schnabbeltjes helpt, het hoge ” ons kent ons” gehalte is in bepaalde kringen royaal boven corruptie uit gestegen……….

  Geliked door 2 people

 3. Alfred Mol zegt:

  De goede doelen van Sywert ???

  Like

 4. karton zegt:

  Uiteraard deed deze “volksvertegenwoordiger” zijn handeltje t.b.v. de stichting : “Bestrijd de armoede van van Lienden”. Écht waar mensen, álles geheel transparant en ’t was een eerlijke handel waar Sywert absoluut, helemaal, geheel niks aan heeft verdiend, écht niet mensen !!
  En ú denkt dat deze kakkerlak de enige “volksvertegenwoordiger” is die “rijk” geworden is van de pandemie ?
  In de Kamer zitten, voor ’t grootste deel, smerige graaiers , leugenaars en bedriegers. Maar ja, wát wil je als de “baas” zélf het “goede voorbeeld” geeft ??!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s