Elitocratie heeft de bibbers – voor het volk

(Door: “Hannibal”)

De Elitocratie heeft de bibbers voor het volk, en lijkt – dankzij Corona – door te krijgen hoe gehaat ze wordt door gewone mensen.

Tot dusver leken de Nederlandse elites doof en blind voor reacties uit het volk, afgezien van wat ritueel gebibber over verkiezingsuitslagen. Maar de Corona-periode en het verzet dat zich sindsdien aftekent heeft toegeslagen, en haar zelfvertrouwen ondermijnd. Het gaat nu niet langer meer over de angst voor fakenieuws, maar we zijn nu een stap verder.

Het AD en de staatsomroep berichtten gisteren over radicalisering – en bedoelden daarmee niet het reeds verdisconteerde islamitische gedrag dat staat en bevolking bedreigt. Dat voelen de elites in Nederland niet als een risico zoals de autochtone bevolking dat kan zijn. De focus ligt nu op Utrecht, maar kan moeiteloos worden uitgebreid naar andere delen van het land: het is de angst voor de volkswoede. De staatsomroep berichtte over extra maatregelen in de Domstad, met:

Lees verder>>>
(h/t Wim van Schaik)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Elitocratie heeft de bibbers – voor het volk

 1. Pingback: Elitocratie heeft de bibbers – voor het volk! | eunmask

 2. Andre zegt:

  En zo is het, ik ben geboren in Utrecht dus ik ben een Utrechter. Zo is het nu eenmaal. Al mijn kennissen in Utrecht zijn niet geradicaliseerd. Het gaat hier weer om de 3 hoek van burgemeester politie en officier van justitie. Dat domme wijf eerst de dikke en nu de dunne Sharon Dijksma is geplaatst en is geen Utrechter. De burgemeester volgens het BW is het hoofd van de politie, Niemand wilde dat stomme wijf Sharon Dijksma als hoofd politie of als burgemeester. De officier van justitie valt onder de burgemeester dus ook Sharon Dijksma. Who the fuck is Sharon Dijksma?

  Nou kijk deze maar even WeAreChangeRotterdam. Bilderberg 2016 vanaf 2.10

  Hetzelfde reageerbuisje als Frans Timmermans en Sigrid Kaag………..

  Geliked door 1 persoon

 3. R Thomasson zegt:

  Laat de “nep elite van de valse munsters” (naam boek Martin Bosma) lekker bibberen van angst. Hun arrogantie en gebrek aan realiteitsbesef speelt ze parten. Zij vallen nu met hun domheid in de val die ze hebben zelf gezet. Zij kennen de term Timing niet, en zijn niet capabel na te denken. In de eerste golf van de Corona waren wij allemaal in paniek. De golf duurde – zoals iedere epidemie of pandemie – drie maanden. Dus, men ging in de elitaire kringen er vanuit dat zij hebben iedereen in hun zak. Men kon de mogelijkheden, die de eerste golf met werkzame maatregelen bod, uitbreiden met nog meer draconische maatregelen. De tweede en derde golven waren nog veel en veel erger!..Denk aan de Britse variant (gelieerd aan de Brexit?), de Zuid-Afrikaanse-variant (daar is altijd wat) en later de Bolsonaro/Braziliaanse variant! COVID 19-varianten zijn afhankelijke van het politieke klimaat. Straks kunnen wij verwachten de Russische Poetin-variant, de Trump-variant, de Hongaarse Orban-variant enz. Echter, de politieke en economische elites hebben een serieuze zaak over het hoofd gezien. Mensen die te lang in hun huizen worden gesloten – en van elkaar worden afgesloten – hebben tijd om na te denken. In het denkproces komen aspecten naar boven waar men normaliter geen tijd voor heeft. Valse tactieken worden zichtbaar, en vanzelfsprekend de mate van “radicalisering” hoger. Misschien zijn de Utrechtenaren snuggerder dan de rest van Nederland. Zij zijn de eersten die de valse streken van de PvdA vossen, D66 slangen en VVD-haaien doorhebben.

  Geliked door 1 persoon

 4. Edwin vissers zegt:

  Jullie zijn allemaal top mensen ,die de waarheid liefhebben Amen

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s