Gidi Markuszower (PVV) – In de maand mei kwam er weer een dorp aan gelukszoekers bij

(Door: Gidi Markuszower)

De maand mei is alweer bijna voorbij en terwijl Den Haag druk doende is met de formatie en corona het nieuws nog domineert, gaat de invasie van ladingen buitenlandse indringers onverminderd door. Ook deze maand moest Nederland weer duizenden gelukszoekers ontvangen. Met een gemiddelde instroom van 400 per week is er ook in mei weer een heel dorp aan vreemdelingen bijgekomen.

Deze onbegrensde massa-immigratie brengt een gigantische druk op onze samenleving. Prof. Dr. Jan Latten kaartte recent al aan dat als dit zo doorgaat er de komende dertig jaar 4,5 miljoen mensen bijkomen in Nederland. Het is een gigantisch probleem, maar de laffe politiek-correcte partijen steken hun hoofden nog steeds in het zand.

Lees verder>>>
(h/t “Bas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Gidi Markuszower (PVV) – In de maand mei kwam er weer een dorp aan gelukszoekers bij

 1. Marc zegt:

  Het is gewoon tijd voor gewapende actie tegen dit beleid. Ik wens dat de Nederlandse legerleiding net zoveel lef heeft als de Franse, Duitse en Amerikaanse, de drie belangrijkste westerse landen!

  Geliked door 2 people

 2. M. zegt:

  Terwijl de ladingen ongevaccineerde mensen uit het buitenland doorgaan zit oma opgesloten in isolatie en mag het eigen volk niets en word u een spuit opgedrongen.
  Vallen er niet eens een paar honderd kwartjes?

  Geliked door 2 people

 3. Frits zegt:

  Mies Boumans “Open het dorp” 2.0. Maar dan anders

  Like

 4. Bas zegt:

  Dus elk jaar hebben we een éxtra stad nodig….

  Geliked door 1 persoon

 5. Gerrit zegt:

  Statistieken geven aan dat deze mensen maar matig op de arbeidsmarkt komen. Velen missen de capaciteiten om in onze moderne wereld te functioneren. Maar bij aankomst staat alles al voor hun klaar want ze hebben niets bij zich alleen hun mobieltje.
  Dus huisvesting, voeding, kleding, zakgeld, toegang tot gezondsheidszorg, advocaat, bus kaartjes, enz. En met voorrang een huis waarvoor de Nederlanders jaren op een wachtlijst moeten staan.
  Gewoon bij aankomst zeggen: Dit land is vol en je moet dus alles ZELF maar regelen als je toch hier wil blijven. Wij gaan je niet helpen.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Nederland een land met laffe politiek-correcte partijen en een dom laf schapenvolk die iedere keer weer op die smerige politieke rotzooi stemmen, tegenwoordig schaam je dat je Nederlander ben !
  Wat K*T volk !! Sorry aan de minderheid goedwillende andersdenkende !

  Like

 7. Willem zegt:

  En dan zeggen ze dat omvolking en islamisering niet bestaat??? Nog 20-30 jaar en het Nederland waar ik ben opgegroeid is verdwenen en een islamitische staat geworden, zoals je nu al kan zien in de grote steden, waar je je als Nederlander niet meer thuis voelt.

  Like

 8. Giny zegt:

  Kaag schenkt 100 miljoen aan Niger, om de mensen te helpen een eigen bedrijfje op te zetten. Volgens mij kopen ze daar boten van om de oversteek naar Nederland te maken.
  Wie gaat dat controleren? Een vriend van ons is vorige week naar Niger vertrokken voor werkzaamheden bij de Ambassade, die er nog niet eens is. De Ambassade werkt vanuit het hotel. Ze hebben een oude villa gekocht die door een lokale aannemer zou worden gerestaureerd. Die vriend met nog 3 anderen zouden de elektrische installatie doen. Alle materialen waren al vanuit Holland gestuurd, maar helaas nergens te vinden. De lokale aannemer zit vast al in het bootje richting Europa. Er is één geasfalteerde weg die loopt van het vliegveld naar het hotel, de gasten worden in geblindeerde auto’s van het vliegveld gehaald zodat ze niet de puinhopen er omheen kunnen zien. Het leger is super modern, de hoge heren rijden in knetter dure auto’s onder leiding van het leger en politie. De bevolking is straatarm, de aannemer is nog steeds zoek.
  Met dank aan Sinter Kaag voor meer illegale die onderweg zijn naar Nederland!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Kaag schenkt 100 miljoen aan Niger, om de mensen te helpen een eigen bedrijfje op te zetten.”

   Ik wil graag een bijdrage overmaken, om een vrachtschip aan te schaffen. Dat schip vol laden met stokken en dat naar Niger sturen, zodat ze elkaar aan het werk kunnen slaan.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 9. verwardeman zegt:

  Kalergi-plan Gidi , Kalergi-plan .
  Maar dat weten jullie natuurlijk al…………………………?

  Like

 10. Anneke zegt:

  Deze politieke correctheid is helaas nog immer actief.
  Vanuit de politiek-correcte houding met alle ellende die dit met zich mee droeg tijdens WW-II, heeft men geen lering gehad.
  Ja, de vrijmetselaars / satanisten regeren al veel te lang.
  Hebben er feitelijk eveneens toe bijgedragen, dat het christendom meer en meer uitstierf !!!
  En de islamisering en goddeloosheid (het heidendom) in een turbo tempo gingen toenemen, hier in noordwest Europa.
  Wat hangt ons nog meer boven het hoofd….Maar goed dat ik dit niet exact weet.

  Like

 11. Jules Vismale zegt:

  Lees hier maar eens hoe het gemeentebestuur van Ede het gehucht Deelen (met maar 25 inwoners daarin!) willen opschepen met meer dan 600 asielzoekers en arbeidsmigranten! Dat de mening van die inwoners daar totaal niet werd gevraagd zal hieronder worden uitgelegd:

  Bewoners uit Deelen woedend om mogelijke komst azc: ‘Een onzalig idee, we voorzien grote problemen’

  Op het voormalige terrein van zorggroep Hoenderloo komt naar alle waarschijnlijkheid huisvesting voor 400 arbeidsmigranten en 200 asielzoekers. Tot grote frustratie van de 25 inwoners van Deelen. ,,Waarschijnlijk trekken wij, als kleine gemeenschap, straks aan het kortste eind”, zegt een wijkbewoner.

  Bewoners zijn (volkomen terecht!)woest. Maar wat kunnen ze doen, met zo weinig personen? ,,Het voelt alsof we niet serieus worden genomen’’, vertelt Evyta Hoogkamp. Samen met haar man Anne heeft ze een kersenkraam, pal tegenover de ingang van de Kop van Deelen.
  ,,Nu wordt er nog met ons gesproken en bekeken of we het eens zijn met het plan. Maar dat is volgens mij een wassen neus: de komst van het opvangcentrum staat volgens mij allang vast.’’

  De gemeente Ede sprak haar genoegen uit over de komst van het opvangcentrum tijdens een persgesprek, woensdagmiddag. Samen met het COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers) en eigenaar Rosewood Group moet er tien jaar opvang geboden worden aan arbeidsmigranten uit Oost-Europa, bij voorkeur aan migranten die een bepaalde binding hebben met de gemeente. ,,Denk bijvoorbeeld aan medewerkers van de grote opslagplaats van Kruidvat’’, zegt burgemeester René Verhulst.
  En hebben die linkse idioten daar in Ede er ook wel eens aan gedacht dat in een dergelijk klein gehucht totaal NIETS te beleven valt en dat de winkels daarginder overspoeld kunnen worden met een hoop van dergelijke lastposten?

  Voor asielzoekers wil het COA gebruik maken van het terrein voor een periode van vijf jaar. Voordat dat besluit definitief is, wordt begin juli overlegd met de Edese gemeenteraad. In die korte tijd willen inwoners van Deelen de komst van het opvangcentrum voorkomen.
  Want natuurlijk zullen de initiatiefnemers, die achter dit stupide plan zitten, vast en zeker NIET al die 600 buitenstaanders in hun eigen achtertuin willen hebben!

  Kunnen hulpdiensten op tijd zijn?

  ,,We voorzien grote problemen met de komst van dit megapark’’, vertelt Tim Arends, die al elf jaar in Deelen woont. ,,Ik vind het een onzalig idee. Ik ben bang dat we het niet tegen kunnen houden. Toch snappen we werkelijk waar niks van dit hele plan: als je een groep van 600 man met totaal verschillende achtergronden op zo’n park zet, dan vraag je toch om problemen?”
  Bovendien gaan die lui zich op een gegeven moet zo vervelen dat ze overlast gaan veroorzaken in hun omgeving en dan moet de polite dat weer oplossen!

  Onder de jongeren die eerst op het terrein woonden, was er natuurlijk ook weleens iets aan de hand, vertelt Arends. Dat waren jongeren met een complexe zorgvraag. ,,Wij kenden de begeleiders en als er iets aan de hand was, werden wij altijd ingeseind. Dat waren ook geen ernstige zaken. Als het straks wel serieus wordt, kan de politie nooit op tijd op het park zijn. De aanrijtijd is veel te lang.’’
  Dan kun je nog beter bij Hoenderloo een enkele wolf laten rondlopen dan honderden migranten en asielzoekers die nog veel linker zijn voor kinderen, zelfs als die geen rode mutsen dragen!

  Er is niet alleen angst voor overlast, maar ook voor de toename van het verkeer. ,,Dit is een Natura 2000-gebied. Daarom mocht een buurtbewoner geen kamers verhuren. Dat zou zorgen voor een te grote toename van het verkeer’’, verzucht Arends. ,,Maar 600 arbeidsmigranten en asielzoekers mogen wel. Daar klopt toch niks van?!’’
  Dus gewoon die lui daar weghouden uit Deelden of anders in de huizen van hun linkse gastheren want die lui lijden gewoon te sterk aan het ‘Koekoekssyndroom’ omdat ze de lasten alleen maar ongevraagd aan anderen opdringen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s