BBB-leider Van der Plas hekelt tierend PvdA-commissielid: “Is het normaal om mensen met een andere mening fascist te noemen?”

(Door: Bart Reijmerink)

BBB-leider Caroline van der Plas (foto) vindt het te treurig voor woorden dat mensen met een andere mening direct voor ‘fascist’ worden uitgemaakt. Vandaag overkwam dit Van der Plas zelf, die door een Dordts PvdA-commissielid een anti-EU fascist werd genoemd. Helaas zit de PvdA vol met dit soort intolerante figuren, dat heeft het verleden wel bewezen. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op BBB-leider Van der Plas hekelt tierend PvdA-commissielid: “Is het normaal om mensen met een andere mening fascist te noemen?”

 1. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/05/wierd-duk-kritisch-op-kabinetsformatie-de-pvda-met-nauwelijks-zetels-bereidt-het-regeerakkoord-voor/

  Wierd Duk fakkelt kabinetsformatie af: ‘PvdA heeft nauwelijks zetels, maar bereidt het regeerakkoord voor’

  Volgens Telegraaf-journalist Wierd Duk laat de formatie duidelijk zien dat Nederland een zogeheten lobbycratie is. Naast de gekozen volksvertegenwoordigers zien we een schare belangengroepen aanschuiven bij de formatiegesprekken. Iets wat Duk niet als wenselijk ziet, zeker niet omdat de formatie geleid wordt door een partij met nauwelijks aanhang. De PvdA (9 zetels) lijkt de touwtjes in handen te hebben.

  Like

 2. koplampkapot zegt:

  Mevrouw van der Plas geeft normaal antwoord als je haar een vraag stelt.
  Ook voor diegenen die het niet met haar standpunten eens zijn: Ze is een aanwinst voor de Kamer. Ik hoop dat ze velen nog een spiegel voor kan houden, of – met een beetje geluk – over hun eigen voeten kan laten struikelen.

  Geliked door 1 persoon

 3. domme standaard-truc om de immigratiegevolgen niet te willen zien ; typisch Partij van de Afgrond

  Geliked door 1 persoon

 4. koosv8 zegt:

  Als we de gesprekken niet kunnen winnen rest ons niets anders dan zwartmaken of schelden.
  Heeft den Uil zelf wel eens geopperd vroeger.
  Er is op deze manier veel monddood gemaakt in het verleden, en bedreigingen door de ANTIFA, de zg knokploeg van LINKS. FASCISTEN DUS. Tot verminking en moord aanntoe.Maar dat is niet waar toch???
  Mensen wordt allemaal toch eens wakker.!!!

  Geliked door 2 people

 5. Rien E zegt:

  Iemand een fascist noemen is voor linksch heel normaal, de pvda is daarop geen uitzondering maar eerder een bevestiging.

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Italianen tegen antifa

  Like

 7. karton zegt:

  De PvdA kan nog bestaan bij de gratie van hun eigen fascistische en racistische aanhangers. Een héél vieze en gemene bende. Volkert , de moordenaar van de heer Fortuyn, begon z’n loopbaan ooit bij de PvdA, maar omdat die partij niet fascistisch én racistisch genoeg was in de vertroebelde brein van Volkert, sloot hij zich bij een moordenaarsbende aan.

  Geliked door 1 persoon

 8. Sommige critici vinden het racistisch en niet inclusief als een vrouw bepaalde ‘jongeren’ bewust op afstand houdt. Na de duizenden aanrandingen tijdens Nieuwjaar in Keulen kwamen ze op het idee dat je als vrouw je arm moet uitstrekken en dan luisteren ‘alle getinten’ ook onmiddellijk, ook als je omsingeld bent! Wat een fantastisch plan! Met 50 man willen ze je betasten en je hoeft alleen maar je arm uit te steken, dan stuiven ze alle kanten op. Wonder-Woman in actie! In plaats van het tuig linea recta terug te sturen, werden alle jonge vrouwen in Duitsland vogelvrij verklaard want tegen de duizenden aanranders is geen actie ondernomen. Dat is volgens mij fascisme van een wegkijkende overheid gecombineerd met islamitisch fascisme waarbij mannen alles mogen en vrouwen seksslaven zijn! Ik concludeer dat als je je -niet- -GVD!- -niet- -niet- wilt laten aanranden door dobbernegers en islamtuig, je een raciste bent volgens de partijen die de immigratie aanmoedigen. Dat is misschien ‘het nieuwe normaal’ ook van de BLM-idioterie maar past m.i. niet bij een fatsoenlijke democratie. En ja, ik steun volledig het weghonen -met pek en veren zelfs!- van neonazi’s en jodenhatende holocaustontkenners als felle verdedigster van Israël. Maar jodenhatende holocaustontkenners vind je ook bij DENK, de moslimbroeders, NIDA, Groenlinks, D’66 en de PvdA, waar het nu over gaat.
  Er zijn tal van aanslagen/onthoofdingen geweest. Macron lijkt er zelfs wakker door geschud (of hij speelt comédie Française.
  Maar links heeft zich intussen verbonden met de moslimbroeders die de joden haten en doodwensen en Israël willen vernietigen en heroveren voor de islam. Zo wil links op een ordinaire manier moslimstemmen binnenhalen. Volgens de linkse partijen, Rutte en de MSM schuilt het echte gevaar bij de PVV en FvD, JA21 en de BBB! Iedereen wordt gehersenspoeld om de aandacht van het wanbeleid af te leiden. BLM wordt omarmd, DENK en NIDA helemaal niet bekritiseerd terwijl ze de sharia willen invoeren, een extreem-fascistische manier van besturen (zie IS in Daesh) en nu worden blanke Nederlanders die kritisch zijn op de immigratie, BLM, de EU en de linkse wanbestuurders al fascisten genoemd. De omgekeerde wereld en het kan nauwelijks nog gekker worden…

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Vreemd he, dat die linkse ratten quasi vergeten zijn dat fascisme een linkse uitwas is.
  Hitler zei zelf dat hij een Nationaal Socialist was !!

  Geliked door 1 persoon

 10. koddebeier zegt:

  Trouwens de EU is opgericht door oud fascisten ! Dus…………..

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Alleen zijn veel EU-bestuurders meer neo-bolsjewisten en het communisme heeft in de 20ste eeuw veel meer doden op zijn geweten dat het fascisme of de nazi’s!

   Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  Hoe was het ook al weer? “Schelden is een gebrek aan argumenten.”
  Dan weet je waarom linksen al gauw beginnen met je voor fascist, racist, nazi, etc. uit te maken.
  Ze hebben geen argumenten.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 12. Dr. Heinz zegt:

  Dat doen die dom linkse zooi altijd, als men geen weerwoord heeft.
  Men drukt dan een stempel op van fascist, en klaar is dom links.
  De tegenstander monddood gemaakt!!

  Like

 13. Bas zegt:

  Veel succes!!!
  Aangifte tegen kaag voor financieren terrorisme!

  Lucas Hartong
  @LucasHartong
  Zojuist aangifte gedaan tegen minister Kaag op basis van Artikel 421 Wetboek van Strafecht (financieren van terrorisme) en verzocht om vervolging. Zeer correct geholpen door politie Middelharnis. Nu wachten op reactie OM

  https://pbs.twimg.com/media/E2s_FQ9XMAEGmEB?format=jpg&name=large

  https://pbs.twimg.com/media/E2s_grtXwAA_RHx?format=jpg&name=large

  Like

 14. Bas zegt:

  https://www.ninefornews.nl/journalist-doet-aangifte-tegen-kaag-wegens-financieren-van-terrorisme-verzocht-om-vervolging/

  Journalist doet aangifte tegen Kaag wegens financieren van terrorisme: ‘Verzocht om vervolging’

  Journalist en voormalig Europarlementariër Lucas Hartong laat via Twitter weten dat hij aangifte heeft gedaan tegen D66-minister Sigrid Kaag wegens het financieren van terrorisme. Hij heeft het OM verzocht om vervolging.

  In juli vorig jaar liet minister Kaag de Tweede Kamer weten dat twee voormalige medewerkers van een Palestijnse organisatie die worden verdacht van een bomaanslag een deel van hun salaris kregen uitgekeerd met Nederlands belastinggeld. Bij de bomaanslag kwam een 17-jarig Israëlisch meisje om het leven. De verdachten zijn lid van een club die op de Europese lijst van terroristische organisaties staat.

  Geliked door 2 people

 15. Henny de winter zegt:

  De partij is een echte land verraders .kijk hoeveel buitenlanders in de partij zitten .door hun mochten de gastarbeider hun gezinnen hierheen halen en ook het dubb.paspoort door hun .zwarte piet weg .denk eigen partij .DUS GORE LANDVERRADERS .ZIJN HET

  Geliked door 2 people

 16. Torsten Himmelstoss zegt:

  Belangrijke mededeling voor alle AOWers:
  Sigrid Kaag wil de reeds 50 jaar lang belaste AOW opnieuw belasten.
  Plannetje zat verstopt in dat D66-verkiezingsprogramma van 17-3-2021.
  AOW is geen uitkering of “gemeenschapsgeld”, de AOW is 100% EIGEN GELD,
  waarvan de maandpremie verplicht van het inkomen tussen het 15e en 65e jaar
  werd ingehouden door de fiscus.
  De AOW dient onvoorwaardelijk en op tijd door de sociale verzekeringsbank(SVB)
  uitbetaald te worden.

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ Torsten H.op 31-5-2021 om 14.00 u.
   Ik zou hier wel een reactie willen/kunnen plempen over de AOW en meer van dat soort begrippen, maar ik wil eigenlijk maar één ding zeggen : dat wijf, Qutje Quag is een in- en in-gemeen vrouwmens en tot heel veel smerigheid in staat !
   Verder is dit wijf mij geen tijd en/of moeite waard.
   Ónder de tram met zo’n gedrocht !!!!

   Like

 17. Ravian zegt:

  Tsja, hun ideologie is failliet, het door hen gevoerde beleid is niet te verantwoorden, en het door hen gewenste beleid is niet verdedigbaar.
  In een dergelijk argumenten vacuüm is met modder gooien nog de enige weg om in een debat een (schijn)overwinning te kunnen claimen.
  Het is feitelijk een zielige vertoning, maar gezien de hoeveelheid schade die ze er Nederland mee weten te berokkenen is het tevens een heel gevaarlijke vertoning.
  Deze lieden moeten dringend ontmaskerd worden al de gestoorde volksmenners die zij zijn.

  Geliked door 1 persoon

 18. Claudia Millenaar zegt:

  Wordt er niet al heel lang, iedere van zeg maar links afwijkende mening, niet voor van alles en nog wat uitgemaakt? Ik laat de termen graag achterwege. Je moet daar vrees ik toch een wat dikkere huid voor hebben of een brede, gladde rug om de bagger van je af te laten glijden.

  Dit is niet iets van gisteren maar speelt zich al veel langere tijd af, sterker nog het lijkt intussen zelfs wel een tikkeltje ingegroeid.

  Ik voel me niet langer aangesproken door dit soort meningen, ik zei het al, bagger!

  Het is een anekdote uit een conference, dat je de vrouw pas na het huwelijk links kan laten liggen, maar dat kun je met de dit soort bullshit ook veel beter doen. Daar waar het ook thuishoort.

  Like

 19. Hovawart zegt:

  Mensen die anderen betichten van onverdraagzaamheid bezitten zelf meestal geen greintje verdraagzaamheid……De intolerantie stijgt door de dweperij van Linkse Lunatics met de islam, doordat beide groeperingen andere mensen niet kunnen verdragen……zelfs haten.

  Geliked door 1 persoon

 20. kruisridder zegt:

  De laatste wereldoorlog is begonnen door de socialisten en heeft een ongekende ellende gebracht. Daarna de Koreaanse oorlog en de Vietnam-oorlog. Ook door de rooien, en niet te vergeten, Stalin en Pol Pot met hun slachtpartijen.

  Geliked door 1 persoon

 21. Bas zegt:

  Uit de oude doos..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s