Weerde BLM-plunderaars af: McCloskey kandideert voor de Amerikaanse Senaat

(Door: Berthold Krafft – Vertaling: E.J. Bron)

Wil Amerika tegen de “meute” verdedigen

De succesvolle advocaat Mark McCloskey werd vorig jaar in één klap wereldberoemd. Een foto, waarop hij in een roze polo en vooral met een M16 automatisch geweer staat afgebeeld, ging viraal op internet. Hij had het wapen getrokken om zichzelf en zijn vrouw tegen een gewelddadige meute van de haatorganisatie “Black Lives Matter” (BLM), die zijn huis wilde bestormen, te verdedigen.

Net als veel anderen werd McCloskey het doelwit van de racisten, gewoon omdat hij blank is. Veel BLM-aanhangers schijnt het ook minder om echte politieke bedoelingen dan om een vrijbrief om uit stelen te gaan. In het kader van de BLM-onlusten werden ontelbare winkels geplunderd. Mogelijkerwijs wilden de geweldplegers ook daarom het huis van McCloskey bestormen, omdat ze hoopten dat daar veel te halen is. Zijn in historische stijl gebouwde villa is heel stijlvol en vooral luxe ingericht.

McCloskey werd een icoon

Maar dankzij zijn legale bewapening hadden de plunderaars bij hem geen kans. De jurist respectievelijk zijn foto werd een symbool voor de verdediging van de Europese cultuur. Daarvoor werd McCloskey door talrijke aanhangers gevierd. Veel linksen daarentegen wonden zich over de zelfbewuste verdediging van eigendom op, probeerden de dader en het slachtoffer om te draaien en eisten de gevangenneming van McCloskey. Daar kwam echter niets van terecht, want hij heeft per slot van rekening niets illegaals gedaan. Om vuurwapens te bezitten en zich daarmee, als het moet, zelf te verdedigen, is een in Amerika in de grondwet verankerd grondrecht.

Senaatkandidatuur voor Missouri

Nu wil hij graag voor de conservatieve Republikeinse Partij als vertegenwoordiger van de staat Missouri in de Senaat komen. In een video stelt hij zijn programma voor: “Toen de woedende meute kwam om mijn huis te verwoesten en mijn familie te doden, heb ik me tegen hem verzet. Nu vraag ik om het privilege ons allemaal te mogen vertegenwoordigen. Ik zal me nooit terugtrekken! Onze natie wordt aangevallen. De grote technologieondernemingen, de grote concerns en het moeras in Washington DC werken allemaal samen om onze vrijheid, onze cultuur en ons erfgoed te vernietigen. Wanneer heeft een politicus jou voor het laatst verdedigd, Amerika verdedigd? Wanneer stond er eentje tussen jou en het tuig? We hebben verdedigers nodig! […] Amerika Onze vrijheden zijn het waard om verdedigd te worden. Ik kan jullie één ding beloven: Als de meute komt om onze huizen, onze staat en ons land te verwoesten, dan zal ik ze verdedigen! Ik zal me nooit terugtrekken!”

Verdediging van het wapenrecht

De spreuk “I will never back down!” is het motto van McCloskey´s campagne. De standvastigheid en de moed die hij voor zijn huis heeft bewezen, wil hij nu graag in de Senaat laten zien. De actuele ontwikkeling in zijn land ziet hij uitermate kritisch. Het geweld van BLM heeft hem wakker geschud: “Ik zag wat de toekomst van Amerika zal zijn wanneer we niet allemaal, nu direct, opstaan en onze rechten verdedigen. Let op mijn woorden: de meute komt om ons allemaal te halen! De Cancel Culture, het gif van de kritische rassentheorie, de leugen van het systematisch racisme, wat allemaal door het geweld van het tuig versterkt wordt, de aanval op het Second Amendment (die het recht op wapenbezit regelt) en de erosie van de integriteit van de verkiezingen werden allemaal met opzet gecreëerd om alles te vernietigen wat ons dierbaar en kostbaar is.”

Systematisch racisme?

Met deze oorlogsverklaring tegen de heersende dogma´s van de politieke correctheid neemt McCloskey het op tegen het establishment. Bij de “kritische rassentheorie” gaat het om een pseudowetenschappelijke leer, waarmee aan blanken de schuld van alles wat er verkeer gaat in de wereld wordt gegeven. Hoewel Afro-Amerikanen ondertussen overal bevoordeeld worden, wat ook juridisch geregeld is, wordt desondanks beweerd dat er kennelijk zogenaamd “systematisch racisme” zou bestaan, die op niet nader verklaarde wijze donkergekleurde mensen van maatschappelijk succes zou afhouden. Tot nu toe durft niemand in het mainstream conservatisme nauwelijks iemand deze duidelijke onzin af te wijzen.

Bron:
wochenblick.at
Door: Berthold Krafft

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Weerde BLM-plunderaars af: McCloskey kandideert voor de Amerikaanse Senaat

 1. guusvelraeds zegt:

  Lijkt me een hele geruststelling in een land te leven waarin je een M16 legaal kunt kopen.

  Geliked door 3 people

 2. antiislamnu zegt:

  Net als hier sinterklaasfeest afgeschaft door een handjevol ophitsers gesponsord door Soros .persoonlijk ken ik genoeg extra aangebakke mensen die tegen mij zeggen sinterklaasfeest moet blijven wij willen deze onzin niet juist hierdoor worden wij vies aangekeken.
  En onze dictators weten dit best wel maar werken voor Soros niet voor het volk.

  Geliked door 2 people

 3. Fred Zwezerijn zegt:

  Graag wel correcte beschrijving gebruiken, het wapen is geen M16 maar waarschijnlijk een AR15 en zeker niet automatisch, die zijn namelijk verboden in de VS.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s