“False flag event om anti-vaxxers te framen nabij; daarna worden alle critici van internet gehaald”

(Door: “Xander”)

‘Wereldleiders is bevolen om met alle mogelijke middelen minstens 70% vaccinatiegraad te bereiken’

Volgens een nog onbevestigde anonieme bron bij de Amerikaanse overheid staat er mogelijk al binnen een paar weken een groot ‘false flag’ event (waarschijnlijk een aanslag met veel slachtoffers) gepland, bedoeld om de anti-vax beweging te framen. De overheden en farma-producenten willen dat de woede van het volk zich tegen de anti-vaxxers keert, in de hoop dat weer meer mensen zullen worden overgehaald zich met deze gen-manipulatie ‘vaccins’ te laten injecteren. De false flag zal vermoedelijk tevens worden aangegrepen om alle kritiek op vaccins te verbieden en van het internet te halen.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op “False flag event om anti-vaxxers te framen nabij; daarna worden alle critici van internet gehaald”

 1. Edwin Vissers zegt:

  Bedenk evengoed dat de macht van de Satanistische Cabal in het licht van de eeuwigheid maar een fractie van een seconde bestaat. Als een scheet in het duister… Het stinkt even en dan is het weer over !

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Vissers. Stom gezwets , Vissers. Die scheet van jou stinkt hier al wéken !

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Volgens mij is ie net als die verdomde refo’s in mijn omgeving , Karton .
    Die zijn ook nergens vatbaar voor , behalve het gezwam van de dominee .
    Ze zijn zó verdomd arrogant , dat ze totaal niet luisteren naar een ander .
    Want ze hebben een lijntje met god en dus zijn ze verheven .
    Heb het al eens eerder gezegd , het zijn nét eenden , al donder je er een héle emmer water over , zijn ze nog niet nat !
    De arrogantie druipt er net als het water van af .
    Vandaar dat normale mensen ook zo’n tyfus hekel hebben aan die lui .

    Geliked door 1 persoon

 2. boorzalf zegt:

  RTL 4 had over vax weigeraars ??? Hoezo? Weigeraar ben je als het verplicht is. Ik krijg mijn 2de oproep voor covid prikkie binnenkort. Ook deze 2de beker met vergif net als de eerste laat ik mooi voorbij gaan.

  Like

 3. boorzalf zegt:

  Die 150 schapen in de tweede “slaap”kamer moeten deze video toch ook gezien hebben, vraag ik me zo af.
  https://www.blckbx.tv/videos/the-vaccin-trials-docu

  Like

 4. Bas zegt:

  Ondertussen in de VS

  ‘Arresteer bill gates!’

  Like

 5. Mary zegt:

  Anti-vaxxers zijn voor het overgrote deel heel goed op de hoogte van welk (dodelijk) gif ze ingespoten krijgen en zullen zich hoe dan ook niet laten injecteren hiermee, die kennis halen ze niet meer weg en heeft zich uitstekend verbreid, iedere stap die de Satanisten club neemt zal zich tegen hen richten en het voor iedereen nog duidelijker maken wie ze werkelijk zijn………

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Over de mexicaanse griep…

  Like

  • droevige mof zegt:

   Dat was in 2009, twaalf jaar later kan dat zelfs voor een veteraan-socialist sociaal ostracisme en artistieke ondergang betekenen. Tenzij Freek de Jonge van kant wisselt, zoals hij al helderziend heeft aangekondigd in een van zijn liedjes: Er is een leven na de dood.

   Like

  • boorzalf zegt:

   👍👍👍

   Like

 7. Bas zegt:

  Kinderen zijn geen proefkonijnen…

  Like

 8. M. zegt:

  Uiteraard als zwendelaars heb je geen harde feiten en goede argumenten om het volk te overtuigen op een normale manier, met een open verhaal en open discussie.
  De leugen mag niet bekritiseert worden net als de nepvrede niet bekritiseert mag worden omdat een slap verhaal geen kritiek kan velen.
  De waarheid kan elke kritiek weerstaan.
  Daarom moet de waarheid bestreden worden om hun slappe verhalen en leugens te beschermen.

  Geliked door 1 persoon

 9. droevige mof zegt:

  Met een beetje moeite kunt u cijfers krijgen die de EU zelf ons voorlegt. Hier zijn de cijfers, absoluut en procentueel, van de bijwerkingen van de afzonderlijke vaccins. Indrukwekkend. Ik vraag me af hoe lang deze website nog voor iedereen toegankelijk zal zijn.

  https://www.adrreports.eu/nl/index.html

  Geliked door 1 persoon

 10. koosv8 zegt:

  WIE BEVEELT DAT………EN WIE WAARSCHUWD HIER NU OVER…. WIE WIE WIE!!!

  Like

 11. Bas zegt:

  Voormalig vice president van Pfizer heeft een boodschap:
  ‘Onze vrijheden zijn van ons, en niet van de regering!’

  Like

 12. verwardeman zegt:

  @Edwin Vissers
  Klopt helemaal , Napoleon , de Tsaar , Hitler , Musolini , allemaal gaan ze op hun bek !
  Alleen wel qudt dat ze er ” zoveel meenemen ” .

  Like

 13. Ronjaspers zegt:

  Oei oei oei,ik ben ook een criticus van de wereldwijde genocide en de communistische NWO agenda.Wordt tijd dat ik pampers ga dragen.

  Like

 14. Bas zegt:

  Mexicaanse griep “pandemie”…

  Like

 15. R Thomasson zegt:

  De bende van globalistische geldmonsters is niet meer in staat logisch te denken. Hun domme denkwijze bewijst een ding: ze zijn zwaar gedegenereerd. Sinds het Verdrag van Versailles in 1919 zijn deze mensbeesten bezig met projecten die a) altijd mislukken en b) ALTIJD andermans bloed kosten. Nu zijn ze van plan, via hun vaccines, een groot deel van de wereldbevolking uit te roeien. Echter, de meeste mensen die zij van plan zijn te vermoorden, behoren tot de bevolking van de alle rijkste landen ter wereld- BLANKEN voorop! A) In deze rijke landen is het geld beschikbaar om de gevaarlijke drek van Pfeizer, Moderna, Astra Zeneca enz. aan te schaffen om het vergif in de bevolking te spuiten. In arme landen is er gewoon geel geld voor “deze luxe” beschikbaar. De bevolking van landen zoals Bangladesh, Pakistan, Afrikaanse landen enz. wordt gewoon ziek, bouwt anti stoffen en kudde immuniteit. B) Dankzij gebrekkige bevolkingsregister weet niemand precies wie, waar woont in arme- en straatarme landen. Niemand weet hoeveel mensen leven in land of regio X. C) Wie durft de Braziliaanse Favela’s, of de krottenwijken van Calcutta binnen te lopen om daar mensen met dwang te vaccineren? In de Favela’s zullen de vaccine ploegen niet levend uit komen. D) In de VS hebben zwarte Amerikanen en Indianen zware wantrouwen tegenover iedere vorm van “vaccinatie initiatief” die ontplooit wordt door blanken. Daarvoor zijn ze in het verleden te vaak misbruikt voor medische proeven. Om ze met dwang te laten vaccineren is een zelfmoordmissie. De spuitjeskerels- en wijven zouden worden verwelkomd met alle mogelijke wapens; van machetes tot AK47 en M16. Niemand zal zijn leven riskeren voor een gedrocht zoals Bill Gates, de pharma-parasieten of voor zo’n Tedros van de WHO. D) Wapens afpakken van Amerikanen is een overtreding van de zgn. 2nd Amendment. Degene die dat durft zal moeten vechten tegen miljoenen gewapende Amerikanen. E) Globalistische stinkers die natte dromen hebben om oorlog te beginnen tegen China en Rusland? Hebben ze te veel op hun X-Box gespeeld, en debiele filmpjes op Netflix gekeken? Met welke soldaten gaan ze vechten? Met de hoog intelligente gangsta’ uit de ‘hoods’? Met laagopgeleide zielenpoten die elders geen baan konden vinden, dus zij werden maar soldaat? Ook de wat beter opgeleide jongens konden geen goede baan krijgen bij het bedrijfsleven, en geld voor universitaire opleiding hadden ze niet. De Russen en Chinezen hebben beter getrainde soldaten en ook hun cyber is niet te verwaarlozen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s