Donald Trump: “Amerikaanse president Joe Biden vernietigt ons land”

De vorige Amerikaanse president Donald Trump verlaat zijn Trump-Tower in New York op 18 mei 2021.

(Vertaling: E.J. Bron)

In een interview beschuldigt de voormalige Amerikaanse president Donald Trump de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden ervan de Verenigde Staten met de “mislukte grenspolitiek” van zijn regering “te vernietigen”. Trump had ook felle kritiek op de regering-Biden met betrekking tot de Amerikaanse politiek in het Midden-Oosten en in China.

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden wegens diens omgang met China, het Midden-Oosten en de crisis aan de zuidelijke grens van de VS scherp bekritiseerd en beweerd dat zijn opvolger “ons land zou vernietigen”. Zaterdag zei Trump in een interview met de conservatieve Amerikaanse nieuwszender “Newsmax TV”:

“Alles wat hij zou hebben moeten doen, was: niets. We zullen geen land meer hebben; ze verwoesten ons land.”

Trump beweert dat het werk van zijn regering aan de Mexicaanse grens door Biden teniet werd gedaan en dat hij zodoende de situatie heeft gecreëerd die daar nu bestaat. Trump zei letterlijk:

“Als hij niets gedaan zou hebben, zouden we nu de sterkste grens in de geschiedenis hebben. Ik had alles met de andere landen uitgewerkt, of dit nu ging om Guatemala, Honduras, El Salvador of Mexico. En zelfs Mexico zegt: blijf in Mexico. Met andere woorden: deze mensen zouden in Mexico moeten blijven en niet naar ons land kunnen komen. En daar heeft hij een eind aan gemaakt. Het is gewoon krankzinnig wat ze gedaan hebben.”

Biden heeft al enkele van Trump´s programma´s met betrekking tot een immigratie ongedaan gemaakt, waaronder de richtlijn “Blijf in Mexico”, die van asielzoekers eiste het resultaat van de verwerking van hun immigratieverzoek in hun thuisland af te wachten.

Trump beweert ook dat d elanden van deze noordelijke driehoek (El Salvador, Guatemala en Honduras) “hun gevangenissen open zouden zetten”:

“Hun gevangenen komen hier naartoe, hun moordenaars, hun drugsverslaafden en drugshandelaars. En de mensenhandelaars komen binnen. En wij nemen hen op, omdat ze de grenzen geopend hebben. De vraag is of ze dit doen uit incompetentie – wat ik af en toe denk – of omdat ze echt denken dat open grenzen goed zijn voor dit land? Dat zijn ze echter niet.”

De kwestie van de immigratie is een van de heftigst bediscussieerde thema´s in de huidige Amerikaanse politiek. Kort na de ambtsaanvaarding als nieuwe Amerikaanse president had Biden een decreet ondertekend dat “de uitzetting van diegenen die zich hier illegaal ophouden en delicten zoals met alcohol op achter het stuur hebben gepleegd, die geen verband houden met de nationale veiligheid, moet verminderen.” Bovendien had Biden een Task Force opgericht om kinderen en ouders weer te herenigen, die onder de regering-Trump nog aan de grens van elkaar werden gescheiden.

Tijdens zijn interview bekritiseerde Trump president Biden ook voor zijn decreet, dat het de “scholen toestaat biologische jongens, die zichzelf als meisjes te identificeren, aan meisjessporten te laten deelnemen.”

“Het is waanzin… het is heel oneerlijk tegenover de meisjes en het zal de vrouwensport vernietigen. Het is zo belachelijk. Ik kan niet geloven dat we er überhaupt over moeten praten.”

Op de eerste dag van zijn presidentschap vaardigde de Amerikaanse president Biden een decreet uit dat LGBT-mensen tegen discriminatie, bijvoorbeeld op de werkplek, in scholen en in het gezondheidswezen, moet beschermen.

Trump liet zich eveneens uit over de Israëlisch-Palestijnse crisis en zei daar over: “Wat e rmet Israël is gebeurd, is een van de grote onrechtvaardigheden.” Hij merkte op:

“Als je tien of twaalf jaar terugkijkt, dan werd Israël destijds door het Congres beschermd. Het Congres hield van Israël. Nu – vooral als je het Huis van Afgevaardigden bekijkt – mag het Huis van Afgevaardigden Israël niet meer. Het Huis beschermt alles, alleen Israël niet.”

Trump benadrukte ook dat volgens hem de Amerikaanse handelsakkoorden, waaronder dat met China en het VS-Mexico-Canada-akkoord (USMCA), voortgezet zouden moeten worden. Trump zei:

“China heeft ons jarenlang niets betaald. Nu krijgen we opeens tig miljarden dollar per jaar.”

Met betrekking tot de dynamiek tussen de VS en Noord-Korea zei Trump “een zeer goede relatie met Kim Jong-un ontwikkeld” te hebben en verklaarde verder:

“Wij krijgen er geen erkenning voor, maar het is een feit dat wij vier jaar lang geen probleem hadden. We konden het met elkaar vinden. De relatie was heel sterk, een zeer goede relatie, en het was echt iets dat tot een akkoord geleid zou hebben. En nu is die relatie voorbij, en dat is heel jammer. En nu is hij vijandig tegenover Biden en de regering, zeer, zeer vijandig.”

Sinds zijn aftreden heeft Trump al meerdere malen zijn mogelijke kandidatuur voor het Amerikaanse presidentschap in 2024 aangeduid. In een interview met de Amerikaanse nieuwszender “Fox News” zei Trump onlangs dat hij er serieus over nadenkt om nogmaals voor het Amerikaanse presidentschap te kandideren.

Bron:
de.rt.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op Donald Trump: “Amerikaanse president Joe Biden vernietigt ons land”

 1. Bas zegt:

  Sukkelligs racist…
  BIDEN: “…jonge zwarte ondernemers zijn net zo goed in staat om te slagen als ze de kans krijgen als blanke ondernemers, maar ze hebben geen advocaten, ze hebben geen accountants…”

  JudgeJoeBrown
  Ik ben al een halve eeuw een zwarte advocaat en ken er nog veel meer – plus accountants en MBA’s enz.
  Hij beledigt ons – ik ben beledigd – door te zeggen dat Black Folk deze professionals niet heeft
  Ik denk dat hij nog steeds denkt ‘ik weet alles van negers’
  Hij kan zijn mond niet openen zonder zijn voet erin te steken

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Racime
  BIDEN: “Volgens de inlichtingengemeenschap is terrorisme van blanke suprematie de meest dodelijke bedreiging voor het thuisland van vandaag.”

  Reactie:
  Kwantificeer de ‘blanke suprematiedreiging’.
  Ik kan de dreiging van marxistische organisaties zoals BLM en Antifa kwantificeren: $2 miljard+ schade per jaar. Zwarte gemeenschappen verbrand. Tientallen doden bij rellen en aanslagen.
  Het is geen wedstrijd: linkse mensen zijn de grootste bedreiging voor Amerika.

  Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  ‘Biden is een racist’

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Prima!

  JUST IN – De gouverneur van Florida, DeSantis, tekent een wet die transgendervrouwen uitsluit van meisjes- en vrouwensporten op de eerste dag van Pride Month.

  Geliked door 1 persoon

 5. Peter zegt:

  Een keutel straalt meer kracht uit dan Biden .

  Like

 6. antiislamnu zegt:

  Ik erkend Biden niet als de president van Amerika.
  Tijd om te sterven voor dit stuk genetisch afval

  Like

 7. Pingback: Donald Trump: “Joe Biden vernietigt ons land” – CommonSenseTV

 8. Bas zegt:

  Slachtoffer van doorgedraaide gender-gekte

  • Bij een 20-jarig kind wordt al na twee afspraken de diagnose genderdysforie gesteld.

  • Zijn testikels worden verwijderd slechts drie maanden na het starten van de hormonen.

  • Heeft nu spijt van alles en worstelt met zelfmoordgedachten.

  “Hoe ga ik me ooit weer normaal voelen?”

  Like

 9. Jan zegt:

  Mark Levin over hoe de marxistische terreur de Amerikanen opgedrongen wordt door de Biden-maffia

  video
  https://rumble.com/vg8a9z-american-marxism.html

  Like

 10. Jan zegt:

  Biden’s maffiabende, FBI, gaat over tot confiscatie van privé-eigendom. Voorlopige opbrengst van deze door de staat georganiseerde diefstal bedraagt $85 miljoen. Privé-kluizen leeggeplunderd door FBI

  De FBI nam $ 85 miljoen in contanten, edele metalen en familie-erfstukken in beslag die waren opgeslagen in ongeveer 800 kluisjes in Los Angeles.

  Een class-action rechtszaak beweert dat de FBI “het huiszoekingsbevel overschreed dat door de rechtbank was goedgekeurd” toen het opslagprovider US Private Vaults (USPV) overviel en door de inhoud van de kluisjes snuffelde.
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/cash-grab-feds-seize-85-million-hundreds-safe-deposit-boxes-without-legal-basis/

  (Een class action, in het Nederlands een representatieve actie of groepsvordering genoemd, is een vorm van rechtszaak waarin een grote groep mensen collectief een vordering bij de rechter brengt of waarin een bepaalde klasse verdachten vervolgd wordt)

  Amerika wordt geleid door een bende criminelen

  Like

 11. Jan zegt:

  Onlangs vrijgegeven e-mails onthullen dat, tijdens de aanloop naar de verkiezingen in november, de ingehuurde campagnemedewerkers van Biden Facebook onder druk zetten om zijn politieke tegenstander, de zittende president van de Verenigde Staten, het zwijgen op te leggen.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/newly-uncovered-emails-show-top-biden-officials-demanding-facebook-censor-opponent-president-trump-election/

  Like

 12. Jan zegt:

  Zondag verscheen een totaal in paniek zijnde Al Gore op de tv om de bevindingen van de IT specialisten aan te vallen die hun bevindingen van de audit (de hertelling, controle van de stemmen Biden-Trump) deze week zullen publiceren
  Gore noemt de audit een ‘alternatieve realiteit’.

  Gore
  Trump lost the election. By a lot. Al Gore has a message for him

  (waarom dan die hysterie, de rechtzaken om de audits tegen te houden, de resultaten te dwarsbomen?)

  An inconvenient truth komt nu naar buiten voor de bende, zeg ik maar

  Gore Al:

  (waarom gebruiken leugenaars altijd de frase ‘Let there be no doubt?’)

  Like

 13. Jan zegt:

  Sidney Powell over hoe de verkiezingen kunnen worden teruggedraaid: staatswetgevers “hebben de macht om de kiezers terug te roepen wegens fraude” [VIDEO]

  Like

 14. Jan zegt:

  Econoom Stephen Moore waarschuwt dat democraten van plan zijn om de komende tien jaar $ 22 biljoen aan schulden toe te voegen (bijna een verdubbeling van de schuld)
  https://www.newsmax.com/politics/stephenmoore-spending-inflation-growth/2021/06/27/id/1026582/

  Werkelijk alles wordt in het werk gesteld het land te gronde te richten

  Like

 15. Jan zegt:

  De Biden-maffia bespioneert nu de Amerikaanse staatsburgers die het niet eens zijn met de gevoerde politiek (een te groot woord)

  De NSA probeert nu Tucker Carlson het zwijgen op te leggen

  Like

 16. Jan zegt:

  Author James Simpson Warns: Communists See ‘Rare Opportunity’ to ‘Finally Seize Complete Power’
  video
  https://3speak.tv/watch?v=rairfoundation/vqommppo&utm_souce=player_brand

  Ik weet wel zeker dat al dat marxistische schorem in de Senaat en Congres net zomin hun eigen was doen als de stinkende Karl Marx, dat moest zijn moeder doen.

  Like

 17. Jan zegt:

  Biden zo dementerend dat men zich afvraagt wie de show leidt

  Like

 18. Jan zegt:

  Amerika gaat richting Venezuela: benzineprijzen bereiken recordhoogte, benzinestation zitten zonder

  Benzinestations in het hele land hebben te maken met brandstoftekorten, waardoor de prijzen stijgen naar het hoogste niveau in zeven jaar, nu meer dan 40 miljoen Amerikanen zich voorbereiden om voor het weekend van 4 juli op pad te gaan.

  De landelijke gemiddelde prijs voor een gallon regulier ongelode benzine bereikte maandag $ 3,09, de hoogste prijs die Amerikanen sinds 2014 voor het vakantieweekend hebben gevraagd, volgens gegevens van de American Automobile Association
  https://nypost.com/2021/06/29/gas-prices-hit-7-year-high-as-stations-run-low-on-fuel/?utm_medium=SocialFlow&utm_source=NYPTwitter&utm_campaign=SocialFlow

  Like

 19. Jan zegt:

  Pedo Biden bepotelt weer jonge meisjes als hij ijs koopt (alle mensen wat eet/vreet hij dat vies)

  https://duckduckgo.com/?q=joe+biden+eating+ice+cream+pic&t=brave&iar=images&iax=images&ia=images

  Like

 20. Jan zegt:

  USB-SCHIJVEN werden zogenaamd gestolen, naar elders gebracht en in stemmachines geplaatst die gebruikt werden in staten waar men er niet zeker van was dat Biden wel de meeste stemmen zou krijgen (swing states) in de verkiezing van 2020

  In Arizona werd op 5 november een huis overvallen en werden USB’s verkregen, evenals harde schijven en computers.

  In de State Farm Arena in Fulton County Georgia zag men activiteiten waarbij USB’s op verdachte wijze onderling werden doorgegeven aan verkiezingspersoneel. Een daarvan was tussen een moeder en haar dochter, twee verkiezingswerkers die beroemd werden vanwege hun verdachte activiteiten tijdens de verkiezingen.

  In Gwinnett County Georgia gaf een functionaris toe gegevens uit het verkiezingsbeheersysteem te hebben gehaald, deze op een laptop te hebben aangesloten en deze vervolgens met Excel te filteren. Dit omzeilde de regels dat externe software niet is toegestaan op verkiezingsmachines.

  Op 1 oktober 2020 werd gemeld dat in Pennsylvania een verkiezingslaptop en USB- sticks zogenaamd waren gestolen.
  Op 12 november, slechts een paar dagen na de verkiezingen, werd een rapport vrijgegeven van het Trump-team waarin stond dat buitenstaanders met USB’s en VCards in Pennsylvania telgebieden mochten zonder waarnemers.

  Eind november beschreef een zeer geloofwaardige getuige in Pennsylvania hoe hij persoonlijk zag hoe tientallen USB-kaarten werden geüpload naar stemmachines, wat in korte tijd resulteerde in 50.000 stemmen voor Joe Biden

  Wisconsin
  Een ontbrekende flashdrive in Milwaukee werd gemeld op hetzelfde moment dat in de stad 120.000 stemmen allemaal naar Joe Biden gingen, dit was in de ochtend van 4 november.


  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/breaking-exclusive-box-flash-drives-went-missing-arizona-weeks-2020-election/

  Like

 21. Jan zegt:

  Aangezien Trump zich verkiesbaar stelt wordt hij voor het gerecht gesleept door de Biden-maffia

  De extreemlinkse MSNBC meldde dat de Trump Organization samen met haar CFO is aangeklaagd. De aanklachten bestaan uit kolder in dezelfde trant als de aanklachten waarvoor ze Paul Manafort hebben aangeklaagd. Het maakt niet uit. De rechtbank is in New York en ongetwijfeld zal een extreemlinkse communistische anti-Amerikaanse Obama-rechter toezicht houden op het showproces.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/msnbc-publishes-news-report-tonight-dated-july-1-reporting-new-york-indicted-trump-org-cfop-cfo-organization/

  Like

 22. Jan zegt:

  Amerika hard op weg 3e wereldland te worden

  De burgemeester van New York, Bill de Blasio, riep New Yorkers op om het elektriciteitsverbruik te verminderen om stroomuitval te voorkomen tijdens een zinderende hittegolf.

  “Ons elektrische systeem heeft op dit moment te maken met echte belasting vanwege de hevige hitte die we vandaag ervaren, na vier dagen van intense hitte”, zei de Blasio. “LaGuardia heeft een record gevestigd, we hebben een echte uitdaging voor ons om onmiddellijk het gebruik van elektriciteit thuis of op het bedrijf te verminderen om storing te voorkomen.”

  Woensdag werden verspreide stroomstoringen gemeld in verschillende delen van New York City te midden van een nieuwe dag van extreme hitte.

  Door een storing wawerkten verkeerslichten niet en zaten bewoners zonder airconditioning in Greenpoint, Brooklyn,
  Er waren aanwijzingen dat de stroom een groot deel van de dag uit zou kunnen blijven.

  Con Edison verlaagde de spanning met 8% naar bepaalde buurten in Queens, terwijl bemanningen aan het werk waren om apparatuur te repareren. Het nutsbedrijf vroeg klanten in heel New York City en Westchester County om energie te besparen tijdens de hittegolf.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/nyc-mayor-de-blasio-urgently-calls-residents-immediately-reduce-electric-use-avoid-blackouts-amid-heatwave/

  Like

 23. Jan zegt:

  De ene woordvoerder of minister na de ander van Biden is een compleet doorgedraaide gek, nu weer Jennifer Granholm die op tv verkondigt dat het ingestorte appartement in Florida het begaf vanwege klimaatverandering

  Staatssecretaris Granholm: “Natuurlijk weten we het niet helemaal, maar we weten wel dat de zeeën stijgen. We weten dat we centimeters en centimeters stranden verliezen, niet alleen in Florida, maar overal.”
  Het instorten van het appartementencomplex in Florida resulteerde in tot nu toe 12 doden en 149 mensen die nog steeds worden vermist.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/clown-show-biden-secretary-energy-blames-climate-change-contributing-florida-condo-collapse-video/

  Like

 24. Jan zegt:

  Debiele Ohio DemocRatten begint op tafel te slaan omdat hij zijn zin niet krijgt. Conservatief wil geen biologische mannen in vrouwensport.

  Ohio Democrats furiously pound their desks and yell as Rep. Jena Powell proposes an amendment to add a bill banning biological males from female sports teams to the “Name, Image, Likeness Bill.”
  video

  Die idiotie zag men ook al diverse keren bij ons in de 2eKamer, net als achterlijk gejoel zoals in het Britse parlement.
  Typisch socialistisch gedrag, krijgen zij hun zin niet, wordt rotzooi getrapt door dit kutvolk

  Like

 25. Jan zegt:

  video van een van de rooie gekken. En dat moet een volwassene voorstellen
  video
  Disgraceful behavior from Rep. Michael Skindell at the Ohio House yesterday as Rep. Jena Powell tried to speak.

  Like

 26. Jan zegt:

  Smeerlap Bill Cosby weer vrij gelaten

  De 83-jarige Cosby, die ooit geliefd was als ‘America’s Dad’, werd veroordeeld voor het drogeren en molesteren van de medewerker van Temple University op zijn landgoed in de buitenwijken.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/bill-cosby-released-prison-pennsylvania-supreme-court-overturns-sex-assault-conviction/

  BLACK LIES MATTER

  Like

 27. Jan zegt:

  Om je te bescheuren

  De verslaggevers van NBC Bay Area News zijn onder bedreiging van een vuurwapen op klaarlichte dag beroofd terwijl ze Guillermo Cespedes, hoofd van de afdeling Geweldpreventie van Oakland, Californië op de trappen van het stadhuis interviewden.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/nbc-bay-area-crew-robbed-gun-point-broad-daylight-reporting-oaklands-spike-crime/

  Like

 28. Jan zegt:

  De Democratische hel van San Francisco is de enige stad in de VS waar Target heeft besloten diverse winkels te sluiten wegens georganiseerde winkelcriminaliteit.

  De officier van Justitie van het marxistische San Francisco, Chesa Boudin, zegt dat het vervolgen van winkeldieven laag op zijn prioriteitenlijstje staat en dat zijn ‘geen arrestatie’-beleid fysieke bedrijven vernietigt.

  Dieven kunnen vrijwel ‘legaal’ uit een winkel lopen met tot $ 950 aan spullen zonder te betalen en ermee wegkomen vanwege het beleid van de democraten.

  Zie video waarop te zien is hoe een dief op fiets de winkel inrijdt en steelt onder toeziend oog van de ‘bewaking’
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/target-will-close-6-san-francisco-stores-early-huge-spike-organized-retail-crime/

  Like

 29. Jan zegt:

  Vergelijk. Wie won de presidentsverkiezing van 2020?

  Op zaterdag reisde Joe Biden naar Antrim County Michigan.
  Ongeveer 30 mensen kwamen naar hem toe.

  President Trump reisde naar Sarasota, Florida.
  Meer dan 45.000 kwamen om hem te zien (in de regen) en nog eens 375.000 keken naar zijn live toespraak op RSBN Rumble.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/must-see-compare-contrast-candidate-won-2020-election-independence-day-edition/

  video
  https://rumble.com/vjdzdh-compare-and-contrast-which-candidate-got-81-million-votes.html

  Wat een treurig groepje voor Biden (ik tel net 12 personen)

  Like

 30. Jan zegt:

  Grootste onderwijsorganisatie van Amerika wil dat Mein Kampf verplicht is op alle scholen en in alle staten.

  De CRT (1) moet en zal ieder kind door de strot geduwd worden zodat een generatie Crenshaw-jugend gekweekt wordt.

  video

  1. De term kritische rassentheorie werd bedacht door de Amerikaanse rechtsgeleerde, burgerrechtenactiviste en hoogleraar Kimberlé Crenshaw in de jaren 1980.

  Like

 31. Jan zegt:

  Gen. Flynn: sinds nieuwe DHS-waarschuwing ben je een potentiële terrorist als je je verzet tegen leugens van het Witte Huis
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/exclusive-gen-flynn-since-new-dhs-alert-potential-terrorist-oppose-white-house-lies/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s