VIDEO – Wekroep van een Amerikaanse arts: “Covid-19 is bedrog.” “Word wakker, want ´de microbe´ is bedrog!” (+ NL vertaling!)

(Vertaling: E.J. Bron)

Bekijk HIER de video!

“Word wakker, want ´de microbe´ is vervalst!”. Zo luidt de wekroep van een arts uit de VS. Dr. Derek Knauss, klinisch laboratoriumwetenschapper uit Zuid-Californië, is gepromoveerd in virologie en immunologie en heeft zich op dit gebied gespecialiseerd. Hij wilde exact weten hoe het zit met Covid-19. Voor dit doel werden in Zuid-Californië zogenaamd positieve Covid-19-monsters verzameld en in het laboratorium getest. Dr. Knauss en zijn team vonden geen enkel Covid-virus in alle 1500 monsters.

In plaats daarvan stuitten ze op Influenza A en deels ook op Influenza B. Om helemaal zeker te zijn, werden de resterende monsters naar twee private Amerikaanse universiteiten gestuurd, aan de Stanford Junior University en aan de Cornell University, evenals naar enkele laboratoria van de Universiteit van Californië. Ze kwamen allemaal tot hetzelfde resultaat: géén Covid, alleen maar Influenza A en B. De wetenschap wendden zich daarop tot de Amerikaanse gezondheidsinstantie CDC met het verzoek om het beschikbaar stellen van levensvatbare monsters van Covid. Deze kon de CDC echter niet leveren, omdat zij daar niet over beschikt.

Dr. Knauss en zijn team kwamen tot de harde conclusie dat Covid-19 bedacht en fictief is. Volgens hun vaste overtuiging gaat het om het griepvirus Covid. Dr. Knauss benadrukt zijn overtuiging als volgt:

“Ik heb nog geen enkel bruikbaar monster van Covid-19 gevonden waarmee ik kon werken. Wij van de zeven universiteiten, die de laboratoriumtests op deze 1500 monsters hebben uitgevoerd, klagen nu de CDC aan wegen Covid-19 bedrog. De CDC heeft ons nog geen enkele levensvatbaar, geïsoleerd en gereinigd monster van Covid-19 gestuurd. Wanneer ze ons deze niet kunnen of willen sturen, dan zeg ik dat er geen Covid-19 bestaat, het is fictief.”

Niemand in een of ander laboratorium ergens in de wereld zou dit virus in zijn geheel geïsoleerd en gereinigd hebben, aldus Dr. Knauss. Dat zou komen, omdat men het nooit echt gevonden zou hebben, maar alleen maar kleine stukjes RNA, die nooit geïdentificeerd werden als het virus.

“We hebben dus alleen maar te maken met een andere griepstam, zoals ieder jaar – Covid-19 bestaat niet […]. Covid-19 is bedrog, arglistige misleiding.”

Sinds de uitbraak van de zogenaamde coronapandemie hebben talloze andere wetenschappers in de hele wereld bewezen dat het bij corona om een enorm bedrog op de hele wereldbevolking gaat. Desondanks worden door de meeste landen de drastische coronamaatregelen nog steeds opgelegd en daardoor de levensomstandigheden van de volkeren dramatisch verslechterd. Dan rest slechts de hoop dat de wekroep van Dr. Knauss, “Word wakker, want ´de microbe´ is vervalst”, niet wegsterft, maar mede bijdraagt aan de overtuigende bewijsvoering tegen de veroorzaker(s), voordat de hele wereld ontwaakt in bittere slavernij.

Bron:
politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Konkie”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO – Wekroep van een Amerikaanse arts: “Covid-19 is bedrog.” “Word wakker, want ´de microbe´ is bedrog!” (+ NL vertaling!)

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik was dit artikel al eerder tegen gekomen en wilde het eens afwachten wat de gevolgen ervan zouden zijn.
  Nou die zijn namelijk precies wat ik ervan verwachtte.
  De politiek wil er niks over horen en de MSM wil er niet over schrijven of praten want de waarheid mag pertinent niet aan het licht komen.
  Het is duidelijk dat ondanks wat er ook gebeurd het uitrollen van de nodige lockdowns moet doorgaan.
  Kijk De aartsleugenaar Rutte met in zijn kielzog de teringjunk de Jonge hebben besloten dat Nederland in september weer open zou kunnen.
  Dan denk even mee.
  In zeg oktober begint het volgende griepseizoen weer en het spel begint van voren af aan.
  De halve garen die zich nou in hebben laten spuiten denken nog steeds dat ze daarmee de wereld aan het redden zijn, maar hebben totaal geen benul waarmee ze zijn geinjecteerd, maar ze zijn wel hardstikke blij dat ze mede de wereld redden.
  Geen enkele van deze sukkels heeft tot nog toe niet begrepen dat er al voorgesorteerd word op de volgende injecties want de Zuid Afrikaanse mutatie komt eraan samen met de Indische, Braziliaanse, Engelse, Koreaanse en weet Ik welke variant nog meer want de schrik moet erin blijven, daar het verdienmodel gigantisch is.
  De rotschoften Rutte cs. moeten en zullen dit hele circus zo lang vol houden als nodig is, Want de opperbazen hebben dat zo verordonneerd.
  De mensen word zelfs wijs gemaakt dat de prikken gratis zijn maar hebben er geen idee van dat ze gewoon door het slachtoffer zelf betaald worden via de belasting.
  Ze hebben nog steeds niet begrepen dat in deze wereld helemaal niks gratis te bekomen is.
  En ondertussen dendert de corona opwarming en milieutrein onverminderd voort, met dank uiteraard aan het niet zo maar domme volk maar oerstom volk.

  Geliked door 3 people

 2. Dijkstra zegt:

  Misschien is het verstandig om bronnen te verifieren.
  Zie ook:
  http://mythdetector.ge/en/myth/how-anti-vaxxers-passed-pro-trump-youtuber-patrick-gunnels-dr-knauss
  Als je weet dat corona al tientallen jaren bekend is en dat het genoom ervan al lang geleden geregistreerd is, lijkt het wel vreemd om vervolgens te constateren dat het niet zou bestaan?

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Dijkstra.
   Dat het coronavirus niet zou bestaan is begrijpelijk.
   Het is inderdaad al tientallen jaren bekend maar iemand die uit legt dat het gewoon de zoveelste vorm van een griep is wordt in alle talen doodgezwegen.
   Het moest namelijk een killervirus worden.
   Heb je nou nog niet begrepen dat je zwaar genaaid wordt met die hele shit.
   Laten we het zo stellen.
   Ren morgen naar een priklokatie en laat je een spuit geven en voel je happy omdat je de wereld gaat redden en de ouderen beschermd.
   Ik ga het allemaal niet meer opnieuw uitleggen in deze reactie Ik word een beetje moe van de mensen die de hele zakkenvullerij niet willen zien achter deze leugen.
   Dus een goede raad morgen rennen naar een priklocatie en voel je maar een lekkere wereld redder. Ik word moe van mensen zoals jij.
   Ondertussen heb Ik circa 1500 uren besteed aan deze leugen en heb het in veel reacties hier uitgelegd, dus dan heb Ik het idee dat je een en ander niet begrepen hebt of dat je pas sinds enkele weken hier komt koekeloeren.

   Geliked door 3 people

   • M. zegt:

    Je hebt meer dan je best gedaan, Henk.
    Je bent je gewicht in goud waard …op zijn minst.

    Sommige mensen schijnen het gewoon om wat voor duistere reden dan ook niet te willen snappen.
    Ik word meer dan gemiddeld moe van zulke mensen die zich als een kleuter voor de gek laten houden en ook nog verdommen om ook ergens eens serieus over na te denken.
    Na ruim een jaar hebben ze zich nog nergens in verdiept en ze hebben zelfs niet de nieuwsgierigheid naar de waarheid.

    Die schijnveiligheid die de één op zijn voorhoofd heeft zitten en de ander op zijn kin omdat het niets toevoegt laat de achterlijkheid van dit volk goed zien.
    Dat het volk accepteert dat men al ruim een jaar gebruik maakt van een test die niet kan testen en waarvan de maker ook nog heeft gezegd dat het niet geschikt is om te testen wat het moet testen laat nog meer achterlijkheid zien.
    Men word op willekeur positief of negatief bevonden, maar het achterlijke volk zag met de ogen stijf dicht geknepen voor elk waarheid, dat het goed was.

    Men lijkt die achterlijkheid nog wel te koesteren ook.

    Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Dank je wel M
    Dit soort dingen geeft me altijd weer een boost om toch goed eigenwijs door te gaan

    Geliked door 1 persoon

 3. Knalkopje1 zegt:

  De ‘Tijdelijke’ Coronawet zou op 1 september worden ingetrokken. Maar onze goede vriend De Jonge heeft het er nu al over die wet te verlengen!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/kabinet-komt-eind-juni-met-plan-voor-volgende-fase-coronabestrijding/ar-AAKFPLm?ocid=msedgntp
  Zie hier hoe ‘tijdelijk’ die wet is: verlenging op verlenging op verlenging. Het is meermaals voorgekomen dat voor politici het begrip ‘tijdelijk’ het zelfde betekent als ‘permanent’. Dat kunnen we wel verwachten van De Jonge!

  Like

 4. htskday zegt:

  Dr. Vernon Coleman: De waanzinnigen hebben het gesticht overgenomen en ze kunnen met deze injecties miljarden doden..

  https://www.frontnieuws.com/dr-vernon-coleman-de-waanzinnigen-hebben-het-gesticht-overgenomen-en-ze-kunnen-met-deze-injecties-miljarden-doden/

  (Video + Nederlandse vertaling)

  Geliked door 2 people

 5. Julia zegt:

  Het reduceren van de wereldbevolking is in volle gang gezet.https://healthwatch.eu/nl/bill-gates-vaccins-moeten-wereldbevolking-uitdunnen/ Miljoenen mensen zijn er reeds flink ingetuind mede ook door luiheid of domheid om zich niet eerst te verdiepen wat de eventuele gevolgen het vaccin kan hebben en blijkbaar niet beseffen dat het puur om een experiment gaat.https://www.xandernieuws.net/algemeen/wereldwijd-erkende-immunoloog-gevaccineerden-die-zeggen-nergens-last-van-te-hebben-zijn-onwetend-over-de-wetenschap/.

  Like

 6. Bas zegt:

  https://rumble.com/vhux2b-breaking-groot-usa-tv-netwerk-brengt-waarheid-over-vaccin-aan-het-licht.html

  BREAKING: GROOT USA TV NETWERK BRENGT WAARHEID OVER VACCIN AAN HET LICHT

  VIDEO

  Rumble — BREAKING: GROOT USA TV NETWERK BRENGT WAARHEID OVER VACCIN AAN HET LICHT – NL ONDERTITELD!!!

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  De hele wereld ontwaakt straks in bittere slavernij.waar de vele foute politici maar al te graag aan mee werken !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s