Black Lives Matter verliest steun in de samenleving – Moeder: “Ze profiteren van het bloed van onze zonen”

(Door: Matthias Kehrein – Vertaling: E.J. Bron)

Ondanks miljoenen schenkingen

Terwijl Black Lives Matter in de VS de strijd tegen de “blanke hegemonie” propageert, verliest de organisatie steun in de samenleving. Hij zat heel dichtbij de organisatie, die verleden jaar in de VS opzien baarde en voor negatieve koppen zorgde: Rashard Turner was in 2015 medeoprichter van een Black Lives Matter-groep in St. Paul, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Minnesota. Hij observeerde de situatie in het andere deel van de “Twin Cities” – in Minneapolis – heel nauwkeurig.

Minneapolis is de stad, waarin het na de dood van George Floyd ongeveer een jaar geleden tot zware onlusten kwam. In het verloop daarvan werd het plaatselijke politiebureau in brand gestoken. Antifa en Black Lives Matter worden ervan verdacht verantwoordelijk geweest te zijn voor de gewelddadige onlusten.

Turner had na slechts anderhalf jaar in de organisatie genoeg gezien en zijn consequenties getrokken: hij stapte uit zijn plaatselijke groep. Zijn beschuldiging: Black Lives Matter (BLM) zou zich, zoals gepropageerd, niets aantrekken van zwarte families en het onderwijs van zwarte kinderen en jongeren. Integendeel. Hij beschuldigde hen van het oprichten van “barrières voor een beter onderwijs voor zwarte kinderen”.

Dat zei Turner in een getuigschrift, dat onlangs werd gepubliceerd door de hulporganisatie “TakeCharge”.

“Geprofiteerd van het bloed van onze zonen”

Turner is niet de enige die zich uitspreekt tegen Black Lives Matter.

Zwarte moeders, wier kinderen door de politie gedood werden – en die in de tijd daarna zogenaamd door BLM geholpen werden –, zeiden dat de organisatie “van het bloed van onze zonen profiteert”.

Samaria Rice is de moeder van Tamir Rice, een 12-jarige jongen, die met een speelgoedpistool in de hand in het jaar 2014 door de politie van Cleveland werd doodgeschoten.

Rice verklaarde tegenover de “New York Post” dat ze de BLM-organisatie verzocht om haar te helpen het onderzoek door de staat te heropenen. Volgens de informatie van Rice wisselde ze in de loop der jaren een paar E-mails uit met de medeoprichtster van BLM, Patrisse Cullors, maar zonder resultaat.

Een andere critica van Cullors is Lisa Simpson, de moeder van Richard Risher. Haar zoon werd in 2016 door de politie van Los Angeles doodgeschoten. Volgens Simpson´s informatie zamelde BLM-Los Angeles weliswaar $ 5000,- voor de begrafenis van haar zoon in, maar zij zou daar niets van hebben gekregen.

In maart verklaarden Rice en Simpson dat ze BLM nooit verzocht zouden hebben om “vertegenwoordigers in de strijd om gerechtigheid voor onze door de politie vermoorde familieleden te zijn.”

Wij willen jullie niet en hebben jullie niet nodig, die door de straten trekken om geld, platforms, filmdeals enz. voor de dood van onze geliefden in te zamelen, terwijl de families en gemeenten nietsvermoedend en gebroken worden achtergelaten.”

De moeders beschuldigen BLM er eveneens van het noodlot dat hun families getroffen heeft financieel uit te buiten. BLM gaf aan in het jaar 2020 $ 90 miljoen aan schenkingen te hebben ingezameld. Rice zei: “Ze profiteren van het bloed van onze geliefden en praten niet eens met ons.”

In april sprak Tamika Palmer, de moeder van Breonna Taylor, zelfs van bedrog. Haar dochter werd tijdens een vuurgevecht van haar partner met de politie gedood. “Ik zou een ruimte vol mensen binnen kunnen gaan, die beweren daar voor Breonna´s familie te zijn, die niet eens weten wie ik ben”, zei Palmer in een inmiddels verwijderde bijdrage op de social media.

“Ik heb gezien hoe jullie alle geld in naam van Breonna´s familie hebben ingezameld”, schreef ze. BLM zou nooit iets voor Palmer gedaan hebben, noch zou ze het nodig gehad of er naar gevraagd hebben. “Dus gaat het om bedrog. Het is verbazingwekkend hoeveel mensen de oriëntering verloren hebben.”

Medeoprichtster van BLM trekt zich terug

Gezien de terugtrekking onlangs van de medeoprichtster van BLM, Patrisse Cullors, krijgen de beschuldigingen nieuwe explosiviteit. In april meldde de “New York Post” dat de “getrainde marxiste”, zoals zij zichzelf noemt, onroerend goed ter waarde van $ 2,6 miljoen gekocht zou hebben. Waaronder een huis in een exclusieve blanke buurt van Los Angeles voor $ 1,1 miljoen.

Cullors, 37, zei tegenover de “Associated Press” op 27 mei dat ze aftreedt als voorzitster van de Black Lives Matter Global Network Foundation. Ze zou haar aftreden sinds een jaar gepland hebben. Het zou niets te maken met de persoonlijke aanvallen tegen haar.

Ze zei de stichting te verlaten om zich te concentreren op “andere projecten”. Daaronder de aanstaande publicatie van haar tweede boek en een deal met Warner Brothers over een meerjarig tv-project.

Geen interviews voor blanke journalisten

Ongeveer een jaar na de dood van George Floyd in Minneapolis is de ondersteuning voor BLM in de Verenigde Staten volgens een actuele peiling van “Morning Consult” krachtig gedaald. Nog maar 48% heeft een positieve mening over de organisatie, in mei was dat nog 61%.

Aan de achteruitgang van de acceptatie heeft mogelijkerwijs de realisatie van de politiek van BLM bijgedragen. De zwarte burgemeester van Chicago, Lori Lightfoot, bijvoorbeeld gaf naar aanleiding van haar tweede verjaardag van haar ambtsaanvaarding alleen maar interviews aan niet blanke journalisten. Daarmee wilde ze volgens haar de aandacht vestigen op het gebrek aan diversiteit in de media.

Ze werd onlangs door Thomas Catenacci, een blanke verslaggever van de “Daily Caller”en “Judicial Watch” aangeklaagd, omdat hij geen interview met haar gekregen zou hebben. Hij beschuldigt Lightfoot er op Twitter van “rassendiscriminatie” te hebben bedreven, nadat ze “mij een interview op grond van mijn ras had geweigerd.”

“Defund the Police”

Ook de BLM-eis “Defund the Police”, dus het onttrekken van financiële middelen aan de politie, komt bij de bevolking vanwege de sterk toegenomen criminaliteit in de grote steden niet goed aan. Uit een door “USA Today” in mei uitgevoerde peiling bleek dat nog maar 18% van de geënquêteerden het plan ondersteunt.

In New York bijvoorbeeld vond een historische stijging van schietpartijen, moorden en andere geweldsmisdaden plaats. Volgens informatie van de politie van New York, NYPD, nam in maart 2021 het aantal schietpartijen in vergelijking met dezelfde maand vorig jaar met 76% toe.

De Democratische burgemeester van New York City, Bill de Blasio, kondigd ein mei aan een politiebureau in het stadsdeel Queens te willen bouwen om de toenemende criminaliteit de baas te worden. Dat gebeurde slechts enkele maanden nadat hij had beloofd het budget van de NYPD met $ 1 miljard te korten. Zelfs deze belofte werd destijds niet serieus omgezet.

Terwijl de Democratische burgemeester Eric Garcetti en enkele leden van de gemeenteraad van Los Angeles vorig jaar beloofd hadden de financiën te korten, braken ze deze belofte midden mei.

Tegen de achtergrond van de stijgende criminaliteit in Los Angeles gaf de gemeenteraad toestemming voor meer geld voor het Los Angels Police Department, LAPD, om 250 extra agenten in dienst te nemen. Garcetti stelde bovendien een verhoging van het LAPD-budget met 3% van $ 1,71 miljard naar $ 1,76 miljard voor. Vorig jaar had de stad het budget met ongeveer $ 150 miljoen gekort.

In Baltimore, een stad met een historisch gezien hoog criminaliteitscijfer, gaf de uitgavencommissie van de stad midden mei toestemming voor een verhoging van de politiebegroting met $ 28 miljoen. In het jaar 2020 had de stad daar ongeveer $ 22 miljoen uit geschrapt.

De gemeenteraad van Minneapolis ging er enkele maanden geleden zelfs mee akkoord om een bedrag van $ 5,2 miljoen meer in de politie te steken. En dat, hoewel een aantal raadsleden vorig jaar had beloofd de politie helemaal te willen afschaffen.  

Onderwijs voor een succesvol leven

De wens om zwarten te helpen, heeft Rashard Turner ondertussen in een andere organisatie omgezet, die zichzelf “Minnesota Parent Union” (MNPU) noemt. Het belangrijkste doel van de MNPU is onderwijs. Dit zou noodzakelijk zijn om de “ketenen van de armoede te doorbreken en een succesvol leven te leiden”.

Daarom zou de MNPU ouders helpen om hun kinderen van slechte scholen over te plaatsen naar succesvolle scholen om voor hen betere onderwijskansen mogleijk t emaken. Dat zou hard werken zijn, want men zou te maken hebben met “krachten, die niet willen dat wij succes hebben.” De MNPU zou echter honderden kinderen en families geholpen hebben om een goede opleiding te krijgen.

Hij haalt zijn eigen biografie als goed voorbeeld aan:zijn vader zou zijn doodgeschoten toen hij twee jaar oud was, en zijn moeder zou niet in staat geweest zijn om voor hem te zorgen. Door de woorden van zijn grootouders zou hij geleerd hebben om onderwijs als sleutel naar een beter leven te beschouwen. Daarom zou hij op school hard gewerkt hebben, de eerste in zijn familie met een College-diploma geweest zijn en daarna gestudeerd hebben.

Bron:
epochtimes.de
Door: Matthias Kehrein

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Black Lives Matter verliest steun in de samenleving – Moeder: “Ze profiteren van het bloed van onze zonen”

 1. jantjeuitnl zegt:

  De “top” van Black Lying Marxists is inmiddels binnen en kiest eieren voor zijn/haar geld.

  Like

 2. Jan zegt:

  Niks anders dan een stelletje parasitaire lamzakken en stuitende racisten die menen recht te hebben op iets alleen omdat zij zwart zijn

  BLM-bende plundert weer (is traditie)
  video’s

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/happening-now-violent-minneapolis-black-lives-matter-mob-looting-sneaker-shop-target-walgreens-cvs-videos/

  Like

 3. karton zegt:

  Ik zie BLM als een verzameling uiterst trieste negers, aangevuld door een paar mongoloïde blanken , die bijna in staat blijken om een kinderfeest in Nederland te verstieren ! Écht wel iets om trots op te zijn , niet dan , ja toch ? Zelfs ten tijde van de slavernij bracht dát soort negers geen cent op , ze deugden nergens voor en dat is nog steeds zo.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ronjaspers zegt:

  Die smerige racisten club burn,loot,and murder en de facisten van antifa zijn het laatste jaar bezig met verschillende grote steden in amerika te plunderen in brand te steken,te slopen, mensen vermoorden en in elkaar te slaan.Natuurlijk georganiseerd en gefinancierd door (bilderberger) de extreem linkse multimiljardair george soros.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Racistische Krankzinnige “Psychiater”:
  “Ik had fantasieën over het lossen van een revolver in het hoofd van elke blanke die in mijn weg stond, hun lichaam begraven en mijn bebloede handen afvegen terwijl ik relatief onschuldig wegliep met een sprong in mijn stap. Alsof ik de wereld een f–king gunst heb bewezen.”

  https://nypost.com/2021/06/04/nyc-pyscho-fantasizes-about-shooting-white-people-in-yale-talk/

  NYC-psychiater vertelt Yale-publiek dat ze fantaseert over het neerschieten van blanke mensen

  Een psychiater uit New York City vertelde in april een publiek aan de Yale School of Medicine dat ze fantasieën had over het “lossen van een revolver in het hoofd van elke blanke die me in de weg stond”.

  Dr. Aruna Khilanani spuwde de race-hatende virtuele opmerkingen – waarin ze ook zei dat ze weg zou lopen van de schietpartij “met een sprong in mijn stap” en dat blanke mensen “mijn bloed laten koken” en “gek zijn”. en dat al heel lang” — in het Child Study Centre van de Ivy League-instelling op 6 april.

  Audio van de lezing werd vrijdag geplaatst op het substack online platform van voormalig New York Times opinieschrijver en redacteur Bari Weiss, samen met een interview van Khilanani uitgevoerd door schrijver en podcaster Katie Herzog.

  Een flyer die de lezing promootte en online werd geplaatst door Weiss, getiteld de lezing, “Het psychopathische probleem van de blanke geest” en omvatte “leerdoelen” zoals “De afwezigheid van empathie van blanke mensen voor zwarte woede als een probleem instellen” en “Begrijpen hoe blanke mensen zijn psychisch afhankelijk van zwarte woede.”

  “Ik had fantasieën over het lossen van een revolver in het hoofd van elke blanke die in mijn weg stond, hun lichaam begraven en mijn bebloede handen afvegen terwijl ik relatief onschuldig wegliep met een sprong in mijn stap. Alsof ik de wereld een f–king gunst heb bewezen.”

  Like

 6. Angélica de Sancé zegt:

  George Floyd is onderdeel van een ondernemingsplan
  ’n Verdienmodel voor links en Trojanen zoals Azarkan

  Patrisse Cullors ontving inmiddels negentig miljoen
  Maar wat deze BLM oprichtster mist is goed fatsoen
  Het bedrag werd niet voor haar gedoneerd
  Toch heeft ze zich op ’n 4e villa getrakteerd
  Ze woont sinds kort tussen blanken met bergen poen

  In Topanga Canyon zoek je vergeefs naar arme negers
  Zwervers, Zwarte Pieten en andere schoorsteenvegers
  Net zoals gedeugster* Femke in Amsterdam
  Die alleen voor háár kinderen in actie kwam
  Is ze hypocriet in de strijd voor rechten van veelplegers

  George’s familie kreeg ’n schadevergoeding van 27 miljoen
  De slachtoffers van deze ‘martelaar’ moeten ’t met niks doen

  *
  ’n Deugende gedoogster
  Gedoogde deugers
  ’n Zogende zeug
  Deugt als zoogster
  ’n Deugende zeug
  Die gedoogt is dan
  ’n Gedeugster!

  Best logisch hè?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s