VIDEO Dr. Nicolaus Fest: U gelooft niet waarvoor de EU nu een dikke € 8 miljoen uit het raam gooit (+ NL vertaling!)

(Vertaling: E.J. Bron)

Goedendag! Kent u het begrip “most vulnerable people”, vrij vertaald “bijzonder kwetsbare mensen”? Dat is het nieuwe toverwoord, het “Sesam, open U” betreffende de miljoenenbegrotingen van de EU. Als er in een voorstel staat dat het geld ook voor “most vulnerable people” bedoeld is, dan is de zaak geregeld: direct treedt de hoorn des overvloeds van de EU-subsidies in werking.

Wat betekent “most vulnerable people”? In het Midden-Oosten betekent het bijvoorbeeld: Palestijnse burgers. Israëlische burgers, die in de laatste weken door juist die Palestijnen met een hagel van Kassam-raketten werden bestookt, vallen daar niet onder. In meer strikte zin betekent “most vulnerable people” ook alleen maar kinderen, vrouwen en jongeren. Waarom dat zo is – geen idee. Per slot van rekening bevinden zich niet zelden vrouwen en jongeren onder de zelfmoorddaders die Israëlische burgers doden. Desondanks helpt de EU alleen de Palestijnen. En dat, als je alle subsidiepotten bij elkaar rekent, elk jaar met een geschatte € 800 miljoen. In een land, dat volgens de Transparancy Index” tot de meest corrupte landen ter wereld behoort, zijn deze grote sommen geld vast en zeker goed belegd.

Ook na de jongste aanvallen op Israël heeft de EU zijn zakken opnieuw geopend en € 8 miljoen als “extra humanitaire hulp” overgemaakt. Niet aan de aangevallenen in Israël, maar aan de aanvallers uit de Palestijnse gebieden. Maar de EU financiert niet alleen humanitaire hulp, ook burgerfeesten, raadselwedstrijden en kinderen schminken. Op Facebook zijn daar talrijke video´s van te vinden. Wie vraagt waarom Europese werknemers met hun belastinggeld schminkcursussen en stadsdeelfeesten in “Palestina” financieren, heeft gewoon geen hart. Want men helpt hier “most vulnerable people”, “bijzonder kwetsbare mensen”.

Daar vallen Palestijnse kinderen en jongeren in merkkleding onder, de Duitse gepensioneerde vrouw, die in de prullenbak naar statiegeldflessen zoekt, niet! De subsidiepot waaruit deze activiteiten betaald werden, bevatte € 525.000,- Op mijn vraag aan het verantwoordelijke bureau van verstrekking wie eigenlijk zou controleren of het geld gebruikt zou worden waarvoor het bedoeld was, kreeg ik het mooie antwoord: “De voorwaarden van verstrekking voorzien niet in een verplichting om de uitgaven te verifiëren. Mocht u – dus ik – echter aanwijzingen hebben voor een niet correct gebruik van de middelen, kunt u deze graag schriftelijk indienen.” Echt heel lief.

En nu veel plezier met een korte samenvatting van de burgerfeesten en schoolwedstrijden met puzzels en landen raden. Denkt u er aan: allemaal gefinancierd met uw belastinggeld! Want dat zijn “most vulnerable people”! Fijn weekend en blijf opgewekt. Op een bepaald moment zullen we in staat zijn om zulke onzin niet alleen openbaar te maken, maar te stoppen!

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op VIDEO Dr. Nicolaus Fest: U gelooft niet waarvoor de EU nu een dikke € 8 miljoen uit het raam gooit (+ NL vertaling!)

  1. Jules Vismale zegt:

    De EU gedraagt zich dus precies zoals de USSR die in de periode 1939-1941 eveneens voor miljoenen aan goederen, olie, ijzer, wapens en voedsel schonken aan Nazi-Duitsland!

    Like

  2. Peter. zegt:

    Juist daarom wil de Hamas nooit vreden,de geldkraan gaat dan dicht .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s