Oranje: leg mij dat eens uit!

(Door: Rients Hofstra)

Veel mensen met een normaal werkend verstand weten dat links rijden op een tweebaansweg levensgevaarlijk is. De meesten weten zelfs dat beschonken achter het stuur ook niet juist is.

Leg mij dan eens uit hoe het komt dat het verstand wordt uitgeschakeld, nadat ons elementaire rechten zijn afgenomen vanaf het moment dat een vervelende griep uitbrak? (of dit spontaan of gepland is, laat ik nu even in het midden) Leg mij eens uit waarom we blind zijn als elementaire mensenrechten systematisch worden vertrapt vanwege diezelfde onprettige griep? (Vergelijk de resultaten eens met die in Zweden waar amper maatregelen werden getroffen.)

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Oranje: leg mij dat eens uit!

 1. Jan zegt:

  1 van de emails van Frauxi

  Like

 2. Jan zegt:

  Hoe wist die neppresident dit?

  video

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Jan
   Minder vreemd dan je denkt, wetenschappers waarschuwen al decennia voor het toenemende risico op de uitbraak van een ernstige en sterk besmettelijke ziekte en dat wordt met name veroorzaakt door de explosief groeiende wereldbevolking.

   Like

  • Republikein zegt:

   Hij was toch 1 van de financiers tbv het “virus”!

   Like

 3. Jan zegt:

  Zo werd het virus gemaakt

  Like

 4. Jan zegt:

  Fraudci de crimineel

  Fraudci: “the benefits of the research were worth the risk of a pandemic”
  https://sheikyermami.com/2021/06/fraudci-the-benefits-of-the-research-were-worth-the-risk-of-a-pandemic/

  Like

 5. Bas zegt:

  Sky News Australia zegt waar het op staat

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Mensen hebben het, vergeleken met vroeger, materieel veel te goed en zijn apatisch geworden voor echt belangrijke zaken. Word er iemand op straat in elkaar geslagen dan word er niet ingegrepen maar kijkt men toe als naar een film, het slachtoffer word in de steek gelaten. Hun enige reactie is het maken van video’s. Hetzelfde gedrag bij verkeersongelukken. De Kerk werd massaal verlaten en werd ingeruild voor oppervlakkige zaken als voetbal, geestdodende TV programma’s, en telefoonverslaving. Vrijheid is niet iets wat vanzelfsprekend is, daar moet voor gevochten worden. Dit word nagelaten, en het resultaat is dat Nederlanders ongemerkt de dictatuur in-gerommeld worden !

  Geliked door 2 people

  • Vrijheid zegt:

   Helemaal mee eens. We zijn inderdaad veel te verwend en gemakzuchtig geworden. Mezelf inclusief. Al die technologie en zogenoemde vooruitgang heeft mensen alleen maar ongelukkig gemaakt. Ja, er was schaarste in de jaren 1950, maar de mensen waren op een bepaalde manier wel gelukkig. Ergens zou ik graag terug in die tijd willen leven, maar dat gaat toch niet gebeuren. Het liefst sla ik al die technologie, camera’s en telefoontjes aan gruzelementen, dat de mensen weer aandacht hebben voor elkaar, weer met elkaar gaan praten en weer naar elkaar lachen. De menselijke maat is steeds meer geleidelijk aan overal verdwenen. Op het werk ben je een nummertje, en je moet in de pas lopen. Als je vraagt voor een uitzondering, dan is het antwoord: Nee, dat is tegen de regels. Er wordt geleerd niet meer zelfstandig te denken en geen medemenselijkheid meer te tonen. En dat vindt ik een verschrikkelijke ontwikkeling. Maar lieve mensen, elke dag kunnen we er nog voor kiezen om wel weer liefde naar elkaar te tonen.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s