De ware epidemie: Meer drugsdoden dan corona-doden in San Francisco

(Door: Berthold Krafft – Vertaling: E.J. Bron)

In de Californische stad San Francisco bestaan sociale problemen, net zoals in elke grote stad. De zogenaamde corona-pandemie behoort daar echter niet toe, zoals duidelijk blijkt uit actuele cijfers. Volgens de officiële statistiek zijn er vorig jaar meer inwoners aan een overdosis drugs gestorven dan aan Covid-19.

Amerika heeft een opiatenepidemie, geen corona-pandemie

In San Francisco stierven tijdens de corona-crisis ongeveer 700 mensen aan een drugsvergiftiging. Ondertussen stierven minder dan 300 personen officieel aan corona in de stad. En daarbij werden mogelijkerwijs nog velen meegeteld die niet aan, maar met corona gestorven zijn. Dit jaar zouden de aantallen nog wel eens verder kunnen stijgen, zoals een bericht van de gezondheidsdienst voorspelt. Van januari tot april waren er al 252 drugsdoden, wat, gerekend over het hele jaar, meer dan 1000 drugsslachtoffers zou kunnen betekenen!

De ontwikkeling gaat al jarenlang slechter. Men spreekt in de VS inmiddels van een “opiatenepidemie”, omdat meer mensen dan ooit tevoren afhankelijk zijn van opiaten. Bijzonder slecht gesteld is de situatie met de drug Fentanyl, die vaak in China wordt geproduceerd en meer dan 100 keer zo krachtig als heroïne zou zijn. De prominentste Fentanyl-dode is waarschijnlijk de zwarte Amerikaan George Floyd.

Economie sterk getroffen

Hoewel er op grond van de corona-angst sowieso niet veel aan de hand was, werd het openbare leven en de economie van de stad door een bijzonder harde lockdown verwoest. Vooral he tin San Francisco traditioneel belangrijke toerisme werd hard getroffen. Daartoe behoren ook talrijke congresbijeenkomsten en conventions, die allemaal afgezegd moesten worden. “Het zal waarschijnlijk nog minstens drie jaar duren totdat de toerisme-industrie zich volledig hersteld heeft”, denkt Kevin Carrol, de voorzitter van de hotelorganisatie van San Francisco.

Opening vindt heel langzaam plaats

Al op 20 mei werd gemeld dat het grootste stedelijke ziekenhuis geen enkele coronapatiënt meer zou hebben. Desondanks vindt de opening en de beëindiging van de dwangmaatregelen maar heel langzaam plaats. In ieder geval mogen de winkels weer open op 15 juni. Vanaf dan gelden ook de afstandsregels niet meer. Enkele winkeliers klagen echter over personeelstekort, omdat de voormalige werknemers naar elders zijn vertrokken. Bovendien zouden er problemen zijn met de aanvoerlijnen, die niet meer goed zouden functioneren.

Bron:
wochenblick.at
Door: Berthold Krafft

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op De ware epidemie: Meer drugsdoden dan corona-doden in San Francisco

 1. antiislamnu zegt:

  En maar doorgaan met vaccineren ze gaan nu achter de kinderen aan door ze om te kopen met ijsjes en weet ik veel echt kompleet gestoord.

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   antiislamnu Compleet gestoord zijn degenen en zelfs misdadig die haar kinderen zonder meer aan aan een niet bewezen vaccinatie bloot stellen. Ik heb in de geschiedenis nimmer meegemaakt dat beloningen werden uitgedeeld voor welke vaccinatie dan ook. De enige beloning die de goedwillige en onderdanige schaapjes krijgen is een klein stukje vrijheid om uit te mogen gaan en naar de zon mogen vliegen terwijl voor de pandemie totale vrijheid binnen een democratie een normaal gegeven was. Weet u nog de EU vrij voor handel en personen verkeer. Nou dat is bij deze met die idiote maatregelen totaal teniet gedaan. Leve de EU en haar dictatuur.

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   antiislamnu.Ik waarschuw hier al lang dat ze 90% van de wereldbevolking willen uitmoorden.Daar zijn de satanische globalistische elite nu volop mee bezig,met de dodelijke corona vaccinazi,s.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s