Gechipt basisinkomen?

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Het is inmiddels geen geheim meer dat Klaus Schwab (!) WIL dat iedereen binnenkort een chip in zijn hersenen geïmplanteerd krijgt. Die uitspraak heeft hij tenslotte in, ik dacht 2010 als ik het me goed herinner, openlijk gedaan. Eerst in kleding om mensen te kunnen volgen en vervolgens in de hersenen. Aan die controlechip wordt overigens driftig gewerkt en NIET alleen binnen het Zwitserse WEF. In 2020 schreef deze machtsgeile, ronduit FASCISTISCHE (!) geestesgestoorde het boek “COVID-19 The Great Reset” (op bol.com te vinden en te koop). De beloning voor zo’n controlechip is dan een karig basisinkomen, “zodat de wereld eerlijker verdeeld is en iedereen hetzelfde krijgt”… terwijl een parasiterende ‘vluchteling’/migrant/crimineel/terrorist/ISIS-bruidje (met ji-HAAT-kindertjes) inclusief subsidies echter recht heeft op meer dan het dubbele dan een oudere die zijn/haar hele leven heeft gewerkt en het land mee heeft opgebouwd… En de elite uiteraard de rest van het riante vermogen èn de wereld en alle grondstoffen beheert.

Schwab heet waarschijnlijk oorspronkelijk geen Schwab en heeft allerlei duistere verbintenissen met rijke, invloedrijke Zwitserse families, maar heeft de Duitse nationaliteit…  Mogelijk is Schwalbe een betere naam. Schwab, die WIL dat “ú niets bezit en daarmee veel gelukkiger bent” (de GÈK!) is ZÈLF echter eigenaar (!) van zowel een enórm landgoed als een eigen schiereiland in Zwitserland. Hoezo denkt deze randdebiel alles voor ú en mij te moeten en kunnen bepalen? Schwalbe is derhalve de oprichter en directeur van het World Economic Forum en brengt middels dat World Economic Forum – waar onder andere Kaag, Merkel, Rutte, de Oranjes en kontenlikker De Jonge nu ook lid van zijn – ieder jaar de meest invloedrijke politici en CEO’s uit het bedrijfsleven samen om ***toekomstige strategieën (!) te definiëren en uit te voeren (!) die de globalisering moeten sturen in relatie met staten en wereldmarkten. Hij is overigens volkomen transparant in het beschrijven van ZIJN verlangen (!) om de massa steeds verder te onderwerpen en schuwt openlijke tirannie en onderdrukking daarbij niet. Klaus Schwab en zijn schoothondjes (waaronder ‘mevrouw’ Kaag, Rutte, Merkel en De Jonge) zijn derhalve niet meer of minder dan ene Adolf Hitler en zijn misdadige SS-officieren. Een openlijk geestelijk gestoorde, uitermate fanatieke FASCIST (!) derhalve, die de wereld en de mensen middels chaos en opgelegde dwang, straffen en discriminatie (tweedeling en uitsluiting op ras en gevaccineerd zijn of niet) wil domineren en beheersen. Wie stopt deze GEKKEN (!) die een regelrechte bedreiging zijn voor úw en mijn gezondheid en veiligheid? Schwab is een extreemrechtse NAZI en lijkt voornemens het werk van Adolf Hitler af te willen maken en zijn sadistische schoothondjes huppelen, voor een aai over de bol, parmantig met hem mee…

Schwab´s SS-troepen

Een van de ‘gereedschappen’ van Schwab zijn onder andere de gewelddadige Antifa, die (eveneens openlijk) met een fascistisch logo te koop lopen. Maar vooral zwakke staats’leiders’ als Merkel, Biden, Rutte, maar vooral Sigrid Kaag zijn erg belangrijk voor hem, gezien haar hechte verbintenis met de islamitische landen en terroristische bewegingen. ***De massale toestroom van zogenaamde ‘vluchtelingen’ en migranten met de uitermate bruikbare islamitische hersenspoeling – ÈN hun van kindsbeen af ingegeven hartgrondige eeuwenoude haat jegens de Joodse bevolking – naar Europa, ÈN de financieringen vanuit úw belastinggeld aan ISIS en Hamas zijn hem dan ook zeer welkom. Meer islam betekent namelijk meer Jodenhaat, meer chaos, meer verdeeldheid en meer excessief geweld onder de burgerbevolking. Een chaos die ‘meneer’ Schwab en consorten ZÈLF regisseren en waar ‘meneer’ Schwab persoonlijk beter van wordt, omdat al die randdebielen die zich nu ‘trots’ hebben laten vaccineren en zèlf roepen om MÉÉR beperkingen straks zullen roepen om nòg meer beperkingen en een chip. Uiteraard heeft het WEF, niet geheel toevallig, uitermate sterke banden met de VN en de WHO…

De ‘nieuwe wereldorde’ is derhalve een oude bekende… Het fascisme! Maar sinds WO-II gecamoufleerd in een zogenaamd ‘humaan’, ‘groen’ jasje… In 2019 al zei iemand tegen mij dat de goedkoopste oplossing om van dergelijk tuig af te komen een 7.62 is en ik ben absoluut tegen geweld en ben er derhalve absoluut GÉÉN voorstander van, maar ik begin die gedachtegang steeds meer te begrijpen. Het is namelijk uitermate beangstigend wat deze volkomen doorgeslagen GEKKEN met ons van plan zijn! Het lijkt me sowieso niet onredelijk dat ZIJ die ú en uw naasten qua gezondheid, economische welvaart en veiligheid openlijk bedreigen, zo onderhand zèlf maar eens mogen ondervinden wat bedreiging betekent.

Corona versus influenza

Ik hoor steeds meer mensen zeggen dat corona véél dodelijker, en de extreem te nemen maatregelen tegen corona véél ernstiger zijn dan voor influenza… Hoe DOM zijn die mensen in vredesnaam!? Het sterftecijfer (hoogtepunt?) ‘door’ COVID-19 in 2020 staat op 5080. De sterftecijfers 2013, 2015, 2017 en 2018 door influenza echter staan respectievelijk op 6200, 8800, 7400 en 9500 doden! Hoezo is COVID-19 ècht veel dodelijker… Sodemieter toch op met die ONZIN en BANGMAKERIJ! Doe ZÈLF eens een keer onderzoek!

Gelukkig kreeg ik dit weekend de bevestiging van een gediplomeerd verpleegkundige (werkzaam met ouderen) en hij bevestigde dat influenza/griep bij ouderen en lichamelijk zwakkeren (vaak gaat dat derhalve samen) voor 99% eindigt in longontsteking met de dood als gevolg. Eveneens  kan het herstel na flinke griep voor een aantal jongere, maar fysiek zwakke mensen erg langdurig zijn. Hoezo zou COVID-19 daarin derhalve anders werken dan influenza? Sterker nog; het werkt EXACT hetzelfde als influenza, alleen slaat het nu, naar vermeend, ‘meteen’ op de longen… Griep met als gevolg longontsteking is derhalve vervangen door COVID-19, maar heeft aantoonbaar veel MINDER doden geëist dan de griepgolven van 2013, 2015, 2017 en 2018! Gewoon CBS en RIVM-cijfers. Het smerige echter is dat het WHO en derhalve Schwab en ‘meneer’ De Jonge en het RIVM nu GÉÉN onafhankelijke griepseizoenen hebben gehanteerd, maar anderhalf jaar lang nieuwe griepseizoenen bij elkaar hebben opgeteld en die hebben gebracht als ‘tweede golf’ en ‘derde golf’… Tegen iedereen die de NOS en NPO letterlijk na-papegaait zeg ik derhalve; U bent voor de gek gehouden! U bent erin getrapt! Ze hebben u GEK gemaakt met niks bijzonders! Doe eens onderzoek en denk eens na, hersenloze fossielen!

Klimaat-lockdowns?

Terwijl men elders in de wereld prima kan leven (haten, vechten en uitmoorden) onder temperaturen van plus veertig en plus vijftig graden (of misschien is dat zelfs wel de drijfveer), vertelt een of ander jong, nichterig, scrupuleus mietje bij het weerbericht op de NPO u nu dat er door de opwarming van de aarde meer mensen sterven. Tussen 1991 en 2020 zijn er in Nederland namelijk ‘wel 750’ mensen door ‘extreme warmte’ overleden. Dan hebben we het hier over plusminus veertig (!) personen per jaar… Nou nou nou, waar hèbben we het in vredesnaam over?! Dat dit echter bijna uitsluitend hoogbejaarden met luchtwegaandoeningen zijn, wordt uiteraard héél bewust buiten beschouwing gelaten. Sowieso sterven er dagelijks tussen de vier- en vijfhonderd mensen, maar als dat aan ‘extreme warmte’ of aan COVID-19 is, is dat sinds 2020 ineens een groot probleem. Mensen die door onderkoeling, armoede, straatgeweld, overvallen, of verkeersongevallen sterven, zijn niet interessant. Tenminste, NIET voor de u aangeprate COVID en zogenaamde klimaatverandering ANGST-doctrine!

Dat we met te veel mensen op de wereld zijn is qua – puur het aantal mensen – niet zo’n probleem. Het probleem zit ‘m in de energie die ze gebruiken en dat bijna elk blaag van 18 tegenwoordig een auto moet bezitten. Vooral de afvalberg die de mens creëert en achteloos in de natuur sodemietert, is enorm en dat probeert men nu te compenseren met elektrisch rijden, waarbij bij de grondwinning van de benodigde zware metalen en het kobalt hele natuurgebieden worden achtergelaten als na een (in dit geval ‘GROENE’) kernramp en de plaatselijke bevolking (kinderarbeid!) wel twee dollar per maand betaald krijgt… (‘GROENE’ slavenarbeid derhalve!) en er nog steeds géén oplossing is gevonden voor de afvalstoffen van elektrische auto’s zoals de accu’s ÈN die zware metalen! Men zegt natuurlijk van wel, maar dat is een zoveelste keiharde ‘GROENE’ leugen. Net als dat Biomassa-energie-is-‘GROEN’ een GROTE LEUGEN is!

Toch zullen er binnen afzienbare tijd mogelijk lockdowns in Europa worden afgekondigd wegens zogenaamde ‘klimaatmaatregelen’ waar de rest van de wereld (bijna geheel Azië, Afrika, Zuid-Amerika) zoals te doen gebruikelijk lak aan heeft. Alleen ú wordt derhalve beperkt en zit opgesloten in uw huis gevangen, terwijl de rest van de wereld gewoon doorgaat met hun leven en hun ongeëvenaarde, GIGA bijdrage in vervuiling en ontbossing. Alhoewel, naar goed Nederlands streven loopt ook qua ONTBOSSING (!) juist NEDERLAND (!) in de wereld VOOROP en geeft daarmee het ‘voorbeeld’. Stelletje ‘GROEN’-LINKE hypocrieten!

Dat is overigens hetzelfde voorbeeld als dat men op de NOS loopt te janken dat de insecten en vogelpopulaties uitsterven, maar met name ‘GROENE’ (!) (GroenLinkse) gemeentes zich schuldig maken aan insecticide spuiten VÓÓRdat de jonge vogels uit het ei kruipen en de moeder derhalve met insecticide vergiftigde insecten aan de jongen voert. Vreemd/wreed hè, dat zowel insecten als vogelpopulaties uitsterven…?

We worden al decennia ‘geregeerd’ door volslagen randdebielen en narcistische, machtsgeile geestesgestoorden die volkomen autistisch bezig zijn met tunnelvisie-globalisering en de drang om mensen te beteugelen en te ‘beheersen’ als waren zij ‘god’, maar hun EIGEN door de betaalde ‘media’ zoals de NOS en NPO verkondigde ‘problematiek’ en ANGSTEN creëren.

Is het pure DOMheid? Is het arrogantie? Is het visieloosheid of betreft het het GROEN Fascisme met een doel? Dat men met BLM, Bij1, Akwasi en de ultra kwetsbare Greta uitsluitend op chaos en angsten aanstuurt, mag duidelijk zijn. Het zal dezelfde angst en ‘logica’ zijn van mensen die ‘trots’ TWEE keer gevaccineerd zijn, maar doodsbang zijn voor mensen die (nog) niet gevaccineerd zijn… Tweedeling op basis van het misbruik van pure domheid en hersenloos en intuïtief (voorbeeld Halsema) reageren; ik houd mijn hart vast voor de gevolgen.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Gechipt basisinkomen?

 1. Jan zegt:

  In zijn boek Value(s): Building a Better World for All beweert Mark Carney, voormalig gouverneur van zowel de Bank of Canada als de Bank of England, dat de westerse samenleving moreel verrot is en dat ze is gecorrumpeerd door het kapitalisme, dat heeft geleid tot een „klimaatnoodsituatie” die het leven op aarde bedreigt. Dit vereist volgens hem rigide controles op persoonlijke vrijheid, industrie en bedrijfsfinanciering.

  Carneys standpunten zijn belangrijk omdat hij speciaal VN-gezant is voor klimaatactie en financiën. Hij is ook adviseur van zowel de Britse premier Boris Johnson op de volgende grote klimaatconferentie in Glasgow als van de Canadese premier Justin Trudeau.

  Sinds de komst van de COVID-pandemie staat Carney centraal in de promotie van een politieke agenda die bekend staat als de ‘Great Reset’ of de ‘Green New Deal’ of ‘Building Back Better’. Ze zijn allemaal gebaseerd op de bewering dat COVID, en de verstoring van de wereldeconomie, een unieke kans biedt, niet alleen om het klimaat te reguleren, maar ook om een ​​eerlijker, diverser, inclusiever, veiliger en meer wakkere wereld.

  Carney laat zich onder meer inspireren door Marx, Engels en Lenin, maar de agenda die hij promoot verschilt in twee belangrijke opzichten van het marxisme. Ten eerste moet de particuliere sector niet worden onteigend, maar een ‘partner’ worden bij het hervormen van de economie en de samenleving. Ten tweede belooft het geen belofte om het leven van gewone mensen beter, maar slechter te maken. Carney’s Brave New World zal er een zijn van zeer beperkte keuzemogelijkheden, minder vliegen, minder vlees, meer ongemak en meer armoede: “Activa zullen vastlopen, gebruikte benzineauto’s zullen onverkoopbaar zijn, inefficiënte eigendommen zullen niet verhuurbaar zijn”, belooft hij.

  De doelstellingen van de agenda worden in feite al afgedwongen, niet in de eerste plaats door wetgeving, maar door de toepassing van niet-gouvernementele — dat wil zeggen niet-democratische — druk op het bedrijfsleven via de steeds groter wordende voorschriften van ESG (milieu, sociaal en corporate governance). ) en door ‘duurzame financiering’, die is ontworpen om niet-conforme bedrijven van fondsen uit te schakelen

  Dat is niet het enige dat Carney gemeen heeft met Saint-Simon, die geloofde dat de samenleving geregeerd zou moeten worden door geleerden zoals hijzelf; een alliantie van ingenieurs en andere technocratische intellectuelen, samen met bankiers.

  Carney heeft de wereld veel recht te zetten. Volgens zijn nieuwe boek en de gerelateerde BBC Reith-lezingen die Carney vorig jaar gaf, zijn de drie grote kredietcrisissen (versie 2008-09), COVID en het klimaat allemaal geworteld in één enkel probleem: mensen in het algemeen en markten in het bijzonder , zijn niet zo wijs, moreel of vooruitziend als Mark Carney. Hij vat dit falen samen als de ‘Tragedy of the Horizon’, een zin die hij verzon voor een toespraak voorafgaand aan de klimaatconferentie in Parijs in 2015.
  https://nationalpost.com/opinion/peter-foster-mark-carney-man-of-destiny-arises-to-revolutionize-society-it-wont-be-pleasant

  Van deze debiel gaan wij nog veel horen
  Zeer lang artikel
  Peter Foster: Mark Carney, man of destiny, arises to revolutionize society. It won’t be pleasant
  What Carney ultimately wants is a technocratic dictatorship justified by climate alarmism

  Carney is een klassiek voorbeeld van wat Friedrich Hayek de ‘fatale verwaandheid’ van het constructivistische rationalisme noemde: de overtuiging dat de grotendeels spontane instituties van de marktorde moeten worden verworpen ten gunste van meer opzettelijk geplande regelingen.

  Carney behoort ook tot de klasse die filosoof Karl Popper beschreef als ‘vijanden’ van een ‘open samenleving’. Popper merkte op dat sociale omwentelingen de neiging hebben om profeten voort te brengen die beweren de krachten te begrijpen die de toekomst vormgeven, en verlossing beloven als ze absolute macht krijgen. Dat was Plato’s model – als reactie op de omwentelingen van de Peloponnesische oorlog en de eerste golf van democratie – van een noodzakelijke dictatuur waarin de heersers als communisten leefden en een speciaal gefokt leger gebruikten om een ​​vee-achtige bevolking onder controle te houden. Evenzo was het communisme van Marx een reactie op de onrust van de industriële revolutie.

  Wat Carney uiteindelijk wil, net als Saint-Simon, is een technocratische dictatuur die gerechtvaardigd wordt door klimaatalarmisme.
  ….
  Hoe commissarissen regeringen op één lijn zullen brengen, is onduidelijk, hoewel Nobel-econoom William Nordhaus “klimaatclubs” heeft voorgesteld die recalcitranten zullen straffen met bestraffende tarieven.
  …..
  https://nationalpost.com/opinion/peter-foster-mark-carney-man-of-destiny-arises-to-revolutionize-society-it-wont-be-pleasant

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  De fascisten, Rutte samen met Carney

  Netherlands Prime Minister Mark Rutte (C) speaks next to Bank of England Governor Mark Carney

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Jan
   Maar luister nou eens goed naar wat hij zegt;
   Hij kan zich voorstellen dat het in de nabije toekomst mogelijk wordt een chip te dragen of zelfs te laten implanteren waardoor je in staat zou zijn te communiceren met computers.
   In feite heeft naar ik meen Microsoft al brillen op de markt waar je soortgelijke dingen mee kunt, hij kijkt dus naar de toekomst en schetst wat eventueel mogelijk gaat worden.
   Een soort Jules Verne van de 21ste eeuw dus.
   Hetzelfde valt te lezen in de recensies op het boek zoals te lezen bij de link van Bol.com, enkelen zien er complottheorieën in terwijl anderen daar heel anders naar kijken.
   Belangrijk is ook dat uitspraken die aan hem zijn toegeschreven nergens terug te vinden zijn, niet in het boek en ook niet in gesprekken.
   Dat het huidige kapitalisme tegen zijn eigen grenzen aanloopt kan iedereen zien, het gevaar van hedgefondsen wordt bijvoorbeeld steeds zichtbaarder en daar moet wel degelijk naar gekeken worden en een oplossing voor worden bedacht.
   Noem het een reset maar als je kijkt naar de problematiek dan zijn de meesten het er toch wel over eens dat we dat niet door mogen laten gaan, op die manier gaan we naar een grote eenheidsworst zoals nu al te zien in elk winkelcentrum met overal dezelfde winkelketens waar door particuliere ondernemers niet of nauwelijks tegen te concurreren valt.

   Like

 3. ronjaspers zegt:

  Schilder.Een correctie in u artikel,nazi,s zijn extreem links extreem rechts bestaat niet.

  Geliked door 1 persoon

 4. Verwardeman zegt:

  Als je aan mijn spullen komt , sla ik je kapot.
  Steekringsleutel 32 , merk Sensis , 16 Euro
  Bij Praxis .

  Geliked door 2 people

 5. Jan zegt:

  De ideale mens volgens Schwab, de Borg koningin

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  Klaus Swab met zijn chip in de hersenen. Gaat die schoft soms ook aan chiptuning doen ? Hardlopers die de 100 meter in 5 seconden kunnen beslechten, cyborg-soldaten die moordmachines worden en super geleerden met een I.Q. van 300….Die Klaus Swab zou de eerste moeten zijn met een geprogrammeerde chip in zijn kop zodat hij niet meer kan praten maar wel kan blaffen als een hond. Hij moet denken dat hij een mannetjes hond is en gaat plassen tegen een boom door met een rotgang zijn been omhoog te zwiepen.

  Geliked door 2 people

 7. HarryN zegt:

  Corona vs influenza! gelukkig durf ik te stellen dat ik ook veel onderzoek doe naar al deze onzin. Heb intussen een ordner vol met allerlei berichten over de onzin van Covid. Het is gewoon niet bij te houden dat printen en opslaan van videos en ja Coronavirus is volkomen vergelijkbaar met
  griep. Prof Ioannides (Stanford university)heeft dit al in een rapport (bron bekend bij mij maar tamelijk moeilijk te lezen) geschreven dat in mei 2020 werd gepubliceerd. Echter de WHO nam dit pas in Oktober 2020 over maar de MSM (media =virus) vermelde niets en ging rustig door met angst aan te wakkeren
  Dan die klimaat angst: Ik zag inderdaad bij Jensen en fragment van Jan de Hoop met een of andere snotneus die ons probeerde bang te maken dat er door temperatuur verhoging wel meer doden zouden gaan vallen. Ik moest schuddebuikend van het lachen even eerst een glaasje water nemen om te kalmeren. Deze snotneus weet niet dat ik al jaren in Azie woon en de dagelijkse temperatuur is hier gemiddeld 32 graden( iedere dag) Met zijn onzin zou heel Azie gehalveerd moeten zijn en dan natuurlijk niets zeggen dat er volgend jaar een WK wordt gevoetbald in Qatar met temperaturen van rond de 40. Pfff

  Geliked door 1 persoon

 8. htskday zegt:

  Prima stuk Heer Schilder, helemaal mee eens, en heb er eigenlijk niets aan toe te voegen..

  Maar, nou woon ik in een zogenaamd 3e wereldland..
  En hier blijkt het overgrote deel van de mensen wél door te hebben dat die hele kroña hoax nep is..

  Wij hebben hier natuurlijk ook wel wat regeltjes, maar bijna niemand houd zich daar aan.
  Alleen even een kappie op in de binnenstad, om gezeur te voorkomen, verder bijna niks!
  Ook zijn er hier bijzonder weinig mensen die een prikje willen, behalve de zogenaamde welgestelden..

  De loco burgemeester, een week na zijn prikje, plotseling overleden,.. oorzaak onbekend!!

  Gisteren, hier om de hoek, een advokaat, 3 dagen na zijn prikje, na een hartaanval, in het ziekenhuis overleden, zijn vrouw ligt op de IC…

  De straat achter ons, 50 jarige man geprikt, 2 dagen later dood… hartaanval..

  Van de eerste weet ik het niet, maar de laatste 2 moesten (!) Op dezelfde dag begraven worden!!!
  Wat hier normaal +/- 5 dagen later gebeurd….

  En dat allemaal in een paar dagen tijd, en dan alleen voor zover ik weet….  terwijl er hier bijzonder weinig geprikt wordt!!

  Zulke verhalen gaan hier als een lopend vuurtje, want er wordt hier heel wat af geyakyakt.
  Nu de hele buurt het weet, wil helemaal níemand z’n prikje meer..

  Zo zie je maar, er moeten eerst genoeg slachtoffers vallen om de ogen te openen..

  Geliked door 3 people

 9. Julia zegt:

  Wij hebben binnen dit dit inmiddels ziekelijke Klaus Schwab namelijk Hugo Schoen die van geen ophouden weet en met meer en meer dictatoriale krankzinnigheid komt https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-staat-eist-zeggenschap-levenscode-op-wetsvoorstel-zeggenschap-lichaamsmateriaal-naar-tweede-kamer/ Prikken, prikken, testen, testen en nu nog meer zeggenschap over uw lichaam. Hoelang gaan mensen nog onder dergelijke ziekelijke politici door met al haar misleiding, angst zaaien en leugens en laten mensen buiten vrijheden nu ook nog eigen lichaam ter beschikking van de staat stellen. Het lijkt wel of de wereld met de dag krankzinniger wordt. Ik ga nu toch echt twijfelen of dat er de laatste tijd een virus rond dwaalt die de hersenen flink aantast. We leven in een complete horror film waar geen einde aan komt. Kan nu werkelijk niemand in Den Haag zijn gezond verstand gebruiken. De samenleving gaat ten onder aan de belachelijke doorgeslagen vaccinatie, test en klimaat hysterie die eindigt in een dermate dictatuur dat de politiek de marionetten van de doorgeslagen idioten Gates, Schwab en de rest van het stinkend rijke elitaire tuig nog bepaalt wat u mag eten, wanneer u en waar u naar toe mag reizen en zelfs nu al spreken dat zij altijd op de rem kunnen trappen als in de herfst weer meer mensen (een normaal verschijnsel) gaan hoesten of enigszins wat verhoging hebben. In ieder geval is de voorbereiding op minder en minder plezier begonnen met enorme prijsverhogingen zoals o.a. brandstof, onbetaalbare energie, hoge prijzen voor voedsel straks onbetaalbaar voor velen om überhaupt nog een stukje vlees of vis en fruit te kunnen halen zodat in ieder geval de vakanties per auto flink kunnen worden ingedamd. Kortom de doorgeslagen waanzin en de miljarden die hier mee gemoeid zijn zullen door de burgers moeten worden opgehoest. Ondertussen wachten meer en meer mensen om geopereerd of behandeld te worden omdat zelfs onze gezondheidszorg op zijn gat ligt maar daar schijnt niemand zich blijkbaar druk om te maken. Een volgzaam slaafs en angstig volk is een verloren volk dat de komende jaren een flinke bittere pil zou moeten gaan slikken.

  Like

 10. Bob zegt:

  Het idee is dat van het comunisme=socialisme
  (=nazisme)=hogere kerkleiding.
  Iedereen is gelijk maar wat van mij is blijf je af.
  Alleen weelde(gelijkheid) voor de elite.
  Dit kan alleen waar worden als we via een
  chip biorobots worden.
  De Bildeberg-robots worden dan onze zichtbare
  elite, terwijl de echte machthebbers zich op de achtergrond
  houden.

  Like

 11. Anneke zegt:

  De Nazi´s waren extreem LINKS ! Het waren extreem SOCIALISTISCHE denkers en doeners, onder het regime van Hitler ! Pech, dat velen dit inmiddels zijn vergeten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s