Aan Sigrid Kaag

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Kaag,

Vanaf 14 oktober 2004, goed twee weken voor de islamitische moordaanslag op columnist en filmmaker Theo van Gogh, moet PVV-leider Geert Wilders 24/7 maximaal worden beveiligd om te voorkomen dat zijn hoofd er wordt afgehakt. Op 2 september 2004 had Geert Wilders de VVD-fractie verlaten, nadat hij geweigerd had zich aan de fractiediscipline te houden en net als de rest van de VVD-fractie vóór de eventuele toetreding van Turkije tot de EU te stemmen.

Sindsdien houdt Geert Wilders er, ten koste van zijn eigen vrijheid, duidelijke standpunten op na over het wegsturen van geradicaliseerde moslims naar hun eigen land, de komst van duizenden als vluchtelingen vermomde Afrikaanse gelukszoekers en het terughalen van jihadbruiden die liever hier een fopstrafje ondergaan dan daar hun verdiende loon te krijgen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Aan Sigrid Kaag

 1. Jean zegt:

  Mevrouw is er teveel aan. Gewoon kaag met kleine letter.

  Geliked door 1 persoon

 2. Verwardeman zegt:

  Ach , achter de coulissen drinken
  Ze waarschijnlijk samen een wijntje

  Like

 3. john van antwerpen zegt:

  Geert is visie, Kaag is hysterie.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob zegt:

  De valse pers, steunt in het geniep
  het kwaad. De hele nederlandse pers is
  in een hand. Voor het roddeltuig geldt
  “Wiens brood men eet diens woord men
  spreekt”.
  De verdraaide waarheid id het woord van
  de nederlandse MSM.

  Like

 5. Julia zegt:

  Niet alleen de Palestina lover Kaag maar de krankzinnigheid en asiel dictatuur om Nederlanders met dit tuig op te zadelen gaat de doorgeslagen ziekelijke linkse idioten nog niet ver genoeg https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/06/vvder-en-coa-baas-milo-schoenmaker-wil-bijstandsmoeders-onder-een-dak-duwen-met-asielzoekers-dat-kan/ Nota bene een VVD-er. Het volk moet nu echt op haar tellen gaan passen en de blinddoek af gaan doen omdat de doorgeslagen linkse ziekelijke politici en zelfs rechters dit wanbeleid dat ons land naar de afgrond brengt door te zetten koste wat het kost Nederland moet naar de klote door invasies van zwarten en woestijnratten https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/06/fvd-woest-het-illegitieme-europees-hof-van-justitie-bepaalt-dat-we-nog-meer-asielzoekers-moeten-binnenlaten/ Ik vrees dat de hersencellen van dit soort linkse idioten en politici flink zijn aangetast en zij meer en meer onze grootste vijanden zullen worden. Uiteindelijk al die machtswellustelingen zoals o.a. Hitler was langs het krankzinnige af maar ondertussen zijn dit soort figuren die de totale ondergang in gang zetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s