Geen afstand, geen maskers en geen vaccinatiepaspoort in de VS – 34 van de 50 staten hebben alle corona-maatregelen afgeschaft

(Door: “DissidentNL”)

De VS wordt langzaam maar zeker de vakantiebestemming bij uitstek. Wie de waanzin in Europa – althans die in Duitsland en Oostenrijk – wil ontvluchten, zou bijvoorbeeld Florida als reisbestemming moeten overwegen. Maar ook in de meeste andere staten is de normaliteit nu teruggekeerd.

34 van de 50 staten hebben alle corona-maatregelen afgeschaft. Zij volgen het voorbeeld van staten als South Dakota, die nooit beperkingen hadden en nu zelfs lockdowns, compleet met maskers, hebben verboden. In totaal zijn 10 staten door de pandemie gekomen zonder beperkingen, die dus niet eens als zodanig merkbaar was. En vele anderen hebben ze al lang geleden geopend, meldt TKP.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Geen afstand, geen maskers en geen vaccinatiepaspoort in de VS – 34 van de 50 staten hebben alle corona-maatregelen afgeschaft

 1. Julia zegt:

  Dan is mijn vakantiebestemming duidelijk. Wat een verademing geen verplicht gif vaccin, geen besmettelijk masker en geen verstikkende regels. Ik heb absoluut geen zin een zogenoemde vakantie en een paar duizend euro uit te geven in landen waar vrijheden alsnog zijn beperkt, overbodige maatregelen nog van kracht blijven en op mijn tellen moet passen dan zal ik het over de vaccinatie ausweis nog maar niet hebben. Puur een beetje vrijheid dat in een democratisch land heel normaal was in ruil voor een prik waar we de uitwerkingen en het effect nog maar moeten afwachten. Dat gaat mij te ver en is pure dwang om mensen over te halen toch maar een prik te gaan halen al wetende dat aan het prikfestijn de komende jaren geen eind komt en de verstikkende regels nog van kracht zullen blijven. Daarbij vraag ik mij af waarom er bij deze temperaturen überhaupt nog de ongezonde mondmuilen moeten worden gedragen het grootste gros is toch gevaccineerd!!!!! In ieder geval gun ik een ieder een hele prettige vakantie en geniet er van.

  Geliked door 4 people

 2. Jan zegt:

  De gedresseerden/de zombies (geldt ook voor NL)

  Like

 3. bobzelf zegt:

  ood morning .dit suist net binnen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  MAG IK U EVEN WAARSCHUWEN ??
  DUS LEES , EN GEEF DUS NIET STAKS WEER DE KREEET PUTIN DID IT …AGAIN !!

  DUS WANNEER BREEKT DE PLEURIS UIT ??

  Kurginyan explains how and why NATO will provide weapons to Ukraine
  9 minutes ago Avis Krane

  Sergey Kurginyan
  Andrey Alekseyev © Rossa Primavera news agency

  09.06.2021, Moscow.

  NATO will leave its weapons in Ukraine after the exercises to next be given to the Right Sector (organization banned in Russia) for provocations, political scientist and the leader of the Essence of Time movement Sergey Kurginyan said on June 4 on the air of the Topic program in the Union channel.

  Kurginyan reminded the words of the Russian Ministry of Defense spokesman that NATO is planning to provide weapons to Ukraine under the guise of the Sea Breeze exercises.

  “What does Ukraine need these weapons for? It clearly understands that it will only start its mad offensive if it receives the go-ahead,” Kurginyan stressed.

  He noted that the weapons can come to the Right Sector (organization banned in Russia). “And the Right Sector (organization banned in Russia) does not care at all, it just needs to attack whatever the consequences are,” the political scientist explained.

  The political scientist noted that this factor along with other ones exclude any hope for the summit of the Russian and the US presidents to make any difference in the relations between the two countries. An improvement is only possible if “Biden is convinced with some gifts that he will be fine if he slightly improves relations with Russia,” Kurginyan noted.

  The summit of the President of Russia Vladimir Putin and his US colleague Joe Biden is to take place on June 16.

  On June 2 the spokesman of the Ministry of Defense of Russia Major General Igor Konashenkov said that NATO will use the Sea Breeze exercise as an excuse to supply Ukraine with weapons for its war in Donbass.

  oom putin is een enge man . ??? fatsoen riep er iemand iets ??

  Geliked door 1 persoon

 4. loNe zegt:

  … daarom kun je bijkans wáchten op een grote , 9/11 type FF in Amerika
  (of zelfs wereldwijd)

  krankzinnige wereld dit …

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Dat de wetenschap en de politiek in samenwerking met de media een gehele generatie bang voor menselijk contact hebben gemaakt met hun anti-Carolamaatregelen is de schadelijkste bijwerking van de virus-hoax.
  Een politiek-overdraagbare vorm van smetvrees, ook wel mysofobie genoemd, is niet zozeer een fobie als wel een dwangstoornis en wordt gekenmerkt door dwangmatige handelingen en gedachten. Mensen met deze dwangstoornis hebben allerlei reinigingsrituelen, daarnaast speelt vermijding een belangrijke rol. Smetvrees beheerst het hele leven……..men ziet de symptomen overal.
  De politieke gijzeling duurt voort, de klimaatwaanzin zal ons nog vele amusante beweringen doen toekomen, de laatste politieke bewering is dat we bang moeten zijn voor reizigers uit verre landen want het kan zo maar zijn dat zij antibioticaresistente bacteria meenemen in hun darmen, ( hoe zit het dan met al die asielreizigers?) het zal mij niet verbazen als het RIVM binnenkort met poepmaatregelen komt, poep-quarantaine en testen met lange wattenstokken en een bruin vaccinatiebewijs ………wat volgt?
  Lieve mensen, we laten het zelf toe deze idioterie, geloof een politicus nooit, zelf als men enkel ademhaalt liegen ze nog of het gedrukt staat in een klimaatverdrag……of wetenschappers en media die op de loonlijst staan van een ministerie, afhankelijk van subsidies.

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  Vooralsnog een prima ontwikkeling in de VS. Nu maar hopen dat het goed blijft gaan. Zal dat wel goed blijven gaan als het nieuwe griepseizoen uitbreekt dit najaar ? Niet vergeten dat de Marxist Biden de verkiezingen gestolen heeft en zich in het najaar kan laten doen gelden, in zoverre dat hij nu al de Coronaregels al niet aan het voorbereiden is….

  Like

 7. Verwardeman zegt:

  Putin heeft het niet gedaan.
  Die Oekraïne wil bij de EU , de EU zal een vriendendienst verlangen.
  EU en NAVO haten putin omdat hij NWO afwijst.
  Oekraïne knalt vliegtuig uit de lucht , Putin krijgt
  De schuld , klaar.

  Ziet u , oom Verwardiebob heeft niet zoveel woorden
  Nodig .

  Like

  • bobzelf zegt:

   Verwardeman zegt:
   9 juni 2021 om 17:10

   KUNT U ?? DOMBO IQ11.7 , 3 ZILVERLINGEN EU TROL , LUL MET VINGERS
   KLAASJE OOK EENS WAKKER SCHOPPEN ??

   WHAHAHAHAHA
   NWO AFWIJST
   DE IMF ERUIT HEEFT GEPLEURD
   MONSANTO ER UIT HEEFT GEDONDERD
   MAAR DANK U WEL

   U KOMT ER WEL ,ALS IK ZO LEES , WERKENDE HERSENS MOOI !!

   THE ORIGINAL OME BOB

   Like

 8. Jan zegt:

  Linksvolk+=debiel volk

  New York Times verdedigt redactielid die Amerikaanse vlaggen ‘verontrustend’ noemt

  “Ik was dit weekend op Long Island op bezoek bij een heel dierbare vriend, en ik was echt ontzet. Ik zag, weet je, tientallen en tientallen pick-up trucks met teksten tegen Joe Biden op de achterkant, Trump-vlaggen en in sommige gevallen slechts tientallen Amerikaanse vlaggen, wat ook gewoon verontrustend is … In wezen was de boodschap duidelijk : Dit is mijn land. Dit is niet jouw land. Ik bezit dit’, zei Gay.

  video

  Gay ging verder met vuilbekkerij en het in de grond trappen van blanke mensen en gewauwel over ‘witheid’.

  “Ik denk dat zolang ze Amerikaansheid als hetzelfde als witheid, dit zal doorgaan”, zei ze, eraan toevoegend dat veel mensen het “gevaar” van “witheid” niet begrijpen.

  “Dat is de echte zorg. Omdat de Trump-stemmers niet democratisch zijn. Je kunt ze op de lange termijn marginaliseren. Maar als we de dreiging niet serieus nemen, denk ik dat we er allemaal heel slecht aan toe zijn”, zei Gay.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/new-york-times-defends-editorial-board-member-called-american-flags-disturbing/

  Like

 9. Verwardeman zegt:

  @THE ORIGINAL OME BOB
  Beste kerel , ik weet nog van die staatsbegrafenissen
  Met volk op de viaducten en dan vooral dat huilie
  Huilie toneelstuk van dat Timmerzwijn !
  En dan onze vriend Balkenende, die in zijn eentje het
  Oekrainereferendum om zeep hielp , een vrienden
  Dienst moet je belonen he.
  En weet u nog , de winterspelen in Sotshie , toen onze bilderberger prins pils een pilsje dronk met
  Putin?
  Toen was alles nog OK met de NWO !
  Putin heeft dat gespuis een heerlijke loer gedraaid !

  Laat die Klaas een dikke krijgen.
  Groeten

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s