Het is een groot raadsel waarom gevaarlijke jihadisten niet Nederland worden uitgezet

(Door: Paul Cliteur)

De Leidse hoogleraar Paul Cliteur (foto) schrijft over zijn ‘oprakende geduld’ met het zachte beleid naar staatsgevaarlijke terroristen, die niet uitgezet kunnen worden. Hij doet een voorschot: “de Nederlandse rechtsorde, onze regering, het land, is eindeloos geduldig. Heel beheerst. Rechtsstatelijk.”

“De Haagse jihadist Moussa L. is door de politie verjaagd toen hij actie wilde voeren bij de terroristenafdeling van de gevangenis in Rotterdam, omdat er negen jaar cel is geëist tegen twee mannen vanwege het voorbereiden van een terroristische aanslag,” schrijft Wout Willemsen op DDS. Moussa had aangekondigd te willen sterven als een martelaar en dat zijn “geduld opraakt”, zoals De Telegraaf aangeeft. Wilders twitterde dat hij een oplossing had voor het probleem: trap Moussa het land uit.

Lees verder>>>
(h/t “Bas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Het is een groot raadsel waarom gevaarlijke jihadisten niet Nederland worden uitgezet

 1. Eppo zegt:

  Alleen een StaatSgreep kan dit Land nog redden maar zelfs dat zal hier niet gebeuren onder die volgevreten career driven types.
  laat maar lekkers naar de kalote dan gaan en dan vooral lachen .
  CDA-lid Sywert van Lienden ruim 9 miljoen euro heeft verdiend aan de levering van 40 miljoen mondkapjes aan de overheid .
  Zit ook alleen maar voor zich Zelf daar net als de rest van dat kliekje .

  Like

 2. Julia zegt:

  Door dat onze politiek ziek is. Kijk waar Kaag voor staat en waar Grapperhaus aan mee werkt. Zie haatdragers zoals Simons in de blauwe zitting heeft plaats genomen en een partijen als D66, Groen Links en PvdA een te grote vinger in de pap hebben. Daarom laat Nederland zelfs terroristen met nazaten toe en gooit hier giga veel van onze belastingpot aan weg. Te triest voor woorden corruptie speelt hoogtij binnen Den Haag kijk naar de witte boord criminelen die nimmer zijn vervolgd en naar de smerige vriendjespolitiek en smerige zakkenvullers. Kortom zolang er zoveel rotte appels binnen onze politiek de scepter zwaaien kunnen we Nederland beschouwen gelijk aan een corrupte bananenrepubliek waar ook nog een enorme dictatuur is ingevoerd. Troost u allen maar het wordt de komende jaren alleen maar triester en niet beter omdat een groot deel van onze bevolking blind, dom en laf is door de schouders te blijven ophalen. Het zijn hoofdzakelijk geïndoctrineerde onderdanige in slaap gevallen domoren die geen enkel besef hebben waar zij zelf aan hebben mee gewerkt.

  Like

 3. Knalkopje1 zegt:

  Zoals we allemaal weten, worden zelfs ‘Nederlandse’ kolenkitten, met hun welpen, die lid zijn van ISIS naar Nederland teruggehaald. Na een paar maanden gevangenisstraf worden die onschuldslammetjes en cultuuverrijksters op de maatschappij losgelaten. Dat in wrange tegenstelling tot Afghaanse tolken waarvan asielaanvragen worden afgewezen. Die tolken lopen onmiddellijk gevaar om op een gruwelijke manier door de Taliban te worden afgemaakt. Zo’n als kolenkit verklede feeks kan zomaar op een drukke plaats op de markt gaan staan, Allah Akbar roepen en aan een touwtje trekken. Dan kunnen de politici weer krokodillentranen storten en ons voorhouden dat die aanslag NIETS met de islam te maken heeft!

  Like

 4. kruisridder zegt:

  De Staat heeft deze lieden nodig voor de endsieg tegen de eigen bevolking.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s