Zweden geeft toe dat mensen niet in hoger aantal sterven door pandemie (video)

(Door: “DissidentNL”)

Uit de statistieken blijkt dat het totale sterftecijfer in Zweden in de jaren negentig en 2000 hoger lag dan tijdens de huidige pandemie.

De officiële demograaf van de Zweedse staat Örjan Hemström verscheen onlangs in een documentaire van een uur die werd uitgezonden op de linkse Zweedse televisiezender SVT. Tijdens het interview onthulde hij dat het totale aantal sterfgevallen tijdens de pandemie van het corona-virus lager is dan tijdens enige andere pandemie in de afgelopen honderd jaar. Bovendien zijn de sterfgevallen zelfs lager dan tijdens sommige perioden waarin er helemaal geen pandemie was. Ondanks de lage sterftecijfers heeft Zweden in januari voor het eerst sinds het begin van de pandemie een verplichte vergrendelingsperiode ingesteld.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Zweden geeft toe dat mensen niet in hoger aantal sterven door pandemie (video)

 1. Blaffertje zegt:

  Shhhhht.
  Niet verder vertellen.
  Dit mag u niet weten hoe u verneukt word.

  Geliked door 3 people

 2. het hele corona bedrog wordt erg duidelijk

  Like

 3. Julia zegt:

  Ssst laat het de linkse propaganda zenders en linkse media maar niet horen. De daadwerkelijke waarheid rondom de pandemie en vaccins mag zeer zeker de komende jaren niet boven de tafel komen we gaan dagelijks in het linkse nieuws tot vervelens toe door met het woord corona en vaccinatie. Dat komt bij een gezond denkend mens toch de keel uit en is het absoluut niet meer geloofwaardig. Waarom moeten zogenoemd sterren, politici en de BN-ers voor de tv komen om te laten zien dat zij ook een vaccin waar geen enkel bewijs van is geleverd en bijwerkingen worden verzwegen (voor zover het geen placebo is) voor de buis komen. Nimmer zo een overdreven propaganda meegemaakt maar ja het gaat puur om een miljarden verdienmodel voor de nieuwe generatie pharma elite en vooral om te voorkomen dat achteraf blijkt dat miljarden zinloos zijn weggegooid aan een vaccin dat in sneltreinvaart is ontwikkeld waar de gevolgen hiervan nog moeten blijken. Het blijft verdacht dat de politiek en de farmaceutische industrie zich al bij voorbaat hebben vrij gepleit voor eventuele schadevergoedingen kortom nimmer aansprakelijk kunnen worden gesteld. Niet echt geloofwaardig meer dus en gaat er bij mij toch echt wel een belletje rinkelen.

  Like

 4. ronjaspers zegt:

  De corona griep hoax is een smerige wereldwijde staats/machtsgreep.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s