Documenten bewijzen dat Pfizer cruciale tests oversloeg en kwaliteitsnormen overtrad

(Door: “DissidentNL”)

Uit nieuwe documenten die in handen zijn gekomen van TrialSite News blijkt dat Pfizer/BioNTech bij de overhaaste goedkeuring van zijn COVID-vaccin routinematige kwaliteitstests over het hoofd heeft gezien en dat de VS en andere regeringen een massaal vaccinatieprogramma uitvoeren met een onvolledig gekarakteriseerd experimenteel vaccin.

Uit regelgeving-documenten is gebleken dat Pfizer de bio-distributie en de farmacokinetiek van zijn vaccin niet grondig heeft onderzocht alvorens het ter beoordeling voor te leggen aan het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA), meldt The Defender.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Documenten bewijzen dat Pfizer cruciale tests oversloeg en kwaliteitsnormen overtrad

 1. Jan zegt:

  Vaccinadviseurs van de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie zeggen dat er een hoger dan verwacht aantal gevallen van een hartaandoening is geweest onder jonge mensen, meestal mannen, die onlangs hun tweede doses van de Pfizer en Moderna Covid 19 vaccins hebben gekregen.

  De verklaring wijkt af van hun eerdere verklaring van ongeveer twee weken terug, waarin stond dat het aantal gevallen van myocarditis – ontsteking van de hartspier – niet hoger was onder gevaccineerde mensen dan onder niet-gevaccineerde mensen.

  Het rapport van 1 juni van een werkgroep van het Raadgevend Comité voor immunisatiepraktijken van de CDC stelt dat binnen 30 dagen na ontvangst van de tweede dosis van ofwel Pfizer- ofwel Moderna-vaccins, “er een hoger aantal waargenomen dan verwachte gevallen van myocarditis/pericarditis was onder 16- 24-jarigen.”
  https://www.cnn.com/2021/06/09/health/myocarditis-covid-vaccination-link-clearer/index.html

  Geliked door 3 people

 2. koosv8 zegt:

  Het zegt meer over de EMA, die vindt het wel goed genoeg zo. DUS….. , op de markt met die rotzooi, de mensen geloven toch vrijwel alles.

  Geliked door 1 persoon

 3. R Thomasson zegt:

  De wereld waarin wij leven wordt steeds gevaarlijker; niet enkel voor ons, maar nog meer voor onze kinderen en kleinkinderen. Het wordt geleid door globalistische geldmonsters die geen enige menselijkheid bezitten. Hun geest staat gelijk aan die van ongedierte die maar een reden voor bestaan heeft: het bloed van een host leeg te zuigen. Zodra de host crepeert, wordt er een andere host gekozen. De geldvampiers zijn al meer dan 100 jaar bezig de wereld leeg te zuigen en te vernietigen. Zij zijn onophoudelijk bezig met nieuwe kwaadaardige projecten die zo goed als altijd mislukken, en hun slachtoffers krijgen de rekening. Zij worden geassisteerd door kruip-Quislings zoals Rutte, Merkel, Macron en de hele EU-maffia. In tegenovergesteld tot de vroegere collaborateurs Quisling, Mussert, Degrell enz. de ideologie van de kruip-Quislings is op een zin gebaseerd: Wat schuift dat? Voor een goede prijs zijn ze zelfs bereid een genocide te plegen op hun eigen paisanos (maffia terminologie voor eigen volk)…Het is uitsluitend een kwestie van prijs …’We agree upon your terms and your bid. We will be happy to offer our services, and assist you in your new project’ …Sincerely Yours, ….

  Geliked door 3 people

 4. BigLJohn zegt:

  Voor een spuit met vergif zijn geen tests en kwaliteitsnormen nodig. Deze heeft alleen maar tot doel om de bevolking om zeep te helpen. Vandaar dat het geen 8 a 10 jaar duurde eer er een betrouwbaar vaccin op de markt kwam, slechts enkele maanden hadden de gifmengers er voor nodig eer het gif-mengsel op de markt kwam. En de echte resultaten zullen we vanaf dit najaar te zien krijgen. Extra pagina’s in de kranten met overlijdensberichten. Na een lange slepende ziekte….

  Geliked door 2 people

 5. Klaas zegt:

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Like

 6. Peter zegt:

  Belachelijk dat je voor medicijnen eerst naar de dokter moet,en deze spuiten zonder dat ook maar iemand weet wat je er aan overhoud zo verstrekt worden.

  Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  Ik ben uit de klei getrokken in 1966,tot ongeveer midden jaren 90 hoorde ik zelden of nooit dat er iemand ernstig of chronisch ziek was.Nu zijn 10 miljoen nederlanders chronisch ziek,en 40 jaar geleden had bijna niemand kanker,nu 1 op de 3 mensen.Wij worden al decennia lang vergiftigd,d.m.v. chemtrails (vliegtuigen) fluor in kraanwater,kankerverwekkende stoffen in geimpregneerd hout,chemische rotzooi van de pharmaceutische mafia,e stoffen in voedsel etc.etc.Wakker worden mensen.

  Geliked door 3 people

 8. Bob zegt:

  Euthanasie is verboden, maar het
  anti-corona vaccin blijkt uit dit
  document voor veleneen langzame,pijnvolle
  dood te gaan worden.
  De daders mogen er schade van ondervinden
  dus liggen in het kerkhof.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s