FOTOSHOPPER Anthony Fauci . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTOSHOPPER Anthony Fauci . . .

 1. johannes zegt:

  Ik weet niet hoe het jullie vergaat , maar sinds de corona is mijn vertrouwen in de medische wereld gereduceerd naar nagenoeg nul komma nul.
  Dat was al een tijdje gaande met het oog op kanker en de voor mij zeer dubieuze behandelmethodes (ga je niet aan de kwaal dan alsnog wel aan het “medicijn”) maar gelukkig sinds de corona is dat allemaal verdwenen en wordt ook kanker net als griep niet langer gezien als een interessante “hobby” om je massaal op te storten en interessant over te doen,kortom : in mijn opinie gefaald en gezakt als een baksteen en laten we de aandacht richten op een virtuele kwaal waarvan je dan uiteraard wel de oplossing (bij voorbaat al) in handen hebt.
  Welk een vertrouwen zal dat geven ,……..maar niet de mijne voorlopig…de goeden die oprecht voor hun patiënten zich inzetten daargelaten, maar onder de groep “specialisten” zijn deze types wat mij betreft behoorlijk uitgedund en vervangen door digitaal denkende systeemfreaks.

  Dus meneer fauci staat idd als symbool voor dat soort types (die vooral via tv opereren) met hun wonderelixers, schreeuwers die je al van ver hoort om hun gepresenteerde “wondermiddel” te slijten aan de goedgelovige of zelfs ziek gemaakte bevolking te slijten!
  television => tell a vision

  Like

 2. Jan zegt:

  Fauci=Mengele

  Verachtelijk: FOIA onthult dat Fauci en NIAID meer dan $ 400.000 hebben uitgegeven aan het infecteren van honden met pijnlijke en dodelijke parasieten in ONNODIGE experimenten

  In weer een ander segment van de Fauci-horrorshow verschenen nieuwe documenten die laten zien hoe de NIAID bijna een half miljoen dollar belastinggeld heeft uitgegeven om experimenten met honden te financieren, hoewel het onderzoek al was uitgevoerd.

  Het White Coat Waste Project gebruikte de Freedom of Information Act om verontrustende documenten aan het licht te brengen die gedetailleerd beschrijven hoe Fauci en de NIAID, in een poging om de effectiviteit van medicamenteuze behandeling te testen, opzettelijk gezonde beagles besmetten met vliegen die ziekteverwekkende parasieten droegen.

  De gegevens beschrijven hoe de eens zo gezonde honden ‘janken van pijn’ tijdens het misbruik en maandenlang leden voordat ze werden geëuthanaseerd, sommigen werden zelfs dood gebeten door de parasieten.

  Verscheidene andere wetenschappers hebben toegegeven dat het experiment volledig onnodig was, erop wijzend dat dit onderzoek uitgebreid was uitgevoerd op andere dieren.

  “Oonderzoekers die experimenten uitvoerden geven toe dat dit onderzoeksgeneesmiddel” uitgebreid is getest en bevestigd … in verschillende diermodellen zoals muizen … Mongoolse gerbils … en resusapen …. “”

  Kortom, Fauci verspilde meer dan $ 400.000 aan belastinggeld om zijn psychopathische hobby’s te financieren, waaronder het mishandelen van dieren.

  White Coat Waste Project ging op Fox News om te praten over hun recente onthullingen van hun FIOA-verzoek:

  “Justin Goodman, een vice-president van WCW Project, vertelde Domenech dat het testen waarschijnlijk een geval was van” het niet volgen van de wetenschap “, eraan toevoegend dat de FDA naar verluidt heeft gezegd dat het testen op honden niet altijd compatibel is met interacties tussen mensen en geneesmiddelen.

  “De EPA en de VA hebben het testen van honden beëindigd”, voegde hij eraan toe.

  Fox Nation-presentator Lara Logan nam ook deel aan de discussie, evenals haar eigen hond, Honey, die op haar schoot zat.

  “We weten dat deze dingen gebeuren, maar moeten ze ook gebeuren met belastinggeld? Dr. Fauci wordt steeds meer Dr. Evil. Keer op keer worden de beslissingen die hij nam en die zojuist miljoenen levens over de hele wereld hebben verwoest, met de dag duidelijker geworden’, voegde Logan eraan toe.

  “We weten nog steeds niet zoveel over wat hij doet. We weten niet wat ze bij de NIH met dieren doen. We weten niet welk onderzoek ze financieren met functiewinst, “vervolgde ze.”

  Dit is niet de eerste keer dat documenten onethische en misdadige experimenten aantonen die onder Fauci zijn uitgevoerd. In 2016 onthulde WCW hoe de NIH soortgelijke experimenten financierde om beagle-pups te kopen en capsules van geïnfecteerde vliegen op hun huid te binden.

  De groep onthulde ook hoe Fauci’s 2021 door de belastingbetaler gefinancierde begroting voor het uitvoeren van zijn ‘onderzoek’ $ 6 miljard is, en dat ‘ongeveer de helft’ en waarschijnlijk meer zal worden gebruikt voor experimenten op dieren.

  In mei rapporteerde de Gateway Pundit over wat waarschijnlijk het meest gruwelijke voorbeeld is van Fauci’s zieke ‘onderzoek’ – het barbaarse experiment van het enten van de hoofdhuid van een menselijke foetus op levende muizen.
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/08/despicable-foia-reveals-fauci-niaid-spent-400k-infecting-dogs-painful-deadly-parasites-unnecessary-experiments/

  Like

 3. Jan zegt:

  Anthony Mengele

  FDA kocht intacte geaborteerde babyhoofdjes, foetale organen op ijs om te experimenteren met muizen

  Dit is niet de eerste keer dat we van deze kwaadaardige praktijk horen. Dr. Tony Fauci financierde een studie van de Universiteit van Pittsburgh waarbij onderzoekers de hoofdhuid van geaborteerde baby’s vilden en ze op muizen kweekten.


  https://www.judicialwatch.org/press-releases/new-fda-records-humanized-mice/

  Like

 4. Jan zegt:

  Dr. Fauci financierde 60 projecten aan het Wuhan Institute of Virology en ze waren allemaal in samenwerking met het Chinese leger

  Like

 5. Jan zegt:

  Fauci, de sadist

  Wetgevers eisen antwoorden van Fauci op ‘wrede’ puppy-experimenten

  Onderzoekers hebben aangetoond dat Fauci’s NIH-divisie een deel van een subsidie ​​van $ 375.800 naar een laboratorium in Tunesië heeft gestuurd om beagles (honden) te verdoven en hun hoofden op te sluiten in kooien van gaas gevuld met hongerige zandvliegen, zodat de insecten hen levend konden opeten om een medicijn te testen

  White Coat Waste beweert dat 44 beagle-pups werden gebruikt in een laboratorium in Tunesië, Noord-Afrika, en bij sommige honden werden de stembanden verwijderd, naar verluidt zodat wetenschappers konden werken zonder onophoudelijk geblaf.

  foto
  [https://thehill.com/sites/default/files/ca._wcw_beagles.jpg]
  https://thehill.com/changing-america/well-being/medical-advances/578086-bipartisan-legislators-demand-answers-from-fauci

  Like

 6. Jan zegt:

  Fauci=Mengele

  Het waren niet alleen Beagles en apen – Fauci’s NIH gefinancierde ook medische experimenten op AIDS-wezen in NY City

  Dr. Fauci heeft ook meer dan $ 16 miljoen aan belastinggeld besteed aan het afschuwelijke experimenten op apen. Dit vond plaats in 2018. De apen werd gif in de hersenen gespoten

  In 2005 heeft de stad New York het Vera Institute ingehuurd om een ​​eindverslag over de drugsproeven op kinderen te vormen. Dit was 3 jaar later.
  Ze meldden dat vijfentwintig kinderen tijdens de drugsstudies stierven, dat nog eens vijfenvijftig kinderen stierven na de studies (in Foster Care), en volgens Tim Ross, directeur van het Welfare-programma bij Vera (vanaf 2009) , 29% van de resterende 417 kinderen die in drugsstudies werden gebruikt, waren gestorven

  [https://youtu.be/cyJLYPh9pxY?t=1471]
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/wasnt-just-beagles-monkeys-faucis-nih-also-funded-medical-experiments-aids-orphans-ny-city/

  Like

 7. Jan zegt:

  Hoe je in Amerika in een ziekenhuisbed kunt verdrinken
  HOSPITAL PROTOCOLS CAN BE DEADLY!

  video
  https://www.bitchute.com/video/OQOMA60UmtQk/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s