Steeds minder mensenrechten en steeds meer dictatuur!

(Door: “Elise Nijmegen”)

In heel Groot-Brittannië protesteren mensen tegen een wetsvoorstel dat recht inperkt, maar er zijn al twee andere wetten aangenomen die undercoveragenten toestaan misdaden te plegen en Britse troepen immuniteit te geven tegen oorlogsmisdaden. Deze nieuwe “anti-protestwet” zou ernstige beperkingen opleggen aan protesten en degenen die zich niet aan de strenge maatregelen houden. Volgens de voorgestelde wet kan het niet naleven van bevelen van politie resulteren in een boete van 2.500 pond.

De Covert Human Intelligence Sources (CHIS) Bill (bijgenaamd de Spy-Cops Bill) geeft undercoveragenten toestemming om misdaden te plegen door middel van een “Criminal Conduct Autorization”; dit omvat verkrachting, marteling, moord en andere geweldsmisdrijven.

Omdat Groot-Brittannië, net zoals de slappe hap politici in Nederland, willoos de bevelen opvolgt van de Verenigde Naties, het Wereld Economisch Forum en de WHO, het is één pot nat namelijk, is mijn denkwijze dat ook Nederland die kant opgaat aangezien, dat kunt u horen bij de BPOC, de leiding van de politie in Nederland, die dit soort praktijken schijnbaar al tot beleid heeft gemaakt, niet meer dan logisch…
(https://www.rt.com)

In Amerika hebben 34 van de 50 staten alle corona-maatregelen afgeschaft. Kijk, dat is logisch, aangezien dit mijns inziens de grootste mondiale medische fraude ooit betreft, deze covid-waanzin die enkel dient om Agenda 21 van de Verenigde Naties en de Great Reset van de zusterorganisatie van de VN, het WEF te ondersteunen. Iets dat naar mijn mening wereldwijd communisme betreft.
(dissident.one)

U heeft het vast gehoord dat Wouter Raadgever is opgepakt, omdat hij het verhaal deelt van Joost die satanistisch misbruik heeft overleefd. Net zoals Johan Seegers trouwens. En vele slachtoffers van Kinderdorp Neerbosch in Nijmegen. Hieronder een filmpje dat het één en ander duidelijk maakt en wees eerlijk, een rechtszaak omdat iemand de waarheid, de ervaringen van iemand die gruwelijke dingen heeft meegemaakt en die de dader heeft herkend als zijnde Jaap van Dissel, in het geheel niet een onbelangrijk man, deelt en daarom in de rechtbank moet verschijnen, is op zijn minst gezegd erg bijzonder. Het zou gewoon onderzocht moeten worden, de aangiftes zouden opgenomen moeten worden, de personen genoemd, die zouden mijns inziens onderzocht moeten worden. Ook omdat er vele getuigen zijn en vele (zelf)moorden in een klein gedeelte van Bodegraven.
(bitchute.com)

Persoonlijk heb ik er weleens moeite mee met die mensen die nog steeds geloven en niet onderzoeken, die geloven dat er een pandemie is, braaf hun muilkorf opdoen en zichzelf en hun familie naar aanleiding van een waardeloze en ook nog gevaarlijke test in quarantaine zetten. Mensen die zich zomaar een experimentele injectie laten inspuiten zonder er het fijne van te weten, en die ik slimmer had ingeschat voordat deze in mijn ogen coronahoax begon.

In onderstaand artikel wordt weer duidelijk dat er geen pandemie was, is of nog komt. Denk na, anders hadden al die vrijheidsstrijders, patriotten en wakkere geüniformeerden toch allang in het ziekenhuis gelegen of waren gestorven…  
(herstelderepubliek.wordpress.com)

Alles draait om geld, controle en macht bij globalisten in de Nederlandse regering, die vergeten zijn waar het allemaal echt omgaat in het leven, die mijns inziens kinderen willens en wetens hun jeugd afnemen, ouderen contact met naasten ontzeggen, de boeren dwarszitten omdat Agenda 21 dat nu eenmaal dicteert, en al jarenlang de prioriteiten verkeerd hebben liggen. Ik mag hopen dat er geen links globalistisch/communistisch kabinet komt na de afgelopen verkiezingen, die met dezelfde fraudegevoelige stemcomputers zijn gedaan als in Amerika dus mijns inziens, als Trump terugkeert nadat de globalistenfraude is aangetoond, moeten er onmiddellijk nieuwe verkiezingen gehouden worden in Nederland. Bij voorkeur zonder leden van dictatoriale instituten  zoals de EU, de VN, het WEF of de WHO, die Agenda 21 nastreven, maar goed, dat is mijn mening…

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Steeds minder mensenrechten en steeds meer dictatuur!

 1. Verwardeman zegt:

  Beste Elise , kan je mij eens uitleggen wat dan de
  Hele bedoeling is geweest van die Brexit , als ze
  er dan toch van die EU / NWO streken op na houden ?
  Is die Brexit dan nep , evenals onze democratie ?
  Heeft Nigel Farage de boel dan belazerd , is hij
  Dan ook controlled opposition , evenals hier PVV
  En FvD , met hun eed van trouw aan bilderberger
  W.A. von Amsberg ?
  Maak deze verwarde man eens wat wijzer !

  Geliked door 1 persoon

 2. vangie1206j zegt:

  Mijn antwoord is en blijft bewapen u tegen deze sadisten.

  Like

 3. Bas zegt:

  Je woning uit voor asieleisers….
  https://www.geenstijl.nl/5159560/coa-baas-vvd-wil-statushouders-bij-bijstandsmoeders-in-huis-stoppen/

  COA-baas (vvd) wil statushouders bij bijstandsmoeders in huis stoppen
  vvd heeft nieuw plan tegen woningnood…

  Aan de onderkant van de Nederlandse samenleving wachten jonge mensen al jaren op een sociale huurwoning om bij hun (bijstands)moedertje weg te komen, maar in azc’s wachten sommige statushouders al meer dan drie maanden op een gratis huis, Miele & buskaart. Maar ja. Te weinig huizen. Dat kan niet, volgens coa-baas & vvd-bobo Milo Schoenmaker (dossier). Die 25.000 statushouders per jaar moeten dus bij bijstandsmoeders worden opgehokt.

  https://image.gscdn.nl/image/7fb7612cbb_Screenshot_2021-06-10_at_08.08.45.png?w=600&s=0fb40fe7e9e775aff2e0c980bdadca57

  Like

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. Klaas zegt:

  +++ Steeds minder mensenrechten en steeds meer dictatuur! +++

  https://nos.nl/artikel/2384394-vs-en-vk-halen-uit-naar-rusland-om-navalny-pervers-en-kafkaesk

  +++ Steeds minder mensenrechten en steeds meer dictatuur! +++

  Like

 6. Torsten Himmelstoss zegt:

  Geen geschikte draad, maar wel zeer belangrijk voor gebruikers van wordpress:
  https://www.trouw.nl/economie/de-overheid-kiest-voor-makkelijke-websites-niet-voor-veilige~ba71a0b3/
  Internet is nl. allesbehalve veilig.!!
  Speeking of which: het is de bedoeling van de overheid dat alle Nederlanders
  tegen covid-19 geprikt worden en dat de data bij het RIVM geregistreerd worden.
  Om rekening mee te houden: QR-codes zijn ook niet veilig.
  Meer info bij centrum wiskunde en informatica(CWI), Amsterdam

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Waar mensenrechten en de vrijheid verdwijnen, verschijnt de dictatuur. Ook Nederland is deze weg ingeslagen. Kijk maar eens hoe onschuldige mensen door de politie afgeranseld werden op het Amsterdamse Museumplein. En hoe zoetsappig er omgesprongen word met Marxistische organisaties als BLM en kick out Zwarte Piet. Verkiezingen die worden gestolen, het vrije woord wat tot gevangenisstraf kan leiden, crimineel gedrag van de politie en een media die gespecialiseerd is in het verspreiden van grote leugens. Iedereen kan nu al zien welke kant wij op gaan….

  Like

 8. Jan zegt:

  Conservatieven stellen wet voor om het communisme en de islam in Italië volledig te verbieden

  De Nationaal-Conservatieve Broeders van Italië (FdI) onder leiding van Giorgia Meloni hebben een voorstel ingediend om het communisme te verbieden met behulp van een wet die het fascisme in Italië al verbiedt.

  Verschillende leden van de FdI, waaronder lid van de kamer van afgevaardigden en voormalig president van Salerno Edmondo Cirielli, dienden een wetsvoorstel in om het communisme in Italië te verbieden, verwijzend naar een door het Europees Parlement goedgekeurde anticommunistische en anti-nazi-resolutie uit 2019.
  Meloni’s partij verklaarde dat het “tijd was om het communistische regime gelijk te stellen aan het fascistische regime”, en dat het verbod op het fascisme eenvoudigweg moet worden uitgebreid tot het communisme, inclusief de Sovjet-, Cubaanse en Venezolaanse modellen, meldt Il Giornale.
  .
  Het nieuwe wetsvoorstel beoogt bepalingen te creëren om groepen, bewegingen en politieke partijen tegen te gaan die “antidemocratische doeleinden nastreven volgens communistische totalitaire ideologieën of extremistische islamitische religieuze ideologieën.”

  De partij viel ook het lakse grensbeleid aan en zei dat massale ongecontroleerde migratie bijdraagt aan het gevaar van islamitische extremistische ideologieën.
  Het voorstel voor het wetsvoorstel komt maanden nadat Giorgia Meloni en de Spaanse populistische VOX-leider Santiago Abascal in november vorig jaar, samen met meer dan 70 anderen, het anti-communistische “Handvest van Madrid” ondertekenden.

  Italian Firebrand Meloni: Violent Leftists Guard Progressive System https://t.co/fh39JKadAx

  — Breitbart London (@BreitbartLondon) April 13, 2021

  Het handvest stelt dat de ondertekenaars bevestigen dat “de opmars van het communisme een ernstige bedreiging vormt voor de welvaart en ontwikkeling van onze naties, evenals voor de vrijheden en rechten van onze landgenoten”, en zich inzetten voor de rechtsstaat, vrijheid en democratie.

  Eerder dit jaar, nadat Santiago Abascal in Madrid werd aangevallen tijdens een toespraak van extreemlinkse extremisten, verklaarde mevr. Meloni dat gewelddadige linksen de bewakers waren van het progressieve systeem.

  “Links is over de hele wereld dramatisch hetzelfde. Je hebt alleen het recht om te spreken als je denkt, zegt en steunt wat ze willen’, zei Meloni.

  “Links, de blanke garde van het systeem, is zich er terdege van bewust dat onze inzet en de gevechten die we voeren het grootste gevaar vormen voor hun project. Degenen die identiteit, tradities, familie en vaderland verdedigen, zijn een vijand die koste wat kost moet worden afgeslacht”, voegde ze eraan toe.

  Meloni en de FdI hebben een dramatische stijging in populariteit gezien nadat ze ervoor kozen om in oppositie te blijven tegen de grote coalitieregering onder leiding van premier Mario Draghi, waar haar bondgenoot Matteo Salvini zich bij aansloot.

  Vorige week bleek uit een peiling dat de FdI voor het eerst 20 procent bereikte en de op een na grootste partij in het land werd, achter Salvini’s League, na iets meer dan vier procent te hebben gescoord bij de laatste Italiaanse nationale verkiezingen in 2018.
  https://sheikyermami.com/2021/06/conservatives-propose-law-to-outright-ban-communism-islam-in-italy/

  Like

 9. Jan zegt:

  Definitief bewijs dat Boris Johnson net zo’n psychopaat is als Rutte

  Like

 10. droevige mof zegt:

  Vreemd Duitsland. In Frankfurt werd de hele SEK (speciale eenheid), de elitepolitie ontbonden omdat ze rechtsradicaal is, Hitlerbeelden en kinderpornografie op haar computer heeft geplaatst en, last but not least, slecht over migranten praat. Behoorlijk veel in een keer voor wat bekend staat als een intelligente en voorzichtige eenheid.
  Als Duitser moet ik veel geloven en weinig weten, en in ieder geval niet speculeren. Want dan hoor ik heel snel bij de mensen waartoe de SEK Frankfurt behoort.

  https://www.spiegel.de/panorama/justiz/hessens-innenminister-loest-sek-frankfurt-auf-a-12e09db1-1f74-4c5a-b8bc-13382c6b0f2e

  Like

  • ronjaspers zegt:

   droevige mof.Een beproefde tactiek,mensen vals beschuldigen om ze zwart te maken en zo uit te schakelen.Extreem rechts bestaat niet,wel extreem links sinds de jaren 70 en zijn de stoottroepen van de elite.De extreem linkse multimiljardair george soros (bilderberger) steunt en financierd extreem links al decennialang.

   Like

 11. Hovawart zegt:

  Bevochten vrijheid behaalt in het verleden is geen garantie voor een verworven vrijheid in het heden, er zal in de nabije toekomst wederom gevochten worden voor vrijheden en rechten ……tegen de gevestigde orde en het schrikbewind van de EU-dictatuur.

  Like

 12. ronjaspers zegt:

  Het zogenaamde killervirus zit in de dodelijke corona vaccinazi,s.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s